FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1640

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 7:26

ta grenada zespol anonimowy ale przypomne to co napisalem po city madrid, oni przegrali na bernnabeu 0-3 tyle ze grajac w 10 i stworzyli tam wiecej sytuacji niz mistrz anglii. taka to liga zespoly sa swietne, pilkarze doskonali.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 wrz 2012, 10:53

Bramkarz Granady dwoił się i troił. Granada też robiła co mogła. Często brakowało centymetrów. Nie wiem po co te spięcia na lini Messi-Villa. Nie podoba mi się takie coś. Messi znowu za dużo sam. Ciężko go oceniać czy dobrze, czy źle bo gdyby tych centymetrów nie brakło to zapakowałby wczoraj trzy bramy i mówiłoby się - GENIUSZ!11!1
Villę powoli trzeba wprowadzać w rytm meczowy, nie od razu Kraków zbudowano. Jeszcze będzie wciskał sporo goli rywalom, trzeba czasu. Teraz czeka nas cięzki wyjazd do Sewilli. Trzeba ugrać 3 pkt żeby do GD przystępować z przewagą. Bo może być krucho. Duet Song-Masche na Real, oby to się manitą nie skończyło.
Kilka dni temu czytałem, że Puyol chce podjąć ryzyko, przyspieszyć znacznie rekonwalescencję by być gotowym na Real, to jest gość :brawo: . Jeszcze Adriano jakaś kontuzja, niewiadomo na ile wyleciał. Jak tak dalej pójdzie do w derbach zagramy Montoya-Fontas-Barta-JDS :?

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 11:12

uwierz mi profesorze, GD rzadza sie swoimi prawami madryt nie wygral swego czasu 21 lat na cn, mimo ze przyjezdzal z zidanami i carlosami. montoya jak wystapi da z siebie 200%. nie boj sie o to. song tez nie jest z pierwszej lapanki.

// przypomne ze montoya wszedl na berbaneu gdy barca grala w 10 i przez 60 minut ronaldo nie zrobil przy nim nic. totalnie wielkie nic. montoya nakryl go czapką.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 wrz 2012, 11:40

gwoli sprawiedliwosci trzeba oddac, ze przynajmniej raz go cristiano ladnie objechal

ronaldo ogolnie w meczach z barca wciaz jest zazwyczaj niewidoczny, rzadko wygrywa dryblingi, czy zagrywa jakies otwierajace pilki...problem w tym, ze nie przeszkadza mu to ostatnio regularnie strzelac bramki

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 12:05

moody90 pisze:gwoli sprawiedliwosci trzeba oddac, ze przynajmniej raz go cristiano ladnie objechal

ha a ogladales ten mecz? to sombrero jest fajne tylko w powtorce i tylko w pewnym fragmencie-jak ronaldo podbija pileczkę- bo za chwile-czego juz nie widac tutaj -youtube made in-w tej wlasnie akcji- montoya wyczyscil ronaldo jak moja sprzataczka robi to co tydzien na moim kwadracie.

_samoth_
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 23 wrz 2012, 12:36

dokladnie tak bylo. montoya 3 sekundy pozniej zabral pilke ronaldo. ale ja nie o tym.

wow masz sprzataczke? widze stac cie. szkoda, ze za te pieniadze nie mozesz sobie kupic rozumu. na poczatku myslalem, ze jestes gimnazjalista i sobie lubisz trollowac. ostatnio sie dowiedzialem, ze zblizasz sie do 40. [k****] ja pierdole jakie to smutne. :lol: :lol: po [ch**] co chwile zakladasz sobie nowe konto skoro na kazdym jestes tak samo zalosny? bulkowski, bcn2004, larry, rrr, piotr.belkiewicz, louis cyphre, helder, miguel indurain. mala rada dla ciebie moze trudniej bedzie rozgryzc twoje nastepne konto. w ogóle nie wogóle. pisze tutaj, bo na BO nie mam konta. villa moze i jest pierdolonym najemnikiem, ale przynajmniej kilka bramek strzeli, a ty barcelonisto z krwi i kosci co zrobiles dla klubu? zalosny typ.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 wrz 2012, 12:43

szefu91 pisze: dla Valdesa propsów brak
Tzn powinien wybronić to co wybronił, ale tak samo powinien wybronić strzał Cristiano na Bernabeu, a nie wybronił. Powinien nie dopuścić do gola Di Marii, a dopuścił, a w tym meczu nie zaprzepaścił naszych szans na zwycięstwo, więc powiedziałbym, że jednak dał radę w porównaniu z początkiem sezonu ;D

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 12:45

hahahaha co za gosc ty masz jakies urojenia moze powinnes zatrudnic sie do cbs,jestes specjalista w tym w pisie przyjmuja takich do rozgryzania.

// tak to jest jak sie myli powolania i jest sie robotnikiem zamiast agentem 007

_samoth_
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 23 wrz 2012, 13:09

przeciez ty nawet sie nie ukrywasz. na kazdym koncie robisz te same orty. nie trzeba byc agentem 007 zeby cie rozgryzc zalosny typie.
w obecnosci kumana tez mowisz pito vilanova?

co boisz sie o bana za multikonto na pilka.pl?
obczajcie posty miguela induraina i te jego /////////////////

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 15:18

_samoth_ pisze: w obecnosci kumana tez mowisz pito vilanova?/
ciebie trzeba leczyc
myslisz ze caly swiat sie boi kumana? to ze ty sie go boisz to nie znaczy ze inni tez.

/ niech zgadne,bo juz wiem pod twoim nickiem, nedznym zreszta ukrytwa kolejny wirtuoz typu i.. prawda? [k****] nawet nie jestes w stanie wyjsc twarza w twarz =czego mnie nie zarzucisz nigdy bo ja sram na te wasze uklady//kiedy ja bylem kibicem barcy to ty na gowno mowiles papu//i kiedy was scigalem z n. po mazurskich jeziorach- tylko dokazujesz pod multinikami. ha ha ha zalosny typ.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2012, 15:24 przez HELDER, łącznie zmieniany 1 raz.

_samoth_
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 23 wrz 2012, 15:24

skad takie wnioski? kuman cie zawsze chwali, wiec mysle, ze w jego obecnosci tak nie szczekasz.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 15:25

o czym z toba gadac skoro jestes zalosmym frenzelem. jesli mnie znasz podjezdzaj, czekam na ciebie z otwartymi ramionami pelnymi milosci.

_samoth_
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 23 wrz 2012, 15:27

HELDER pisze:[

/ niech zgadne,bo juz wiem pod twoim nickiem, nedznym zreszta ukrytwa kolejny wirtuoz typu i.. prawda? [k****] nawet nie jestes w stanie wyjsc twarza w twarz =czego mnie nie zarzucisz nigdy bo ja sram na te wasze uklady//kiedy ja bylem kibicem barcy to ty na gowno mowiles papu//i kiedy was scigalem z n. po mazurskich jeziorach- tylko dokazujesz pod multinikami. ha ha ha zalosny typ.
po jakiemu to?

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 23 wrz 2012, 15:29

po twojemu franzlu. co myslales ze trafiles frajera idioto?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 wrz 2012, 15:29

idźcie być napinaczami gdzie indziej <trąca_kijem>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”