Manchester United (zbiorczy) - Strona 48

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 16:30

Michel Owen by się nam bardzo przydał. Na pewno dobrze by mu się u nas grało. Atak Rooney - Owen, ciekawe :twisted: A moze Adriano do Man UTD :D

POZDRO

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Napad Manchesteru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 16:34

jak dla mnie teraz manchester ma bardzo obiecującą linię napadu - Saha Rooney Smith van Nistelrooy ale nie wiem dlaczego strzelają tak mało bramek w lidze... Nistelrooy miał przez długi czas kontuzję i to jeszcze rozumiem... ale nie rozumiem dlaczego tak słabo przyjęli się sprawdzeni przecież już wcześniej w lidze angielskiej Saha i Smith... Rooney jest usprawiedliwiony bo strzelił pare bramek ale do Henry'ego mu jeszcze dużo brakuje... Nie wiem czy nie szukać przyczyny w osobie trenera który być może się już wypalił będąc przez cały czas trenerem tego samego zespołu...

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 16:37

Rooney i tak sie dobrze spisal :wink: Smiths jak nie strzelal do asystowal i ogolnie dobrze gral. Znakomity początek sezonu. A Saha- JEDNA WIELKA KONTUZJA NA SPRZEDAZ!!!!!!!

POZDRO

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 maja 2005, 16:37

Ruud - kontuzje.
Saha - kontuzje.
Smith - wiele nie gra.
Rooney - strzela, strzela - chociaż jak już mówiłam zrobił się o wiele wolniejszy.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 18:45

John O'shea sprzedany za 2.5 mln funtów do Liverpool'u. Szkoda, młody, perspektywiczny piłkarz, bardzo go lubilem :cry: Może kontraktu z nimi nie podpisze :wink: Wolałbym, żeby sprzedano Phila Neville'a. Ten gość dostaje 50 000 funtow tyg. Dla porównania tylo samo Rooney, a C.Ronaldo ok 15 000. Moglibysmy sprzedac Mikaela Silvestre'a, zwłaszcza że Milan jest nim zainteresowany. Chyba więcej niż 10 mln funtow za niego nie dostaniemy :lol: . Obysmy tylko nie sprzedali Rio Ferdinando do Barcelony za te 30 mln funtow. No ewentualnie te 30 mln funtów plus Puyol, Ronaldinho i Camp Nou :wink:

POZDRO!!!!!!!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 maja 2005, 18:53

To z tym O'shea nie jest jeszcze pewne ale ja bym sie cieszł.
nie ma co się oszukiwać do byl zawodnik na ławke i nie opłacalo mu ise placić pensji skoro czeka młodzież. Teraz jestem pewnien że do MU trafi Gerrard :D :D :D :D

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 19:14

Rossi pisze:To z tym O'shea nie jest jeszcze pewne ale ja bym sie cieszł.
nie ma co się oszukiwać do byl zawodnik na ławke i nie opłacalo mu ise placić pensji skoro czeka młodzież. Teraz jestem pewnien że do MU trafi Gerrard :D :D :D :D

To by było wypaśnie. O'shea ma 23 lata, więc TAKI stary nie jest. :twisted:

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 maja 2005, 20:52

O'Shea odchodzi? :(
A ja go tak barzdo lubię. Zawsze żałowałam, że dostawał niewiele szans na grę przez pełne 90 minut... Wierzę jednak, że teraz będzie mu się lepiej wiodło ;)

Gerrard? Wciąż nie wierzę w to, ale nie ukrywam, że chętnie bym go widziała w United :D

valdez
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: valdez » 24 maja 2005, 12:45

Trochę duzo tych wszystkich spekulacji transferowych. Ciekawe, które mają duże szanse na zatwierdzenie.

Myślę, że odejście O'shea za marne 2,5 mln byłoby stratą. Zwłaszcza, że przeszedłby do Liverpool'u - grożnego konkurenta MU.

Van Nistelrooy wydaje się powoli wypalać, chociaż może to tylko przez kontuzję. Jeżeli można by do zamienić na Torresa, to mówię wielkie TAK!!!Cała linia napadu wydaje się być wielką zagadką. Niby taki potencjał, a goli, jak na lekarstwo.

Aby zdecydować o sprzedaży Rio, trzeba orientować się w finansach MU. 30 mln funtów to jednak trochę grosza. Zobaczymy, czym wykaże się Glazer.

valdez
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: valdez » 24 maja 2005, 12:52

Trochę duzo tych wszystkich spekulacji transferowych. Ciekawe, które mają duże szanse na zatwierdzenie.

Myślę, że odejście O'shea za marne 2,5 mln byłoby stratą. Zwłaszcza, że przeszedłby do Liverpool'u - grożnego konkurenta MU.

Van Nistelrooy wydaje się powoli wypalać, chociaż może to tylko przez kontuzję. Jeżeli można by do zamienić na Torresa, to mówię wielkie TAK!!!Cała linia napadu wydaje się być wielką zagadką. Niby taki potencjał, a goli, jak na lekarstwo.

Aby zdecydować o sprzedaży Rio, trzeba orientować się w finansach MU. 30 mln funtów to jednak trochę grosza. Zobaczymy, czym wykaże się Glazer.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 13:43

Ja osobiście nie wierzę w przjeściue O'shea(y) na Anfield. Chociaz nie ukrywam, ze bylaby to dla niego jak i The Reds bardzo dobra perspektywa. A co do Gerrarda z MU to wedlug mnie sznase sa jeszcze mniejsze.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 14:11

Może z Gerrardem będzie tak jak na linii Liverpool-Real. Najpierw Owen do Realu, potem Morientes do Liverpool-o. OBY :twisted:

POZDRO!!!!!

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 14:20

Tylko, ze Gerrard jako fan LFC od dziecka nie moglby tego zrobic kibicow, po takim transferze od razu przylegloby do niego miano zdrajcy. Wiadomo stosunki miedzy Manchesterem United a LFC sa w Anglii napiete :twisted: A moze Michael Ballack :?:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 14:28

Mona_ pisze:Tylko, ze Gerrard jako fan LFC od dziecka nie moglby tego zrobic kibicow, po takim transferze od razu przylegloby do niego miano zdrajcy. Wiadomo stosunki miedzy Manchesterem United a LFC sa w Anglii napiete :twisted: A moze Michael Ballack :?:

O Waynie Rooney-u też tak mówili. :wink: Michael Ballack hmm..... nie lubie go zbytnio, ale uważam, że by się u nas sprawdzil za Roya Keane. Wole Michaela Ballacka od Mikela Essiena :twisted:

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 16:37

Gerrard w Manchesterze? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Kibice by go chyba zatłukli... Słyszałem ostatnio że C.Ronaldo jest łączony z transferem do Realu <ale to niestety tylko spekulacje>. Myślę że Ronaldo berdziej by się sprawdził w lidze hiszpańskiej niż angielskiej gdzie się nie preferuje aż tak technicznej gry.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”