porazka i spadek do 3 ligi.Aker pisze:Im więcej Barcę oglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ofensywa Barcy to tylko i wyłącznie Messi, ciekawy jestem co by się działo jakby Leosia nie było np. dzisiaj, porażka?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 19 wrz 2012, 22:47
porazka i spadek do 3 ligi.Aker pisze:Im więcej Barcę oglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ofensywa Barcy to tylko i wyłącznie Messi, ciekawy jestem co by się działo jakby Leosia nie było np. dzisiaj, porażka?
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 wrz 2012, 22:48
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 wrz 2012, 22:48
Szkoda, ze nie wpuscil Mosesa. Poza tym niewiele wiecej mogl zrobic szczerze mowiac...Gall pisze:Di Matteo zrobil slabe zmiany, Mata bardzo slabo, Bertrand nie wniosl za wiele...
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 19 wrz 2012, 22:49
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 wrz 2012, 22:49
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 19 wrz 2012, 22:53
mogles sie przekonac chocby w ostatnim weekend, kiedy barcelona grala na trudnym terenie w getafe, a messi zaczal na lawce. sytuacje byly, gra wygladala calkiem dobrze, szczerze mowiac duzo lepiej, niz dzis. co do messiego, to powiedzialbym, ze jest na razie w slabiutkiej formie. nie przeszkadza mu to byc pewnie najskuteczniejszym zawodnikiem w europie w tym momencieAker pisze:Im więcej Barcę oglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ofensywa Barcy to tylko i wyłącznie Messi, ciekawy jestem co by się działo jakby Leosia nie było np. dzisiaj, porażka?
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barcelowicz » 19 wrz 2012, 23:07
Akurat Messi do 70 minuty był pierwszym do zmiany (a właściwie byłby, gdyby nie nosił dychy na plecach i nie nazywał się tak jak się nazywa). Dziś tylko zwalniał akcje, przeszkadzał, tracił etc. Gdyby tak zagrał Tezio czy Pedro żaden z nich nie wyszedłby na drugą połowę. W całym meczu chyba 3-4 kontakty z piłką, które wnosiły coś do gry (z czego 2 gole). Wygraliśmy mecz skrzydłami, czyli tym czego nie mieliśmy zupełnie w ubiegłym sezonie. Środkiem nie przechodziło praktycznie nic, może poza piłą do Leo w pierwszej połowie, kiedy arbiter wymyślił sobie, że pasowałoby gwizdnąć jakiegoś ofsajda. Świetne zmiany Tito, bardzo dobry mecz Pedro i Xaviego. Tello bardzo dobrze w pierwszej połowie, w drugiej do 71 minuty bezbarwnie, ale jak się obudził to palce lizać. Song niepewnie na stoperze, mam nadzieję że Pike zdąży na GD (2-3 tygodnie off, więc szanse są), bo inaczej może być ciężko.Aker pisze:Im więcej Barcę oglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ofensywa Barcy to tylko i wyłącznie Messi, ciekawy jestem co by się działo jakby Leosia nie było np. dzisiaj, porażka?
barcelowicz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 20 wrz 2012, 0:16
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 20 wrz 2012, 8:51
gangsteroflove
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 wrz 2012, 8:54

League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 20 wrz 2012, 9:08
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... omosc.htmlLeague pisze:
Teraz Casillas nie cieszy się z Bramki?
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 20 wrz 2012, 9:26
Wczoraj występem Spartaka Emery pokazał ile można wycisnął z zespołu, jeśli się zna na robocie, przyznam, ze patrząć na Spartaka z perspektywy jego gry z Legią i pod wodzą Karpina to nie wierzyłem, że Emery ich tak przeobrazi, zwłaszcza, że skład się bardzo nie zmienił, ale już po 20 minutach wiedziałem, że jak Barca szybko 2 goli nie strzeli to będzie ciężko. I niestety było, jak zwykle gdy trzeba było z jego Valencią grać.barcelowicz pisze:Z drugiej strony barykady... Szkoda, że Emery jeszcze nie prowadził zespołu o ambicjach i możliwościach mistrzowskich. Świetny trener, po raz kolejny drżeliśmy o wynik, kiedy koleś prowadził przeciwną drużynę. Życzę mu, żeby znalazł jakąś lepszą posadę w lepszej lidze i wreszcie miał realne szanse na walkę o trofea, bo umiejętności i wiedza pozwalają mu na to, tylko personalia podwładnych już nie bardzo.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 wrz 2012, 11:19
Ale pierdolicie chłopaki. Proszę Was o założenie już spodni. Dlaczego uważacie, że Emery to dobry trener? Jakie miał sukcesy? Valencia, zespół który prowadził może nie jest jakimś zespołem wybitnym z wielkimi szansami na mistrzostwo, ale pod jego wodzą kibice czasem dostawali zawału. Strasznie rotował składem, nikt nigdy nie wiedział kto zagra i co wazniejsze na jakiej pozycji. Szanuje go za to, że utrzymał zespół w czołówce La Ligi ale nie szanuje go za styl w jakim zespół grał i za to, że ani na centymetr nie zbliżyliśmy się do wielkiej dwójki. Odszedł do Spartaka, początek miał dobry, a później przegrał u siebie 0:4 z Zenitem.grzegorzfcb pisze:Wczoraj występem Spartaka Emery pokazał ile można wycisnął z zespołu, jeśli się zna na robocie, przyznam, ze patrząć na Spartaka z perspektywy jego gry z Legią i pod wodzą Karpina to nie wierzyłem, że Emery ich tak przeobrazi, zwłaszcza, że skład się bardzo nie zmienił, ale już po 20 minutach wiedziałem, że jak Barca szybko 2 goli nie strzeli to będzie ciężko. I niestety było, jak zwykle gdy trzeba było z jego Valencią grać.barcelowicz pisze:Z drugiej strony barykady... Szkoda, że Emery jeszcze nie prowadził zespołu o ambicjach i możliwościach mistrzowskich. Świetny trener, po raz kolejny drżeliśmy o wynik, kiedy koleś prowadził przeciwną drużynę. Życzę mu, żeby znalazł jakąś lepszą posadę w lepszej lidze i wreszcie miał realne szanse na walkę o trofea, bo umiejętności i wiedza pozwalają mu na to, tylko personalia podwładnych już nie bardzo.
Ciekawe co by Emery zrobił z takiego... City ?
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 wrz 2012, 11:50
bez przesadyJuve zagrało z charakterem,na pewno zespół ten należy zaliczać do grona 5,6 największych faworytów tegorocznej edycji LM
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 20 wrz 2012, 16:14
Raczej żadna w tym przesada, faworytów dużo nie jest - Real, Barcelona, dwa Manchestery, Bayern... Potem widziałbym właśnie Juve, oprócz mistrza Włoch raczej tylko Arsenal i Borussia mogą jeszcze coś zdziałać. Aha, no i jest jeszcze Chelsea, ale oni w końcu bronią tytułurekinho pisze:bez przesadyJuve zagrało z charakterem,na pewno zespół ten należy zaliczać do grona 5,6 największych faworytów tegorocznej edycji LM
rzeznik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio