(zgaduje, ze chodziło Ci o efekt nie "protest, protest"Bienias pisze:Ja caly czas czekam az te protesty przyniosa jakikolwiek protest
Oświecę Cię - nie musisz już czekać... Ponieważ "te protesty" przyniosły już efekt i to bardzo wymierny
Wystarczył:
Podobnie mecz z "wielką i polską" BVB, gdzie nawet nie potrzeba było oficjalnych stanowisk, aby wykreować akcje "pusty stadion". Depozytariuszem dobrej frekwencji przy Ł3 są grupy kibicowskie - potwierdza, to przeszłość, teraźniejszość i miejmy nadzieje przyszłośćfranz pisze:jeden lakoniczny komunikat grup kibicowskich na jednej stronie internetowej (zyleta.info), a na stadionie pustki absolutne i cisza
Skąd wiem? Z internetuBienias pisze:Piszesz o tym ze Legia boi sie strat finansowych spowodowanych zamknieciem zylety.... A skad to wiesz? Na podstawie aktualnego zazradzania, Iti raczej ma to w dupie. Zamieni zylete i tych "ohydnych kibicow" na tych za 15 zl lubiacych ogladac Tuskow i Durczokow. Fakty sa takie ze SKLW nie ma pomyslu ani chyba argumentow przeciwko Iti.
Dziury w budżecie ogromne, brak kasy na jakiekolwiek transfery - za to na sprzedaż są absolutnie wszyscy, nieudolne zarządzanie, kolejny "spadochroniarze" z koncernu ITI wstawiani na ciepłe i intratne posadki w Legii i zarząd mówiąc Twoim słownictwem "ma w dupie to", że może stracić na każdym meczu 10-12 tys kibiców, czyli tak lekko licząc 0,5 miliona złotych na mecz. Jasne po co im te pól banki, bogaci są!
Zaś na podstawie "aktualnego zarządzania", a więc organizowania licznych spotkań, paneli dyskusyjnych, desperackich prób przekładania meczu i kwestii na linii zarząd - SKLW o których z oczywistych względów nie będę tu pisał - można wnioskować coś zupełnie innego niż Ty twierdzisz.
Bilety na trybunę dla "lubiących oglądać Tusków i Durczoków" kosztują kilka ładnych razy więcej niż 15 zl. Juz widzę jak te tłumy, że się tak wyrażę lemingów całymi stadami uderzają na super atrakcyjne i prestiżowe mecze Legia - Podbeskidzie, czy Legia - Piast Gliwice w naszej cudownej i cenionej w europie "ektra"klasie
Fakty są takie, że nie jesteś kompetentny w sprawach tego jakie SKLW ma "pomysły i argumenty", bo to nie Twoja bajka. Dla tego jeszcze raz zalecam powrótu do Twojej Katalońskiej rzeczywistość, zamiast nieudolnej analizy zdarzeń i spraw, które Cię nie dotyczą, bo po co tracić czas i energie na coś w czym się nie partycypuje?
Wiedza tylko tyle, że kupili. Kupili zaś, bo taka była decyzja. Uzasadnieni tej decyzji jak na razie pozostaje do wiadomości członków NaSzych szeregów, nie zaś internetowych brukowców w stylu weszłoBienias pisze:wiedza bo kibice wykupil wszytkie bilety na zylete.
Do reszty posta, która zawierającą internetową napinke dotyczącą tego (cytują klasyka) "kto, co, był" się nie odnoszę. Przesyłam jednocześnie link do miejsca w którym z otwartymi ramionami powitają Cię jak dyskutanta w stylu "Legia uzywa sprzetu w walce na piesci". Łap: http://kibice.net/forum/
Z mojej strony to wszystko.
W jaki sposob "Legia jest w stanie wyciagnąć kase od miasta". Sugerujesz, że ptywatna społka bedzie dostawała "pod stołem" pieniadze z miejskiej kasy. Z taką wiedzą powinnienies dla dobra publicznego zgłosić się do prokuraturybartbuks pisze:Wytłumaczenie jest bardzo proste. Legia jest w stanie wyciągnąć kasę od miasta, a zresztą świadczą o tym pewne zapisy w umowie wynajmu stadionu.
Niestety dnia "dobroci dla zwierząt" nie będziebartbuks pisze:Po prostu w trakcie derbowego meczu będą mogli spokojnie chodzić po Muranowie w swoich barwach, bo zapewne spadnie prawdopodobieństwo dostania za to w ryj
Z okazji 17 września zebraliśmy się konkretna bandą (1 Wisła Kraków. Krakowski debiut na oragnizowanych przez Legie uroczystościach