Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 18 wrz 2012, 18:21
P47ryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AndrzejK » 18 wrz 2012, 18:36
AndrzejK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 wrz 2012, 19:13
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 wrz 2012, 19:17
Myślę, że szanse są zawsze. A za ewentualną wygraną mógłbyś sobie dokupić na przykład shift do swojej klawiatury.rekinho pisze:nie stawiam nic u buków od jakichś 8 lat ale teraz mnie tknęło
dycha na anderlecht, dycha na city i piątak na arsenal schalke over 2,5
myślicie, ze są jakieś szanse?:D
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 wrz 2012, 19:38
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 18 wrz 2012, 19:51
Dobra, dobra. Siedziałeś te dwadzieścia jeden minut i kopiowałeś duże litery, żeby Ci napis SHIFT wyszedł, rozgryzłem Cię rekon.rekinho pisze:SHIFCIE
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 wrz 2012, 19:58
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2012, 22:30
Po pierwsze, polecił, nie znaczy kazał grać. Po drugie masz swój rozum, jak grasz to na swoja odpowiedzialność. Po trzecie jest 2:1, więc nie wiem o co Ci chodzi. Po czwarte - wiesz co...sbQ pisze:Niech mądrala, który polecał Blackburn, zamówi sobie bilet na wschód w Aerolocie.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 wrz 2012, 22:38
[ch**] żart. Nie mam nastrojusbQ pisze:Bartuś ja żartowałem
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 18 wrz 2012, 22:39
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AndrzejK » 18 wrz 2012, 22:39
Lewy uratowałAndrzejK pisze:BVB
Schalke dnb
Arsenal
AndrzejK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 18 wrz 2012, 22:39
Gall pisze:No to moze mala analiza BVB i Ajaxu.
O ubytkach w Amsterdamie swiadcza nazwiska, ktore odeszly, w szczeolnosci w linii obronnej:
Vethongen
Anita
Theo Janssen
Van der Wiel
Aissati
Kupili w tym czasie,ze znaczacych nazwisk:
Moisander
Sana
Babel
Przy czym Babel gral mega piach w Hoffenheim, nie potrafil doslownie nic wykorzystac mimo ze mial takie sety ze glowa mala, a sam w ataku niewiele wnosil. Moisander okej solidne wzmocnienie, ale do Vertongenato mu jeszcze troche brakuje. Boki obrony to z tego co sie orientuje najwieksza bolaczka Ajaxu, a mimo to odchodzi van der Wiel czy Anita, ktory potrafi tam grac. Do tego nie maja na dobra sprawe typowego srodkowego napastnika, mial nim byc Sightorsson, jednak od 2 lat zmaga sie z mega ciezkimi urazami, nie inaczej bylo w tym sezonie. Najmocniejsze punkty zespolu to zdaje sie De Jong i Eriksen. Sulejmani pewnego poziomu juz zapewne nie przeskoczy...
Co do BVB to prkatycznie na kazdej pozycji jest ktos lepszy, moze poza Eriksenem ale i to trudno ocenic, bo poziom ligi holenderskiej a poziom Bundesligi to jedna klasa wyzej, co pokazuja niektore transfery z tej ligi m. in. Luuka de Jonga, Basa Dosta wczesniej Pranjica czy Braafheida.
Sumujac, oczywiscie niespodzianki nie mozna wykluczyc, ale bedac madrzejszym o doswiadczenia poprzedniego sezonu i grupe smierci w ktorej znajduje sie BVB, jakakolwiek strata punktow ze slabym Ajaxem moze ronac sie odlozeniu planow na awans o kolejny rok. Bo w Amsterdamie bedzie juz o wiele trudniej niz przed wlasna publicznoscia.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 wrz 2012, 22:40
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 18 wrz 2012, 22:49
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 wrz 2012, 22:50
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio