Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 15 wrz 2012, 22:58

Jeżeli dana drużyna gra słabo to menadżer musi wystawiać trochę inny skład, a nie ciągle wałkować to samo. De Sciglio nie ma. Dlaczego :?: Bo jest młody jeszcze :?: Jak nabawił się kontuzji to nie widziałem, ale wątpię w to. Następnie Ambrosini. Już dawno temu pisałem, że jego odejście z Milanu będzie sporym wzmocnieniem. Szary ii kilku innych kpina po całości. Zresztą dzisiaj nie wiem czy kogoś można pozytywnie wyróżnić. W tym meczu zapamiętam sytuację w której Emanuelson bieg do piłki i się wywrócił. Takie coś na takim poziomie jest karygodne. I tu nie ma żadnego wytłumaczenia.

Jeżeli w zimie nie stanie się prawdziwe trzęsienie ziemi(a nie stanie się) to Milanu nie zobaczymy w CL następnym sezonie. Z walki o tytuł odpadamy już dzisiaj. Gdyby nie błąd bramkarze Bologni to dzisiaj mielibyśmy punkt i najprawdopodobniej tracilibyśmy do mocnego Juventusu 8 punktów. Inter przeżył, my może też przeżyjemy.

Mete, Bungacz sprzedał już tą willę :?:

Nie będę płakał jak przeczytam, że Allegri został zwolniony. Choć to tylko, ze względu na jego pomysły ze składem. O wyniki trudno go obwiniać. Rózga należy się Bungaczowi.

Wróć do „Włochy”