Vaslui to druzyna o potencjale podobnym do Hajduka. Polecam zwrocic uwage na Nicolae Stanciu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 sie 2012, 9:56
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 sie 2012, 10:20
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 sie 2012, 10:45
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 sie 2012, 10:55
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sie 2012, 11:25
Nie jestem ekspertem od Bundesligi, ale jeśli Hannover dziś nie ogarnie tematu z tymi leszczykami, to delikatna żenua będzie. Wg mnie 2 lub over1,5 na H96 to luzik.Aker pisze:dzisiaj na Hannover masówka leci i to mnie martwi bo ja też gram na nich...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 23 sie 2012, 13:17
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 sie 2012, 13:25
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 sie 2012, 13:32
Kiedy to QPR było pewniakiem, bo chyba coś mnie ominęłoryba_82 pisze:Podobnie było z QPR,niby pewniak o skończyło się 0:5 w plecy.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 23 sie 2012, 14:19
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 sie 2012, 14:32
Od ponad półtora sezonu oglądam regularnie ligę argentyńską więc się wypowiem. Boca bardzo się osłabiła, sprzedała najważniejszych graczy. Pablo Mouche odszedł do Kayserisporu, Cvitanich do Nice, Araujo do Barcelony. Sprowadzili Ustariego i samych lamusów. W dodatku nie grał Riquelme bo ma lekką kontuzje, Viatri ani Erviti.. W dodatku odszedł świetny obrońca Roncaglia. Wszystko to spowodowało, że drużyna jest w obecnym sezonie po prostu słaba i jestem pewien, że nie ma szans na tytuł a w Ameryce Południowej nie będzie znaczącym i trudnym przeciwnikiem. Toż to River, które w końcu powróciło do Primera mimo sprzedaży Cavenaghiego jest lepsze kadrowo..BarcaQzYN pisze:Stuttgart
Chelsea
Dinamo
BATE
Botafogo
BOCA
Widzieliście co się działo w Buenos Aires? Przejebali wygrany mecz i tym samym wjebali mi mega kupon. AKO miałem na nim 15, grałem za 80 zł...
Dzisiaj gram za duże pieniądze, ale jeszcze myślę co. Dam chyba Barcę, Legię, Hannover, ale myślę ciągle jak to poskładać.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 sie 2012, 14:41
Wierzysz czy nie,ale bardzo dużo ludzi grało na QPR uważając,że spokojnie ograją Swansea z nowym trenerem.Jeśli dobrze poszukasz to nawet na tym forum takich znajdziesz.Duch pisze:Kiedy to QPR było pewniakiem, bo chyba coś mnie ominęłoZe Swan?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 23 sie 2012, 15:37
Wszystko fajnie, ale Independiente wygląda jeszcze gorzej i w tym sezonie radzi sobie beznadziejnie. Pewniakiem ten mecz nie był, ale kurs był bardzo zachęcający bo chyba z 1,80. Poza tym spójrz na przebieg meczu. BOCA miała olbrzymiego pecha, że tego nie wygrała.lisek_chz pisze: Od ponad półtora sezonu oglądam regularnie ligę argentyńską więc się wypowiem. Boca bardzo się osłabiła, sprzedała najważniejszych graczy. Pablo Mouche odszedł do Kayserisporu, Cvitanich do Nice, Araujo do Barcelony. Sprowadzili Ustariego i samych lamusów. W dodatku nie grał Riquelme bo ma lekką kontuzje, Viatri ani Erviti.. W dodatku odszedł świetny obrońca Roncaglia. Wszystko to spowodowało, że drużyna jest w obecnym sezonie po prostu słaba i jestem pewien, że nie ma szans na tytuł a w Ameryce Południowej nie będzie znaczącym i trudnym przeciwnikiem. Toż to River, które w końcu powróciło do Primera mimo sprzedaży Cavenaghiego jest lepsze kadrowo..
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 sie 2012, 15:40
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 23 sie 2012, 23:01
Blisko byłoDarkman1948 pisze:Legia - Rosenborg X @ 3,30
Tromso - Partizan 1 @ 2,20
Luzern - Genk 2 @ 3,20
Śląsk - Hannover 2 @ 1,53
Crvena Zvezda - Bordeaux 2 @ 2,05
Dudelange - Hapoel 2 @ 1,50
Darkman1948
bartbuks