Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2005, 16:34
A tak się śmiałeś ze na onecie wyczytałem i uwierzyłem
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 maja 2005, 16:38
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 16:38
Najwyraźniej jest jakiś błąd bo wszędzie jest 17 bramek. Koniec off-topiców więc piszemy już tylko na temat. Za kolejne takie posty będzie WP.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 24 maja 2005, 14:10
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 24 maja 2005, 15:33
Tobie sie chyba cały sufit na łeb zwalił !? Juz chyba Rummenigue wyraźnie mówił że Ballack i Sagnol nigdzie sie nie wybieraja a już na pewno nie do cienkich angielskich klubów. Po za tym wbij sobie do tego pustego łba że Bayern ma najlepszą na świecie polityke transferowa i nie sprzedaja swojich dobrych graczy! Powiedz mi kiedy ostatnio Bayern sprzedał swojich kluczowych zawodników? Niegdy taka rzecz nie miała miejsca gdyz Elber został sprzedany gdy był juz Makaay i Elber nie był potrzebny. Aha i jeszcze jedno Era Bayernu niegdy sie nie skończy zarówno w Bundeslidze jak i na świecie! Zawsze bedzie jednym z najlepszych klubów świata! Co do reszty zawodników Kuffour i Linke nie zargrali łacznie w tym sezonie nawet 10 meczów nie sa potrzebnie BAyernowi więc ich odejście jest wskazane a co do Kovaca no cóż już ci mówiłem zę Bayern ma najlepszą na świecie więc nie płacił Kovacowi 6 mln euro za sezon bo nie jest tego wart a tyle zaoferował ma Juventus.fieldy pisze:Najważnejsze, że kończy się era Bayernu Monachium![]()
Posezonie mają odejść Ballack, Ze Roberto, Kovac, Kuffour, Sagnol,linke. Bez tych zawodników, Bayernowi trudno będzie obronić mistrzostwo kraju, a na jakieś spektakularne transfery się tam nie zanosi. Poza tym trener Felix Magath nie jest takim fachowcem jak był chociażby Ottmar Hittzfedt, i nie mając takich gwiazd jakie miał w kończącym się już sezonie, nie stać go będzie na odbronę mistrzostwa.
Koby~FCBM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 25 maja 2005, 8:19
przeciez d'alessandro non topper borykal sie z jakimis problemami...wystapil zaledwie w 19 spotkaniach w tym wielokrotnie byl zmieniany tudziez wprowadzany na boisko...jego dorobek to 3 bramki i 4 asysty, czesto takze pozostawial po sobie dobre wrazenie...w00jtas pisze:van der Vaart blisko HSV![]()
![]()
po co taki utalentowany zwodnik ja van der Vaart w HSV zmarnuja jego talnet tak jak to VfL zrobilo z D'Alessandro!...
HSV 5 mln € chce dac a Ajax chce 7 mln € wiec moze jeszcze nic pewnego i Vaart zostanie albo pojdzie do innego klubu!...
powinien posluchac Co Adriansse!..
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 25 maja 2005, 17:06
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: *K@mil* » 25 maja 2005, 17:42
w00jtas pisze:van der Vaart blisko HSV![]()
![]()
po co taki utalentowany zwodnik ja van der Vaart w HSV zmarnuja jego talnet tak jak to VfL zrobilo z D'Alessandro!...
HSV 5 mln € chce dac a Ajax chce 7 mln € wiec moze jeszcze nic pewnego i Vaart zostanie albo pojdzie do innego klubu!...
powinien posluchac Co Adriansse!..
*K@mil*
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 maja 2005, 17:43
Koby~FCBM pisze:Tobie sie chyba cały sufit na łeb zwalił !? Juz chyba Rummenigue wyraźnie mówił że Ballack i Sagnol nigdzie sie nie wybieraja a już na pewno nie do cienkich angielskich klubów. Po za tym wbij sobie do tego pustego łba że Bayern ma najlepszą na świecie polityke transferowa i nie sprzedaja swojich dobrych graczy! Powiedz mi kiedy ostatnio Bayern sprzedał swojich kluczowych zawodników? Niegdy taka rzecz nie miała miejsca gdyz Elber został sprzedany gdy był juz Makaay i Elber nie był potrzebny. Aha i jeszcze jedno Era Bayernu niegdy sie nie skończy zarówno w Bundeslidze jak i na świecie! Zawsze bedzie jednym z najlepszych klubów świata! Co do reszty zawodników Kuffour i Linke nie zargrali łacznie w tym sezonie nawet 10 meczów nie sa potrzebnie BAyernowi więc ich odejście jest wskazane a co do Kovaca no cóż już ci mówiłem zę Bayern ma najlepszą na świecie więc nie płacił Kovacowi 6 mln euro za sezon bo nie jest tego wart a tyle zaoferował ma Juventus.fieldy pisze:Najważnejsze, że kończy się era Bayernu Monachium![]()
Posezonie mają odejść Ballack, Ze Roberto, Kovac, Kuffour, Sagnol,linke. Bez tych zawodników, Bayernowi trudno będzie obronić mistrzostwo kraju, a na jakieś spektakularne transfery się tam nie zanosi. Poza tym trener Felix Magath nie jest takim fachowcem jak był chociażby Ottmar Hittzfedt, i nie mając takich gwiazd jakie miał w kończącym się już sezonie, nie stać go będzie na odbronę mistrzostwa.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: *K@mil* » 25 maja 2005, 17:45
*K@mil*
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 25 maja 2005, 17:54
Koby~FCBM pisze:Tobie sie chyba cały sufit na łeb zwalił !? Juz chyba Rummenigue wyraźnie mówił że Ballack i Sagnol nigdzie sie nie wybieraja a już na pewno nie do cienkich angielskich klubów. Po za tym wbij sobie do tego pustego łba że Bayern ma najlepszą na świecie polityke transferowa i nie sprzedaja swojich dobrych graczy! Powiedz mi kiedy ostatnio Bayern sprzedał swojich kluczowych zawodników? Niegdy taka rzecz nie miała miejsca gdyz Elber został sprzedany gdy był juz Makaay i Elber nie był potrzebny. Aha i jeszcze jedno Era Bayernu niegdy sie nie skończy zarówno w Bundeslidze jak i na świecie! Zawsze bedzie jednym z najlepszych klubów świata! Co do reszty zawodników Kuffour i Linke nie zargrali łacznie w tym sezonie nawet 10 meczów nie sa potrzebnie BAyernowi więc ich odejście jest wskazane a co do Kovaca no cóż już ci mówiłem zę Bayern ma najlepszą na świecie więc nie płacił Kovacowi 6 mln euro za sezon bo nie jest tego wart a tyle zaoferował ma Juventus.fieldy pisze:Najważnejsze, że kończy się era Bayernu Monachium![]()
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 25 maja 2005, 18:37
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 maja 2005, 18:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 25 maja 2005, 19:46
Gomez pisze:akurat fan manu powinien siedziec cicho, gdyby teraz mial Bayern z wami grac to byscie dostali po dupie, czego nie byliscie takimi kozakami po meczach z west bromwich![]()
![]()
lub crystal palace
![]()
![]()
Niech manu sie martwi o swoje gwiazdy gdyz glazer ma takie dlugi ze ho ho ho
radekutd
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio