Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 sie 2012, 22:19
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sie 2012, 22:26
StrzeliłBarcaQzYN pisze:Jak Anderlecht nie strzeli to się na prawdę wkurzę...
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 sie 2012, 22:31
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 sie 2012, 1:04
ŁadnieBartekTS pisze:
Braga awans
Monaco dnb
Anderlecht awans
Malaga x2
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 29 sie 2012, 11:07
Wczorajszy wieczór 7/7, grałem jeszcze Swansea, QPR i Anderlecht -1. Dziś nie mogę się za bardzo do niczego przekonać dlatego gram tylko:Morrow pisze:ŁadnieBartekTS pisze:
Braga awans
Monaco dnb
Anderlecht awans
Malaga x2
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sie 2012, 17:20
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 29 sie 2012, 17:22
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 sie 2012, 17:38
Znam ten ból, tym bardziej, że był to ostatni mecz z bardzo tłustego kuponu.bartbuks pisze:Po tym jak VCF w niedzielę zajebała mi 300zł
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sie 2012, 17:46
Miałem na nim Dnipro i VCF.Duch pisze:Znam ten ból, tym bardziej, że był to ostatni mecz z bardzo tłustego kuponu.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 sie 2012, 17:53
He, ja byłem na tyle pewny, że poszedłem w kimono. Rano kawka, fajek, odpalam kompa i wkurw na dzień dobry.bartbuks pisze:W przerwie byłem juz pewien, że wyjałem tą kasę
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sie 2012, 18:03
Wkurw nie tak wielki, bo te 300zł wygrałem na LE. Na szczęście wcześniej 200zł wypłaciłemDuch pisze:He, ja byłem na tyle pewny, że poszedłem w kimono. Rano kawka, fajek, odpalam kompa i wkurw na dzień dobry.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 sie 2012, 18:37
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sie 2012, 16:29
Tak się walczy! Można by rzecz, że pech mnie nie opuszcza, ale rzucilem palenie, więc trochę grosza można przegrać. Jedziemy dalej. Właśnie przeglądam ofertę na LE. Kusi postawić na awans Legii!bartbuks pisze:Po tym jak VCF w niedzielę zajebała mi 300zł, dziś postanowiłem skleić coś takiego.
Fenerbahce over 1,5
Wehen
ako 4,06
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 30 sie 2012, 20:35
Tykać Hannover czy nieHannover 96: Ron-Robert Zieler - Leon Andreasen, Karim Haggui, Mario Eggimann, Steve Cherundolo, Manuel Schmiedebach, Christian Schulz, Szabolcs Huszti, Jan Schlaudraff, Lars Stindl, Mohammed Abdellaoue
Rezerwowi Hannover: Markus Miller, Hiroki Sakai, Konstantin Rausch, Adrian Nikci, Sergio Pinto, Artur Sobiech, Didier Ya Konan
Śląsk Wrocław: Marian Kelemen - Tadeusz Socha, Marcin Kowalczyk, Tomasz Jodłowiec, Amir Spahić - Przemysław Kaźmierczak, Rok Elsner, Waldemar Sobota, Sebastian Mila, Sylwester Patejuk - Cristian Diaz
Rezerwowi Śląsk: Rafał Gikiewicz, Patrik Mraz, Marek Wasiluk, Mariusz Pawelec, Johan Voskamp, Dalibor Stevanović, Mateusz Cetnarski
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 sie 2012, 20:58
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio