Manchester United (zbiorczy) - Strona 49

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 maja 2005, 16:45

W sumie racja - Cris jest utalentowany technicznie [że tak powiem ;)] i w Hiszpanii na pewno, by się sprawdził... Ale ja go chcę w United i koniec! :P

Też wydaje mi się, że Gerrarda kibice LFC, by znienawidzili. Liverpool z Manchesterem ma takie stosunki, że mogłoby być z nim nienajlepiej [coś jak Figo, gdy przeszedł do Realu].
Roo nie był aż w takiej sytuacji, bo sytuacja na linii Everton - ManU nie jest wcale taka napięta, a normalnym jest, że piłkarz gra w jednej drużynie, a potem przechodzi do innej :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 18:44

madrid_fan pisze:Gerrard w Manchesterze? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Kibice by go chyba zatłukli... Słyszałem ostatnio że C.Ronaldo jest łączony z transferem do Realu <ale to niestety tylko spekulacje>. Myślę że Ronaldo berdziej by się sprawdził w lidze hiszpańskiej niż angielskiej gdzie się nie preferuje aż tak technicznej gry.

Transfer Stevena do ManU jest bardzo prawdopodobny :twisted: A odnośnie C.Ronaldo, zaczął grać ostatnio bardzo dobrze. Pozatym piłka angielska ewoluuje na bardziej techniczną, przykład Liverpool. A tak pozatym w ManU jest jeszcze Heinze. Zawodnik techniczny i można powiedzieć objawienie sezonu. A chcą jeszcze Torresa kupić.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 maja 2005, 18:48

radekutd pisze:Transfer Stevena do ManU jest bardzo prawdopodobny :twisted:
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Czy ja czegoś nie wiem? Gerrard, Fergie, czy Benitez coś o tym wspominali?? :>

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 19:00

futbolowa pisze:
radekutd pisze:Transfer Stevena do ManU jest bardzo prawdopodobny :twisted:
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Czy ja czegoś nie wiem? Gerrard, Fergie, czy Benitez coś o tym wspominali?? :>

Tych dwóch pierwszych :D wspomina.

Sezon już dobiegł końca więc proponuje wybór najlepszego piłkarza Manchesteru United w tym sezonie według forumowiczów. Niech zasady będą takie, że piłkarz, który otrzyma 10 głosów wygrywa :D

Ja swój głos oddaje na "ulubieńca" niektórych forumowiczów :twisted: -
Wayne'a Rooney'a

Zapraszam do głosowania :D

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2005, 19:05

Jeżeli ktoś zagłosuje pisząc tylko imię i nazwisko to będzie WP. Tutaj się mówi o całym Manchesterze. Tylko nie zakładaj oddzielnego tematu!

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 24 maja 2005, 19:06

Ja tam jestem za Gerradem ale wszyscy wiedzą ze jest to raczej niemozliwe. :( Byłby on świetnym następcom Roy'a ale on raczej niechce Do MU. Dlatego powinnismy kupic kogos pokroju Essien, Hargroves, Mavuba. Następnie brakmkarz. od tego trzeba zacząc. Ale mądry sir Alex postanowil z katastrofalnie prezentującym sie Carrolem przedluzyc kontrakt i z nie lepiej grającym Howardem(nadawyl by sie moim zdaniem idealnie na zmiennika np. Robinsona, Hildebranda, Weidefellera, Freya albo Givena :wink: ). A dopiero potem trzeba myslec nad napastnikiem i nad następcami Neuvilla i Giggsa. Takie jest moje zdanie :D

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 24 maja 2005, 19:12

Gerrard z całą pewniścią nie zagra w United. Przemawia za tym wiele argumentów, których nawet nie ma sensu wymieniać. Ten transfer to zwykłe s-f.

Mało prawdopodobny jest także transfer Johna O'shea do zespołu The Reds - jak narazie to tylko wymysł angielskich brukowców.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 24 maja 2005, 19:15

kostek pisze:Gerrard z całą pewniścią nie zagra w United. Przemawia za tym wiele argumentów, których nawet nie ma sensu wymieniać. Ten transfer to zwykłe s-f.

Mało prawdopodobny jest także transfer Johna O'shea do zespołu The Reds - jak narazie to tylko wymysł angielskich brukowców.

Oby to był wymysł.
No głosujcie!! :D Tylko, jak napisał moderator oprócz kandydata piszcie jeszcze cos :D

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 24 maja 2005, 20:10

radekutd pisze:
madrid_fan pisze:Gerrard w Manchesterze? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Kibice by go chyba zatłukli... Słyszałem ostatnio że C.Ronaldo jest łączony z transferem do Realu <ale to niestety tylko spekulacje>. Myślę że Ronaldo berdziej by się sprawdził w lidze hiszpańskiej niż angielskiej gdzie się nie preferuje aż tak technicznej gry.

Transfer Stevena do ManU jest bardzo prawdopodobny :twisted: A odnośnie C.Ronaldo, zaczął grać ostatnio bardzo dobrze. Pozatym piłka angielska ewoluuje na bardziej techniczną, przykład Liverpool. A tak pozatym w ManU jest jeszcze Heinze. Zawodnik techniczny i można powiedzieć objawienie sezonu. A chcą jeszcze Torresa kupić.

POZDRO!!!!!

Masz rację z tym że piłak angielska ewoluuje na bardziej techniczną ale nie jestem do końca przekonany czy się to sprawdzi... Liverpool świetnie sobie z taką grą radzi w LM ale w lidze angielskiej średnio to wygląda :/ wystarczy spojrzeć na chelsea - nie grają technicznie tylko długimi piłkami na wysokiego Drogbę i im się to opłaciło... mam nadzieję że taka piłka jaką preferuje Murinho się nie sprawdzi w przyszłym sezonie i wygra prawdziwa piękna piłka :) <ale się wymądrzyłem :P>

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 24 maja 2005, 20:40

radekutd pisze:
A tak pozatym w ManU jest jeszcze Heinze. Zawodnik techniczny i można powiedzieć objawienie sezonu..

heinze objawieniem sezonu ??? jakis zart.

kazdy kto ogladal choc troche lige francuska w poprzendnich sezonach wiedzial ze heinze zalicza sie do jednych z najlepszych lewych obroncow na swiecie, a pisanie ze to objawienie sezonu jest jakims totalnym nieporozumieniem i nieznajomoscia tematu

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 maja 2005, 21:02

Heinze jest objawieniem sezony w Premiership.
Jego gra przez caly sezon stał na bardzo dobrym poziomie i te wżlizgi mniaaam
Ficyk wiesz co to zanczy termin OBJAWIENIE w pilce nożnej????

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 24 maja 2005, 21:49

nie wiem, ale licze na to ze mi wytlumaczysz

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 maja 2005, 21:57

kostek pisze:Gerrard z całą pewniścią nie zagra w United. Przemawia za tym wiele argumentów, których nawet nie ma sensu wymieniać. Ten transfer to zwykłe s-f.

A ja czytałam na bodaj BBC Sport, iż O'Shea na pewno przejdzie do Liverpoolu. Naturalnie trudno w to uwierzyć - to wrogiego klubu etc., ale skoro go nie chcą w Manchesterze, to lepiej, żeby odszedł. Tylko miejsce na ławce blokuje. ;)

Co do transferu Gerrarda do MU to się zgadzam, bowiem Steven sam powiedział, że jeżeli miałby grać w jakimś innym angielskim klubie, to byłaby to tylko Chelsea. Chociaż w jego transfer na Stamford Bridge również nie wierzę - to by było tak, jakby Ronaldinho przybył z Barcy do Realu. ;)

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 24 maja 2005, 22:05

Anka pisze:

A ja czytałam na bodaj BBC Sport, iż O'Shea na pewno przejdzie do Liverpoolu. Naturalnie trudno w to uwierzyć - to wrogiego klubu etc., ale skoro go nie chcą w Manchesterze, to lepiej, żeby odszedł. Tylko miejsce na ławce blokuje. ;)
No nie wiem czy BBC podało takową informację. Ja czytałem takie doniesienia na stronach angielskich krykowców oraz na Tribal Football. Takie spekulacje, zwłaszcza dotyczące ewentualnych transferów na linii United-Liverpool (przypominam, że to kluby pozostające od lat we wrogich stosunkach) należy traktować z dużą rezerwą :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 maja 2005, 22:37

Ależ oczywiście Kostek. ;) Po prostu zauważyłam pewien istotny fakt.
No nie wiem czy BBC podało takową informację
Podało, kilka dni temu... Zapisane jednak tam było, iż wielce prawdopodobne jest przejście O'Shea do LFC. A przecież znasz Tribal Football - wszystko przekręcą, i będą podgrzewali atmosferę. Są takim polskim 'Faktem' - O tym się mówi. :D

Zablokowany

Wróć do „Anglia”