FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1643

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 01 paź 2012, 13:08

rekinho pisze:nie przegadasz ich, tutaj chodzi o barcelonę więc ta ręka i czerwona kartka będą wypominane przez lemingów przez dwa lata jeszcze a fabs co roku będzie nominowany do oscara.
Tu nie chodzi o Barcelone. Mnie akurat ten zepol malo obchodzi choc doceniam ich klase sportowa. Wkurwiaja mnie za to takie zachowania jak to Fabregasa gdzie sam prowokowal, nadstawial leb zawodnikowi Sewilli, a potem padl jak razony gromem. Jasne, ze takie zachowanie nie jest odosobnione, ale nie zmienia to faktu, ze jest najgorszym type zachowania boiskowego gdzie zawodnik sam zaognia sytuacje a pozniej udaje ofiare w wyniku czego pilkarz druzyny przeciwnej zostaje wyrzucony z boiska. Takich delikwetow powinno sie karac rownie surowo jak tych wchodzycych wslizgami od tylu.

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 01 paź 2012, 13:17

rekinho pisze:nie przegadasz ich, tutaj chodzi o barcelonę więc ta ręka i czerwona kartka będą wypominane przez lemingów przez dwa lata jeszcze a fabs co roku będzie nominowany do oscara.
Na szczęście można liczyć na kibiców Barcelony, którzy po takich sytacjach na korzyść Realu siedzą cichutko. Jestem ciekawy jakie byłyby tu komentarze gdyby "ulubiony sędzia Mourinho" poprowadził tak zawody Realowi jak Barcelonie w sobote.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2012, 13:56

Na szczęście można liczyć na kibiców Barcelony, którzy po takich sytacjach na korzyść Realu siedzą cichutko. Jestem ciekawy jakie byłyby tu komentarze gdyby "ulubiony sędzia Mourinho" poprowadził tak zawody Realowi jak Barcelonie w sobote.
po co pytasz. przejrzyj swoj temat, a szybko znajdziesz.

F-Lamp
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: F-Lamp » 01 paź 2012, 13:58

Ozdobny pisze:Wkurwiaja mnie za to takie zachowania jak to Fabregasa gdzie sam prowokowal, nadstawial leb zawodnikowi Sewilli, a potem padl jak razony gromem.
A na koniec zastrzelił arbitra. Nie pamiętam w jakim to filmie było, ale chyba piszesz o jakimś kinie akcji. Prawda?

Po co zmyślacie ludzie? Myślę, że sytuacja była wystarczająco ambarasująca w swojej rzeczywistej formie i nie ma sensu dodawać od siebie jakichś bzdur o 'padaniu jak rażony gromem' :roll:
aveiro pisze:Na szczęście można liczyć na kibiców Barcelony, którzy po takich sytacjach na korzyść Realu siedzą cichutko.
Real mnie nie interesuje i pewnie nie tylko ja uważam, że nie wszędzie tam gdzie pojawia się Barcelona musi pojawić się również Real i na odwrót. Kibicem Barcelony także nie jestem zresztą.

Twoim zdaniem sędzia powinien przerwać grę po zagraniu ręką Thiago? Jeżeli tak to dlaczego? Przed odpowiedzią odsyłam do mojego posta z godziny 10:00.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2342

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 01 paź 2012, 14:02

Ozdobny pisze:
Tu nie chodzi o Barcelone. Mnie akurat ten zepol malo obchodzi choc doceniam ich klase sportowa. Wkurwiaja mnie za to takie zachowania jak to Fabregasa gdzie sam prowokowal, nadstawial leb zawodnikowi Sewilli, a potem padl jak razony gromem. Jasne, ze takie zachowanie nie jest odosobnione, ale nie zmienia to faktu, ze jest najgorszym type zachowania boiskowego gdzie zawodnik sam zaognia sytuacje a pozniej udaje ofiare w wyniku czego pilkarz druzyny przeciwnej zostaje wyrzucony z boiska. Takich delikwetow powinno sie karac rownie surowo jak tych wchodzycych wslizgami od tylu.
a teraz proponuje zalozyc okulary i jeszcze raz obejrzec cala sytuacje, bo jeszcze ktos uwierzy, ze naprawde bylo tak jak napisales

1."fabregas sam prowokowal" - prowokowal nie fabregas, a medel, ktory nie chcial oddac pilki.

2. "fabregas sam zaognia sytuacje, a potem udaje ofiare" - co do samego spiecia, skonczyloby sie pewnie na rzuceniu kilku ostrzejszych slow, ewentualnie zderzeniu klatami, do czego przymierzal sie cesc, ale znow to medel, a nie fabregas zachowal sie agresywnie i pochylil glowe, jakby chcial uderzyc z byka.

3. "fabregas padl jak razony gromem" - aha, a potem zniesli go na noszach, nie? sa w tej bajce smoki?
byl kontakt? lekki, ale byl. chwycil sie za twarz i tyle, straszne. zero turlania po murawie ( zero sprawdzania, czy nie krwawi ( ), zero pretensji do sedziego :roll: jesli kogos ponioslo w tej sytuacji, to ewentualnie arbitra, bo zoltko tez by wystarczylo, ale o co miec pretensje do fabregasa, nie bardzo rozumiem. aaa zapomnialem, sam prowokowal, potem zaognil sytuacje, a nastepnie udawal ofiare i padl jak razony gromem - prawidlowa ocena tej sytuacji to powinna byc zero kary dla biednego medela, na ktorego zastawiono pulapke i podwojne czerwo dla gracza barcelony, za agresywne zachowanie, uderzenie i jednoczesne symulowanie

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 paź 2012, 14:23

serio? i jeszcze podrzuciłeś przykłady oczywiście graczy Realu :lol: bez sprawdzania tych linkow to wiedzialem ;)

wisi mi to cale aktorstwo u was ale twoj post przebija wszystkie poprzednie badz co badz glupie tlumaczenia czemu to Cesc jest niewinny.

i Wy sie dziwicie czemu wszyscy o tym pisza i piętnują to ? ja potrafie napisac ze te zachowania co wkleiles jako przyklady sa zalosne , ty robisz z Cesca ofiare losu i kazdy kto wejdzie w ten temat , przeczyta te wypociny i nie bedzie kibicem Barcy to tylko ironicznie sie usmiechnie i pokiwa glowa myslac jak mozna z bialego robic czarne w taki sposob i jak wy to robicie.

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 01 paź 2012, 14:31

F-Lamp pisze:[Real mnie nie interesuje i pewnie nie tylko ja uważam, że nie wszędzie tam gdzie pojawia się Barcelona musi pojawić się również Real i na odwrót. Kibicem Barcelony także nie jestem zresztą.

Twoim zdaniem sędzia powinien przerwać grę po zagraniu ręką Thiago? Jeżeli tak to dlaczego? Przed odpowiedzią odsyłam do mojego posta z godziny 10:00.
Przecież ja nie pisałem do ciebie, tylko do rekinho i im podobnych, którzy szczekają tu po każdej decyzji sedziego na korzyść Realu (nawet po przegranym przez Real meczu !) a w odwrotnej sytuacji bredzą coś o lemingach i o tym, jak to wszyscy uwzięli sie na Barce.
Etus2 pisze:serio? i jeszcze podrzuciłeś przykłady oczywiście graczy Realu :lol: bez sprawdzania tych linkow to wiedzialem ;)
najśmieszniejsze, że ten temat poruszyl kibic Juve, ale oczywiście trzeba było wspomnieć o Pepe. Cesc oczyszczony z zarzutów !
Ostatnio zmieniony 01 paź 2012, 14:41 przez aveiro, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 01 paź 2012, 14:41

Etus2 pisze:i Wy sie dziwicie czemu wszyscy o tym pisza i piętnują to ? ja potrafie napisac ze te zachowania co wkleiles jako przyklady sa zalosne , ty robisz z Cesca ofiare losu
haha chcesz powiedziec, ze zachowanie pepe, ronaldo=zachowanie cesca? no przeciez jakby zrobil z siebie takiego debila jak oni, to tez nazwalbym to zalosnym zachowaniem. tak jak nie sprawia mi zadnego problemu jechanie chocby po alexisie

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 paź 2012, 15:33

o tym wlasnie mowie. Busqiego tez pewnie obronisz i Mascherano i Pedro a akurat Alexisa nie lubisz to Ci przypasowal do teorii ;)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 01 paź 2012, 15:47

no to powiem ci wiecej, spokojnie moge przyznac, ze np. cescowi zdarzalo sie ostatnio idiotycznie symulowac w polu karnym. symulek mascherano, czy pedro tez oczywiscie nie pochwalam, tyle ze ich symulki to mozna policzyc doslownie na palcach jednej reki. pojedynczych zagran tego typu to nie czepiam sie nawet w przypadku zawodnikow innych druzyn

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 02 paź 2012, 19:53

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Puyol Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Alexis
Barcelona bench: Pinto, Song, Adriano, Sergi Roberto, Iniesta, Villa, Tello
Fajnie, że jest Puyol ale wolałbym żeby dotrwał do GD. Dzisiaj trzeba wygrać, innej opcji nie ma.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 02 paź 2012, 23:03

FC Barcelona potwierdziła, zę Puyol zwichnął staw łokciowy z przemieszczeniem, bez złamania i naruszenia kości. Prognozy 4-6 tygodni
Pique wróć :pray:

I jeszcze jedno:
Piłkarze Benfiki [*]
Sędzia [*]
Co za dzicz tam gra ?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 paź 2012, 23:34

Czyli co, Song-Mascherano na GD czy jest szansa na powrót Pique?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 paź 2012, 23:56

A Messi sobie przypadkiem kuku nie zrobił? :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”