Pozdro dla Liverpoolu i jego wiernych kibiców
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 maja 2005, 16:50
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 maja 2005, 18:08
No ale poczatek wyszedl mu calkiem obeicujaco. Chyba w pierszym meczu dla L'poolu bodajze stzrelil bardzo ladna bramke, potem chyba znow cos ukul i juz myslalem ze ebdzie wielka gwizda The Redds a tu nic, sluch o nim zaginal. Wraca po kontuzji Cisse, jest Baros, ten Sinama, LE Tallec - nie iwem jak El Moro chce wywalczyc meijsce w skladzie. Kolejna gwaizda siedzaca na lawceradekutd pisze:madrid_fan pisze:soey że nie na temat ale jestem kibicem realu i trochę mnie zaniepokoiło że w ostatnich sezonach ligi angielskiej Morientes nie siadał nawet na ławce rezerwowych... Nie wiem jaka jest tego przyczyna bo nie interesuję się ligą amgielską tak bardzo jak hiszpańską... Przyczyną jego nieobecności była słaba gra czy kontuzja???
I słaba gra i kontuzja. Ale głównie słaba gra. No a w lidze mistrzów i tak nie może grac.
POZDRO!!!!!!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 18:17
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 23 maja 2005, 20:50
J4[3k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 23 maja 2005, 21:18
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 13:52
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 14:07
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 maja 2005, 14:14
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 14:24
Mona_ pisze:Masz racje, Owen zawsze nawet kiedy byl w slabszej dyspozycji byl zapewnieniem kilkunastu bramek na sezon. Ale patrzac na to z inne strony mial juz tylko rok kontraktu i teraz moglby odejsc za darmo. A tak Liverpool otrymal gratis Nuneza![]()
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 16:20
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 24 maja 2005, 17:55
J4[3k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 18:40
madrid_fan pisze:Nie sądzę żeby real decydował sie na sprzedanie Owena... chyba że kupi Adriano <na co bym nie liczył bo Inter leci na kasę a Chelsea praebije każdą ofertę Realu>
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 maja 2005, 22:38
ja tylko dyskretnie przypominam o Henrym i Reyesie, lub Henrym i Dennisia (jak wolisz)madrid_fan pisze:kurcze miałem nadzieję że to była kontuzja... ale zobaczycie w przyszłym sezonie atak cisse-morientes będzie najlepszy w lidzejeszcze będziecie wspominać moje słowa
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 maja 2005, 22:48
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 23:17
madrid_fan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio