a moze juz jest??:>
Pokazal klase strzelajac 16 bramek w pierwszym sezonie w Calcio:)
Juve zrobilo zloty interes!!!
Hala Madrid!![/b]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 22 maja 2005, 9:46
owad

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 10:26
Ibrahimovic już w niejednym wywiadzie mówił że nigdy o lidze włoskiej nie marzył i że zawsze wyobrażał sobie swoją grę w lidze angielskiej bądź hiszpańskiejinfernus pisze:No i bardzo dobrze że olał oferte Realu... Dla ciot nie chce grać...
madrid_fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 22 maja 2005, 12:20
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 maja 2005, 13:10
Taa, przysnil sie dziecku wywiad, i sie cieszy...Zlatan jest w najlepszym Włoskim klubie, i tak pozostanie. (no chyba ze za rok Milan wygra scudettomadrid_fan pisze:Ibrahimovic już w niejednym wywiadzie mówił że nigdy o lidze włoskiej nie marzył i że zawsze wyobrażał sobie swoją grę w lidze angielskiej bądź hiszpańskiejinfernus pisze:No i bardzo dobrze że olał oferte Realu... Dla ciot nie chce grać...Pożyjemy zobaczymy
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raffikki87 » 22 maja 2005, 13:42
raffikki87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 22 maja 2005, 13:58
unojedrzej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobas » 22 maja 2005, 14:04
Bobas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 maja 2005, 14:18
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 22 maja 2005, 15:34
wozny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 22 maja 2005, 16:57
równiez widziałem takie info na L'equipe wiec coś jest na rzeczy, ale 70 baniek to przesada*_For_zaza_Milan_* pisze:Przed chwilą przeczytałem informacje która mnie rozbawiła jak dobra faza....
Real - Juve - 70 baniek - Zlatan ....
Jakoś tego transferu nie widze. CO by Zambrotta miał robić w Chelsea?*_For_zaza_Milan_* pisze:
Zreszta dwóch drogich gracz Juve nie sprzeda to by było by całkiem "Lecce" a sądze że Zambrotta w Chelsea po sezonie ..wiec jeden już jest
POZDRO
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 23 maja 2005, 18:20
Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelałunojedrzej pisze:Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
Ten Zlatan to jedno wielkie nieporozumienie.. byc moze ma troszke techniki w sobie , ale dla mnie to drewno , że strzlił w swojej karierze no przyjmijmy 4piekne bramki , które wcale az tak bardzo mi sie nie podobały , no ale niech zostanie że były ładne to nie znaczy ze z niego wielki gwiazdor.. to jakis absurd zeby dawac za niego az 70mln i to moj kochany klub , chcial popelnic taki blad i oby go nie popelnil ! ja za niego osbiscie bym nie dal nawet 20mln - dla mnie jest cienki nie widze w nim zadnego potencjalu , ma drewniane nogi , od czasu do czasu wyjdzie jemu jakis zwód którym podniecaja sie kibice nie znajacy sie na futbolu , choć nie nawidze barcy i ronaldinho to jednak uważam że to jest piłkarz kompletny , ktoś tutaj powiedział że Zlatan kiedys będzie od niego lepszy zależy w czym? chyba w wygrywaniu pojedynków główkowych !! mówie ja nie widze w nim nic rewelacyjnego , dla mnie jest cienki !! Niech tam dalej gnije w juve - w ogole nie wiem jak mogl trafic do takiej klasy zespołu..
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 16:47
infernus pisze:Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelałunojedrzej pisze:Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
Ten Zlatan to jedno wielkie nieporozumienie.. byc moze ma troszke techniki w sobie , ale dla mnie to drewno , że strzlił w swojej karierze no przyjmijmy 4piekne bramki , które wcale az tak bardzo mi sie nie podobały , no ale niech zostanie że były ładne to nie znaczy ze z niego wielki gwiazdor.. to jakis absurd zeby dawac za niego az 70mln i to moj kochany klub , chcial popelnic taki blad i oby go nie popelnil ! ja za niego osbiscie bym nie dal nawet 20mln - dla mnie jest cienki nie widze w nim zadnego potencjalu , ma drewniane nogi , od czasu do czasu wyjdzie jemu jakis zwód którym podniecaja sie kibice nie znajacy sie na futbolu , choć nie nawidze barcy i ronaldinho to jednak uważam że to jest piłkarz kompletny , ktoś tutaj powiedział że Zlatan kiedys będzie od niego lepszy zależy w czym? chyba w wygrywaniu pojedynków główkowych !! mówie ja nie widze w nim nic rewelacyjnego , dla mnie jest cienki !! Niech tam dalej gnije w juve - w ogole nie wiem jak mogl trafic do takiej klasy zespołu..
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 18:05
Patrz na to z innej strony. Ibrahimović strzelił 16 bramek w swoim pierwszym sezonie w Serie A, a to jest całkiem inna liga niż Hiszpańska. Twierdzisz, że Adriano jest gorszy od Ronaldo bo strzelił tyle bramek co Ibra? trochę dziwnie wnioskujesz. Spójrz chociażby na technikę zawodników...dla R9 lata świetności minęłymadrid_fan pisze:infernus pisze:Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelałunojedrzej pisze:Moja opinia na ten temat spotka sie z ogromną krytyką(norma) , ale to jest moje zdanie :
HAHAHA śmieszy mnie już trochę twoje gadanie o różnych tematach... Raz mówisz, że jesteś lepszy od Rasiaka, a pewnie jak grasz w jakimś klubie to grzejesz lawę bo coś o tobie nigdzie nie słyszałem. Teraz się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli potrafisz się posługiwać takim użądzeniem jak przeglądarka internetowa to sprawdź lepiej dziecko ile strzelił w tym sezonie bramek Ronaldo, a ile Ibrahomovic...
Tak z innej beczki to nie sądzę żeby ta plotka o 70mln za Ibrahomovica była prawdą.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 24 maja 2005, 18:27
Raczej Holenderska. Poza tym Ibra musi koniecznie zostać w Juve, nie może przejsć do Realu. Tamby się zmarnował, byłby drugi Owen.Tomusmc pisze:Patrz na to z innej strony. Ibrahimović strzelił 16 bramek w swoim pierwszym sezonie w Serie A, a to jest całkiem inna liga niż Hiszpańska. Twierdzisz, że Adriano jest gorszy od Ronaldo bo strzelił tyle bramek co Ibra? trochę dziwnie wnioskujesz. Spójrz chociażby na technikę zawodników...dla R9 lata świetności minęłymadrid_fan pisze:infernus pisze: Pieprzenie typowego kibica galaretek... Nie potraficie docenić siły przeciwnika... żal Wam że nie macie kgos kto by w Realu bramki strzelał
HAHAHA śmieszy mnie już trochę twoje gadanie o różnych tematach... Raz mówisz, że jesteś lepszy od Rasiaka, a pewnie jak grasz w jakimś klubie to grzejesz lawę bo coś o tobie nigdzie nie słyszałem. Teraz się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia. Jeśli potrafisz się posługiwać takim użądzeniem jak przeglądarka internetowa to sprawdź lepiej dziecko ile strzelił w tym sezonie bramek Ronaldo, a ile Ibrahomovic...
Tak z innej beczki to nie sądzę żeby ta plotka o 70mln za Ibrahomovica była prawdą.
p.s. dla tych co twierdzą, że Ibra jest drewno to polecam zobaczyć filmik Ronaldinho vs. Ibrahimović i zobaczycie, że niewiele mu brakuje do brazylijczyka. Pozdro
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 18:29
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio