Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 wrz 2012, 17:26
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 wrz 2012, 17:29
No w sumie racja. To odwoluje moje slowaMnie tam nie bardzo to się widzi gdyż nie wszystkie ligi rozgrywają po tyle samo kolejek.Ci którzy wybrali zawodników z Anglii,Hiszpanii czy Francji będą mieli handicap nad tymi,którzy mają w składach piłkarzy z Niemiec czy Polski.
Jak na mój gust punkty powinny być liczone tylko wtedy gdy grają wszystkie ligi z naszej zabawy.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2012, 17:36
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 wrz 2012, 17:40
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 wrz 2012, 17:41
Tu jak najbardziej jestem za,nie jego wina iż mecz przełożono.Dr.Football1 pisze:Dolicze tylko pkt Rezusowi.
Jak mniemam 'Twoi' zawodnicy pewnie ostro nastrzelalifieldy pisze:skandal !!
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2012, 17:52
co chciałem wykorzystać ? Gra miała dotyczyć kilku lig, wybieram zawodników z tych lig i się okazuje, że nagle pkt się nie liczą, bo nie jest to sprawiedliwe. Każdy wie ile kolejek jest w danej lidze i pod tym kątem też powinien dobierać sobie graczy. Grała teraz np liga niemiecka, w której są 34 kolejki. W angielskiej jest 38. Anulujemy jedną kolejkę niemiecką i liczymy pkt tylko z 33, czyli jeszcze mniej ...ryba_82 pisze:Nieładnie z Twojej strony,że chciałeś to wykorzystać
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 wrz 2012, 18:12
Ile pkt mógłbyś sobie dopisać za tą kolejkę ze środka tygodnia?fieldy pisze:co chciałem wykorzystać ?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 wrz 2012, 18:23
Dwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ryba_82 pisze:Ile pkt mógłbyś sobie dopisać za tą kolejkę ze środka tygodnia?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 28 wrz 2012, 18:25
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 wrz 2012, 18:28
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 wrz 2012, 18:29
Zapomniałeś dodać emotikony:fieldy pisze:Dwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 wrz 2012, 18:37
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 28 wrz 2012, 18:37
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 wrz 2012, 18:48
Jeden mnie nie ratuje,bo i tak mi słabo idzieMorrow pisze:Cały jeden. Mogę Ci go oddać, jakoś to przeżyjęBardziej bym chyba stracił na tej kolejce gdyby ją doliczono niż zyskał ale chodzi o główną ideę.
O tym nie pomyślałem,ale to idzie łatwo obejść,bo każdy kto posiada w składzie zawodnika z Polski przed przerwą może zrobić sobie transfer i jedziemy z grą dalej.Róbta jak chceta,ale ja cały czas myślałem,że liczymy punkty tylko wtedy gdy grają wszystkie ligi.Morrow pisze:Polska niedługo pójdzie na przerwę i zaraz się okaże, że tych kolejek jest tyle co kot napłakał.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 wrz 2012, 18:57
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio