Nie jest, nie był i nie będzie. Do tego ktoś tam napisał, że ten związek się rozpadł, na szczęścieMorrow pisze:To nie znaczy, że Pato jest już dożywotnio przykuty do Milanu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 wrz 2012, 14:11
Nie jest, nie był i nie będzie. Do tego ktoś tam napisał, że ten związek się rozpadł, na szczęścieMorrow pisze:To nie znaczy, że Pato jest już dożywotnio przykuty do Milanu
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 wrz 2012, 14:12
Braki w matematyce użytkowników tego forum nie są moim problemem.Jestem pewny, że NIKT z tego forum w to nie wierzy.
Więcej, po zsumowaniu płatności mówiło się o 20 milionach. A że jest tyle wart - Niang nie jest wart pieniędzy za niego zapłaconych, ale płaci się też za perspektywy. Ale fakt - 20 milionów wart Faraon nie jest.A nie 14 czasamiJak kosztował nas 20 mln to jest to największa porażka rządu. On może 8 mln jest wart, może.
Fajnie. A jakaś alternatywa? Może sam być pokrywał wielomilionowe straty?Jakbym miał wybierać między LM, a odejściem CAŁEJ rodziny Berlusconiego z Milanu to wybrałbym to drugie.
Nikt wtedy nie liczył na Cesca, skoro do gry włączyła się Barcelona. Łysy załatwił wtedy błyskawicznie transfer Belga, ale ten zablokował Berlusconi, bo piłkarz nie miał wymaganej reputacji. W efekcie Galliani załatwił nam Aquilaniego, którego już w klubie nie ma, a Witsel za majątek poszedł do Zenitu.co do witsela moze lysy naprawde liczyl na cesca?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 wrz 2012, 14:18
A może mete, chodziło o to, żeby Milan wychodził za okienko nie +40, a -20 jeśli chodzi o transferyWilmore pisze:Także mete, jak jego wiedzę na temat Milanu oceniam wysoko, jednak się mocno rozpędził z tym życzeniem Gallianiemu budżetu na poziomie 20 milionów euro rocznie, skoro od lat nie wydaliśmy w okienku mniej.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 wrz 2012, 14:24
Sam bym tego chciał, ale nie to napisał.A może mete, chodziło o to, żeby Milan wychodził za okienko nie +40, a -20 jeśli chodzi o transfery
I dobrze. Błądzić jest rzeczą ludzką, pozostawanie w błędzie jest domeną głupców. Nie tkwij w nim.MarcinW kiedyś próbował - nie udało mu się. Ja się nie odważę.
Przypomnę mimo wszystko: 8 milionów za Zlatana, 5 milionów za współwłasność Acerbiego, 2,5 (choć pojawia się wersja, że całe 7,5 zapłaciliśmy od razu, wierzę jednak w raty) za Pazziniego, 3 za Nianga, 3,5 za De Jonga, ok. milion za Gabriela i wypożyczenie Zapaty, jeszcze grosze za wypożyczenie Bojana, zaokrągliłem do 23 milionów. Przy czym coś mi chodzi po głowie, że płatność za El Shaarawy'ego została dokonana w tym okienku, ale tu mete będzie pewniejszy.Faktycznie wydaliśmy 23 mln. Już przypomniałem sobie dlaczego.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 wrz 2012, 14:54
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 wrz 2012, 17:53
Radamel Falcao Garcia wyznał, że jego inspiracją był włoski napastnik - Filippo Inzaghi, który w zeszłym roku zakończył piłkarską karierę po jedenastu latach spędzonych w AC Milan. Wcześniej legendarny zawodnik reprezentował barwy Juventusu Turyn oraz takich klubów jak Atalanta Bergamo czy Parma.
- Czy to prawda, że prosiłem Mario Yepesa, aby zapytał Inzaghiego o koszulkę Milanu z jego podpisem dla mnie? Oczywiście! - wyznał Kolumbijczyk w rozmowie z Tuttosport. - Inzaghi jest napastnikiem, którego zawsze bardzo podziwiałem. Swoim stylem inspirował mnie do gry. - dodał El Tigre.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 06 wrz 2012, 17:57
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 wrz 2012, 18:01
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 06 wrz 2012, 18:10
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 wrz 2012, 18:41
mete
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 wrz 2012, 20:03
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 wrz 2012, 20:09
No to już wiadomo kogo m. in na myśli miał na myśli Gennaro kiedy mówił, że sporo się rzeczy w szatni zmieniło.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 09 wrz 2012, 2:26
A niby po co wykupił Milan? W dzisiejszych czasach będzie się chwalił oszczędnością i stawianiem na perspektywiczne rozwiązania.mete pisze:Za rok wybory we Wloszech w ktorych Berlu ma startowac. Ciekaw jestem czy w jakis sposob planuje wykorzystac Milan w kampanii.
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 wrz 2012, 19:09
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio