Zlatan Ibrahimovic - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
owad
Tak - jestem nabijaczem
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 22 maja 2005, 9:46

Dla mnie szwed niedlugo bedzie lepszy od gwiazdora Barcelony Ronalinho
a moze juz jest??:>
Pokazal klase strzelajac 16 bramek w pierwszym sezonie w Calcio:)
Juve zrobilo zloty interes!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
Hala Madrid!![/b]

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 10:26

infernus pisze:No i bardzo dobrze że olał oferte Realu... Dla ciot nie chce grać...
Ibrahimovic już w niejednym wywiadzie mówił że nigdy o lidze włoskiej nie marzył i że zawsze wyobrażał sobie swoją grę w lidze angielskiej bądź hiszpańskiej :D Pożyjemy zobaczymy

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 22 maja 2005, 12:20

No to co z tego? Ten transfer nie ma szans powodzenia. Juventus go nie wypuści po pierwszym sezonie w Calcio. Dopiero sie Zlatan rozkręca. Pomysleć co będzie w nastepnym sezonie...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 maja 2005, 13:10

madrid_fan pisze:
infernus pisze:No i bardzo dobrze że olał oferte Realu... Dla ciot nie chce grać...
Ibrahimovic już w niejednym wywiadzie mówił że nigdy o lidze włoskiej nie marzył i że zawsze wyobrażał sobie swoją grę w lidze angielskiej bądź hiszpańskiej :D Pożyjemy zobaczymy
Taa, przysnil sie dziecku wywiad, i sie cieszy...Zlatan jest w najlepszym Włoskim klubie, i tak pozostanie. (no chyba ze za rok Milan wygra scudetto :P )

raffikki87
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raffikki87 » 22 maja 2005, 13:42

Wiadomo że rónież Zlatan zawsze chciał grać w Serie A i bardzo chciał zagrać w Juve więc nie wierze że odszedłby po pierwszym udanym sezonie tym bardziej że Capello ceni szalenie tego zawodnika ,a Zlatan ma wszystko świetny klub ,możliwosć rozwoju w spokoju ,świetnego trenera ,spokój finansowy ,jest medialny napewno ale Real mógł w tamtym sezonie kupić go za 16 mil. euro nie zrobił tego i teraz go nie kupi bo Juve go nie pusci .W Juve myśli się o budowaniu drużyny wokoł niego a sam zawodnik świetnie czuje się w Juve

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 22 maja 2005, 13:58

Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
Ten Zlatan to jedno wielkie nieporozumienie.. byc moze ma troszke techniki w sobie , ale dla mnie to drewno , że strzlił w swojej karierze no przyjmijmy 4piekne bramki , które wcale az tak bardzo mi sie nie podobały , no ale niech zostanie że były ładne to nie znaczy ze z niego wielki gwiazdor.. to jakis absurd zeby dawac za niego az 70mln i to moj kochany klub , chcial popelnic taki blad i oby go nie popelnil ! ja za niego osbiscie bym nie dal nawet 20mln - dla mnie jest cienki nie widze w nim zadnego potencjalu , ma drewniane nogi , od czasu do czasu wyjdzie jemu jakis zwód którym podniecaja sie kibice nie znajacy sie na futbolu , choć nie nawidze barcy i ronaldinho to jednak uważam że to jest piłkarz kompletny , ktoś tutaj powiedział że Zlatan kiedys będzie od niego lepszy zależy w czym? chyba w wygrywaniu pojedynków główkowych !! mówie ja nie widze w nim nic rewelacyjnego , dla mnie jest cienki !! Niech tam dalej gnije w juve - w ogole nie wiem jak mogl trafic do takiej klasy zespołu..

Bobas
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobas » 22 maja 2005, 14:04

Nie ma co!Ze Zlatana będą ludzie!Sądzę,że w najbliższej przyszłości dostanie Złotą Piłkę :)
I KONIECZNIE POZOSTANIE W TURYNE

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 maja 2005, 14:18

Przed chwilą przeczytałem informacje która mnie rozbawiła jak dobra faza....

Real - Juve - 70 baniek - Zlatan ....

Sądze że jak to jest prawda to w Turynie myśla o tym [70 baniek] Już pokazali że pieniądze to ...wszystko.... ale ... mimo że Real jest dla mnie cyrkiek z fajnym progremam to szacunke trzeba mnieć do nich i nie wierze że komuś tak tam wali w dakiel by dać tyle kasy za młokosa który ma dobry sezon w lidze.. Poprostu media i mercato tuż tuż :D

Zreszta dwóch drogich gracz Juve nie sprzeda to by było by całkiem "Lecce" a sądze że Zambrotta w Chelsea po sezonie ..wiec jeden już jest
POZDRO

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 22 maja 2005, 15:34

mi sie wydaje ze wcale nie bylo takiej oferty a jak juz byla to na pewno mniejsze pieniedze

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 22 maja 2005, 16:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:Przed chwilą przeczytałem informacje która mnie rozbawiła jak dobra faza....

Real - Juve - 70 baniek - Zlatan ....
równiez widziałem takie info na L'equipe wiec coś jest na rzeczy, ale 70 baniek to przesada
*_For_zaza_Milan_* pisze:

Zreszta dwóch drogich gracz Juve nie sprzeda to by było by całkiem "Lecce" a sądze że Zambrotta w Chelsea po sezonie ..wiec jeden już jest
POZDRO
Jakoś tego transferu nie widze. CO by Zambrotta miał robić w Chelsea?

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 23 maja 2005, 18:20

unojedrzej pisze:Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
Ten Zlatan to jedno wielkie nieporozumienie.. byc moze ma troszke techniki w sobie , ale dla mnie to drewno , że strzlił w swojej karierze no przyjmijmy 4piekne bramki , które wcale az tak bardzo mi sie nie podobały , no ale niech zostanie że były ładne to nie znaczy ze z niego wielki gwiazdor.. to jakis absurd zeby dawac za niego az 70mln i to moj kochany klub , chcial popelnic taki blad i oby go nie popelnil ! ja za niego osbiscie bym nie dal nawet 20mln - dla mnie jest cienki nie widze w nim zadnego potencjalu , ma drewniane nogi , od czasu do czasu wyjdzie jemu jakis zwód którym podniecaja sie kibice nie znajacy sie na futbolu , choć nie nawidze barcy i ronaldinho to jednak uważam że to jest piłkarz kompletny , ktoś tutaj powiedział że Zlatan kiedys będzie od niego lepszy zależy w czym? chyba w wygrywaniu pojedynków główkowych !! mówie ja nie widze w nim nic rewelacyjnego , dla mnie jest cienki !! Niech tam dalej gnije w juve - w ogole nie wiem jak mogl trafic do takiej klasy zespołu..
Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelał :/

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 16:47

infernus pisze:
unojedrzej pisze:Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelał :/

HAHAHA śmieszy mnie już trochę twoje gadanie o różnych tematach... Raz mówisz, że jesteś lepszy od Rasiaka, a pewnie jak grasz w jakimś klubie to grzejesz lawę bo coś o tobie nigdzie nie słyszałem. Teraz się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli potrafisz się posługiwać takim użądzeniem jak przeglądarka internetowa to sprawdź lepiej dziecko ile strzelił w tym sezonie bramek Ronaldo, a ile Ibrahomovic...

Tak z innej beczki to nie sądzę żeby ta plotka o 70mln za Ibrahomovica była prawdą.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 18:05

madrid_fan pisze:
infernus pisze:

HAHAHA śmieszy mnie już trochę twoje gadanie o różnych tematach... Raz mówisz, że jesteś lepszy od Rasiaka, a pewnie jak grasz w jakimś klubie to grzejesz lawę bo coś o tobie nigdzie nie słyszałem. Teraz się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli potrafisz się posługiwać takim użądzeniem jak przeglądarka internetowa to sprawdź lepiej dziecko ile strzelił w tym sezonie bramek Ronaldo, a ile Ibrahomovic...

Tak z innej beczki to nie sądzę żeby ta plotka o 70mln za Ibrahomovica była prawdą.
Patrz na to z innej strony. Ibrahimović strzelił 16 bramek w swoim pierwszym sezonie w Serie A, a to jest całkiem inna liga niż Hiszpańska. Twierdzisz, że Adriano jest gorszy od Ronaldo bo strzelił tyle bramek co Ibra? trochę dziwnie wnioskujesz. Spójrz chociażby na technikę zawodników...dla R9 lata świetności minęły

p.s. dla tych co twierdzą, że Ibra jest drewno to polecam zobaczyć filmik Ronaldinho vs. Ibrahimović i zobaczycie, że niewiele mu brakuje do brazylijczyka. Pozdro

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 18:27

Tomusmc pisze:
madrid_fan pisze:
infernus pisze: Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelał :/

Patrz na to z innej strony. Ibrahimović strzelił 16 bramek w swoim pierwszym sezonie w Serie A, a to jest całkiem inna liga niż Hiszpańska. Twierdzisz, że Adriano jest gorszy od Ronaldo bo strzelił tyle bramek co Ibra? trochę dziwnie wnioskujesz. Spójrz chociażby na technikę zawodników...dla R9 lata świetności minęły

p.s. dla tych co twierdzą, że Ibra jest drewno to polecam zobaczyć filmik Ronaldinho vs. Ibrahimović i zobaczycie, że niewiele mu brakuje do brazylijczyka. Pozdro
Raczej Holenderska. Poza tym Ibra musi koniecznie zostać w Juve, nie może przejsć do Realu. Tamby się zmarnował, byłby drugi Owen.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 18:29

Nie Mikusiński chodziło mi o Hiszpańską bo w La Liga Ronaldo strzelił 20 bramek, a Ibra 16. W Serie A gra się ciężej bo włoskie drużyny słyną z solidnej obrony. Do Realu nie przejdzie na 99,9% bodla Juve po tym sezonie będzie ważnym ogniwem. Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”