Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 15:28

fieldy pisze:nie przejmuj się nim bo chyba nie warto :lol:
chłopak nie wie co to jest dyskusja (lub jak kto woli "wymiana zdań na jakiś temat")
pewnie nie oglądał meczu, tylko przeczytał gdzieś, że Rooney świetnie grał i teraz cwaniakuje :roll:

Ach dzieci....

a kto od was swietnie gral????? procz lehmanna!!! chcielibyscie miec Rooneya.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 15:34

radekutd pisze:
fieldy pisze:nie przejmuj się nim bo chyba nie warto :lol:
chłopak nie wie co to jest dyskusja (lub jak kto woli "wymiana zdań na jakiś temat")
pewnie nie oglądał meczu, tylko przeczytał gdzieś, że Rooney świetnie grał i teraz cwaniakuje :roll:

Ach dzieci....

a kto od was swietnie gral????? procz lehmanna!!! chcielibyscie miec Rooneya.

my chcielibyśmy mieć rooney'a a po co ??
mamy świetnych młodych napastników, którzy nie mają problemów z nadwagą, nie sprawiają kłopotów wychowawczych,
Nie będę tu pisał że są lepszymi piłkarzami od rooneya (bo prezentują podobną klasę) ale uwież, w Arsenalu taki piłkarz nie jest potrzebny.
Pytasz kto świetni grał ??
na przykład Senderos, Vieira, Pires (nie grali gorzej od "gwiazd" Man utd)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 17:17

rooney problemy wychowawcze. a pamietasz sytuacje kiedy Ruud przestrzelil karnego w WASZYM SEZONIE i zachowanie bandy arsenalowcow!!! Na szczescie w ManU byl Keane. A co sadzisz nt. waszych porazek 4:2 i 2:0.????

POZDRO

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 17:49

radekutd pisze:rooney problemy wychowawcze. a pamietasz sytuacje kiedy Ruud przestrzelil karnego w WASZYM SEZONIE i zachowanie bandy arsenalowcow!!! Na szczescie w ManU byl Keane. A co sadzisz nt. waszych porazek 4:2 i 2:0.????

POZDRO

Co ty chcesz udowodnić, że Manchester jest lepszy w tym sezonie ?? :?: :lol:
Pytasz mnie co sądzę o porażkach, a ja chcę ci uświadomić, że to Arsenal (pomimo porażek, które łaskaw byłeś przywołać) wyprzedził Man Utd w lidze, a także zdobył FA CUP, po pokonaniu właśnie Man Utd.
A ty najwidoczniej nie możesz tego przeboleć, ale taki jest sport - zawsze ktoś przegra i czasami będzie to twój ukochany klub i musisz się z tym pogodzić. :roll:
Nie usprawiedliwiaj porażki Man Utd słabą postawą sędziego, bo to nie ma sensu - sędzia też człowiek (nie mam na myśli w tej chwili sędziego Antoniego F. i jego "przyjaciół") Przecież gdyby zawodnicy Manchesteru wykorzystali sytuacje, które sobie stworzyli to by nie przegrali. 8)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 18:54

Nie przejmuję się. Śmieszy mnie po prostu ta ślepa wiara, że ukochana drużyna zawsze jest najlepsza!

radekutd zaręczam Ci, że całym sercem oddana jestem ManU i podejrzewam, że dłużej niż Ty [prezentujesz poziom umysłowy dwunastolatka]... :roll:

W ogóle to jesteś człowieku śmieszny. Muszę się zgodzić, ze Roo sprawia problemy wychowawcze, bo takie są fakty. Imprezki, szybka jazda samochodem, uderzenie swojej dziewczyny w miejscu publicznym itd.itd. Bardzo lubię tego zawodnika, ale jestem świadoma, że nie zawsze walzy fair, jest potężny i silny i siłę tę wykorzystuje.

My byliśmy w Premiership lepsi od Arsenalu, ale ważniejsze spotkania przegraliśmy :( Ubolewam nad tym, ale taki właśnie jest futbol!

Wykaż chociaż trochę inteligencji i obiektywizmu :roll:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 maja 2005, 19:07

Teraz moja kolej na wypowiedź na temat zwycięsców FA Cup - Arsenalu. Ładny mecz w ich wykonaniu, co prawda kibicowałam 'Czerwonym Diabłom', ale cóż... byli gorsi. ;) Poza tym uważam, iż powyższa dyskusja i ostra wymiana zdań na linii futbolowa (z którą się zgadzam ;) ) - radekutd (puknij się w łeb... ) nie ma sensu - nie dojdziecie do porozumienia, a kolega jeszcze bardziej obrazi koleżankę... Ale żeby nie było - nie czepiam się. ;) Pozdrawiam futbolowę. :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 19:10

women power :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 19:10

Dziękuję :)

Ja chcę się po prostu doczekać jakichś konkretnych argumentów, bo jak narazie kolega sypie jakimiś głupimi stwierdzeniami bez pokrycia w rzeczywistości ;)

I niech obraża. Mnie to nie rusza 8) :P

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 maja 2005, 19:14

fieldy pisze:women power :!:

A jak. 8) A tak na serio to gdyby to jakiś chłopak miał rację, to również bym trzymała jego stronę... Nie jestem feministką. :P Kiedy futbolowa nie ma racji (bądź się z nią nie zgadzam) nie ukrywam tego. ;) Ba, mówię to wprost! :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 19:18

Dokładnie 8)
To nie solidarność jajników, a siła racji :D

Cały czas czekam na argumenty radekutd :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 19:19

Anka pisze:
fieldy pisze:women power :!:

A jak. 8) A tak na serio to gdyby to jakiś chłopak miał rację, to również bym trzymała jego stronę... Nie jestem feministką. :P Kiedy futbolowa nie ma racji (bądź się z nią nie zgadzam) nie ukrywam tego. ;) Ba, mówię to wprost! :P
Ależ ja Cię o feminizm nie posądzam. Ja jestem jak najbardzie za (likwidowaniem, powiedzmy nieprzyjaznych dzieci) :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 22 maja 2005, 19:19

heh :twisted: troche mnie ponioslo z tym wszystkim. ale jestem fanatykiem ManU.wkurzylem sie....... :evil: sory za to ze cie obrazilem futbolowa :wink: wiele osob, szczegolnie tato, zarzuca mi brak jakiego kolwiek obiektywizmu :wink:

16 lat bede mial 27 grudnia. Aaa.....tak z ciekawosci, to od kiedy kibicujesz ManU???/zakladam ze od dawna/ a ty fieldy???? Arsenalowi????

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2005, 19:20

futbolowa pisze:Dokładnie 8)
To nie solidarność jajników, a siła racji :D

Cały czas czekam na argumenty radekutd :roll:
nie doczekasz się chyba na argumenty bo takowych nie posiada :twisted:
radekutd pisze:heh :twisted: troche mnie ponioslo z tym wszystkim. ale jestem fanatykiem ManU.wkurzylem sie....... :evil: sory za to ze cie obrazilem futbolowa :wink: wiele osob, szczegolnie tato, zarzuca mi brak jakiego kolwiek obiektywizmu :wink:

16 lat bede mial 27 grudnia. Aaa.....tak z ciekawosci, to od kiedy kibicujesz ManU???/zakladam ze od dawna/ a ty fieldy???? Arsenalowi????

Ja Arsenalowi kibicuję odkąd pamiętam :wink:

Tak tez można zrobić//Tomusmc

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2005, 19:28

Rodzice mówią, ze 4 lata wtedy miałam jak się to zaczęło jak u wujka ligę angielską oglądałam.
Ja po prostu odkąd pamiętam byłam, jestem i będę za ManU.

16 lat? Nie dałabym aż tyle, ale już nie będę się sprzeczać ;) ;)

Czekam na argumenty. Nie interesuje mnie gadka o braku obiektywizmu, który zresztą widać :D :P ;)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 22 maja 2005, 19:29

radekutd, trzeba przyjąc do wiadomosci ze rooney jest naprawde cienki, RvN to juz nie jest taki kat jak rok temu, a ty sie kłocisz i wyzywasz dziewczyne, wiem ze juz wszystko wyjasnione ale dopiero teraz zobaczyłem ta kłótnie. Nieładnie, nieładnie...

Futbolowa ma racje... :wink: :wink: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”