Liverpool (zbiorczy) - Strona 45

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 maja 2005, 16:50

Jestem całym sercem za Liverpoolem, może wreszcie Jurek Dudek powtórzy wyczyn Młynarczyka i będzie kolejnym polakiem, który będzie mógł świętować zwycięstwo w LM :D :D :D

Pozdro dla Liverpoolu i jego wiernych kibiców :P :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 18:08

radekutd pisze:
madrid_fan pisze:soey że nie na temat ale jestem kibicem realu i trochę mnie zaniepokoiło że w ostatnich sezonach ligi angielskiej Morientes nie siadał nawet na ławce rezerwowych... Nie wiem jaka jest tego przyczyna bo nie interesuję się ligą amgielską tak bardzo jak hiszpańską... Przyczyną jego nieobecności była słaba gra czy kontuzja???

I słaba gra i kontuzja. Ale głównie słaba gra. No a w lidze mistrzów i tak nie może grac.

POZDRO!!!!!!
No ale poczatek wyszedl mu calkiem obeicujaco. Chyba w pierszym meczu dla L'poolu bodajze stzrelil bardzo ladna bramke, potem chyba znow cos ukul i juz myslalem ze ebdzie wielka gwizda The Redds a tu nic, sluch o nim zaginal. Wraca po kontuzji Cisse, jest Baros, ten Sinama, LE Tallec - nie iwem jak El Moro chce wywalczyc meijsce w skladzie. Kolejna gwaizda siedzaca na lawce :roll: Kurde a juz myslalem ze koszmar z Madrytu minal :roll:

POZDRO

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 18:17

Mi się zdaje, aczkolwiek mogła mnie pamięć mylić :D , że Morientes debiutował w meczu z ManU na Anfield Road gdzie przegrali 1-0 po ładnym strzale Rooneya. I nie przypominam sobie, że był to udany debiut :wink:

POZDRO!!!!!!!

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 23 maja 2005, 20:50

Moim zdaniem sprowadzenie Morientesa na Anfield było dużym bledem

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 21:18

kurcze miałem nadzieję że to była kontuzja... ale zobaczycie w przyszłym sezonie atak cisse-morientes będzie najlepszy w lidze :) jeszcze będziecie wspominać moje słowa

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 13:52

Morientes mial kontuzje kolana, ale to bylo jakis miesiac temu, moze nawet jeszcze wczesniej. Nie sądze, zeby Nando zdolal sie przelamac i grac naprawde swietnie w Premiership. zreszta podobno Benitez szykuje transfer Petera Croucha z Southamptonu.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 14:07

Największym błedem była sprzedaż Michela Owena, za jedyne 8mln funtow :shock: Jak chcieli sprzedać, to można było spokojnie go sprzedac za 25mln.

POZDRO

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 14:14

Masz racje, Owen zawsze nawet kiedy byl w slabszej dyspozycji byl zapewnieniem kilkunastu bramek na sezon. Ale patrzac na to z inne strony mial juz tylko rok kontraktu i teraz moglby odejsc za darmo. A tak Liverpool otrymal gratis Nuneza :roll: :wink:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 14:24

Mona_ pisze:Masz racje, Owen zawsze nawet kiedy byl w slabszej dyspozycji byl zapewnieniem kilkunastu bramek na sezon. Ale patrzac na to z inne strony mial juz tylko rok kontraktu i teraz moglby odejsc za darmo. A tak Liverpool otrymal gratis Nuneza :roll: :wink:

O tym kontrakcie nie wiedziałem. Ale i tak mogli na nim troche więcej zarobić, no ale to nie mój problem :wink: . Fajnie jakby Manchester kupił Owena od Realu.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 16:20

Nie sądzę żeby real decydował sie na sprzedanie Owena... chyba że kupi Adriano <na co bym nie liczył bo Inter leci na kasę a Chelsea praebije każdą ofertę Realu>

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 24 maja 2005, 17:55

Mi sie wydaje ze adriano nie opusci san siro w tym roku :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 18:40

madrid_fan pisze:Nie sądzę żeby real decydował sie na sprzedanie Owena... chyba że kupi Adriano <na co bym nie liczył bo Inter leci na kasę a Chelsea praebije każdą ofertę Realu>

To do końca nie jest prawda :wink: Pozatym jeśli Realowi będzie zależeć to przebiją Chelsea. A tak pozatym, to dziwie się, że Sir Alex jeszcze nie wyraził chęci sciągnięcia Adriano. W końcu ManU też ma kase, a łatwiej na wyspach będzie Adriano niż Torresowi, którego chcą kupić.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 maja 2005, 22:38

madrid_fan pisze:kurcze miałem nadzieję że to była kontuzja... ale zobaczycie w przyszłym sezonie atak cisse-morientes będzie najlepszy w lidze :) jeszcze będziecie wspominać moje słowa
ja tylko dyskretnie przypominam o Henrym i Reyesie, lub Henrym i Dennisia (jak wolisz)
cisse z morientesem to będzie świetny duet (nie taki jak ten z Arsenalu :lol: ) ale świetny,

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 maja 2005, 22:48

Tylko wiesz fieldy - Morientes gra na Wyspach od prawie pięciu miesięcy, i słabo mu idzie... Nie strzela, nie realizuje tego, czego od niego się wymaga. Naturalnie trzeba czasu na to, by się zaaklimatyzować, ale on trochę przesadza. Gra w prawie każdym spotkaniu Premiership, i prawie w ogóle nie strzela. A Cisse wraca po kontuzji, i w bodaj trzecim meczu zdobywa dwa gole. ;)

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 23:17

Morientes się jeszcze nie zaaklimatyzował, ale chyba nie trzeba nikomu mówić że on naprawdę potrafi grać na najwyższym poziomie co udowodnił w monaco i realu <gdy ten zdobywał ligę mistrzó on był najskuteczniejszym piłkarzem> nie wiem dlaczego, ale dużo napastników jakoś nie może się "rozegrać" w liverpoolu... oststnim oprócz owena który naprawdę pokazał na co go stać był Fowler. Mam nadzieję że następnymi będą Cisse i Morientes którzy pokazali na co ich stać w lidze francuskiej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”