i dlatego czekam az ktos bedzie miec DOBRA wersje, ale na CDBUNCH pisze:CHłopie co ty wogóle gadasz PES4 był chyba z 5 miesięcy na CD, ważył 800MB, po instalce się rozpakowywał bez filmiku, okrojony i do bani, a niedawno otrzymaem PES4 na DVD 2GB!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 25 maja 2005, 16:00
i dlatego czekam az ktos bedzie miec DOBRA wersje, ale na CDBUNCH pisze:CHłopie co ty wogóle gadasz PES4 był chyba z 5 miesięcy na CD, ważył 800MB, po instalce się rozpakowywał bez filmiku, okrojony i do bani, a niedawno otrzymaem PES4 na DVD 2GB!
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 maja 2005, 17:04
Czy ja rozmawiam z cenzura ?Kuchar pisze:i dlatego czekam az ktos bedzie miec DOBRA wersje, ale na CDBUNCH pisze:CHłopie co ty wogóle gadasz PES4 był chyba z 5 miesięcy na CD, ważył 800MB, po instalce się rozpakowywał bez filmiku, okrojony i do bani, a niedawno otrzymaem PES4 na DVD 2GB!![]()
![]()
![]()
BUNCH
*K@mil*
Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 25 maja 2005, 19:10
J4[3k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 25 maja 2005, 19:47
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 maja 2005, 19:51
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 maja 2005, 21:25
a ja właśnie zaczynałem od pes jeszcze w tedy iss 98 potem bylo iss pro, isspro evolution 1,2,3 potem pro evolution soccer 1,2,3,4 miałem i grałem we wszystkie po kolei. między tymi częsiami "prototypy" tych gier seria winning eleven, też miałem każdą od chyba części 4 w góreRossi pisze:Wszystkie osoby jakie znam najpierw Graly W FIFE (bagno) potem zakochiwali sie W PES i grali non stop. Nie znam osoby która grajac w PES potem przerzuciła sie na Fife i katowala tą gre jest to zastanawiające
Fifa to bagno !!!
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 8:35
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 maja 2005, 8:37
Bunch, nie wiem czy slyszales o takich programach do do dzielenia danych np. z 1 plyty DVD nagrac na 3 plytki CD (800 MB)BUNCH pisze:Czy ja rozmawiam z cenzura ?Kuchar pisze:i dlatego czekam az ktos bedzie miec DOBRA wersje, ale na CDBUNCH pisze:CHłopie co ty wogóle gadasz PES4 był chyba z 5 miesięcy na CD, ważył 800MB, po instalce się rozpakowywał bez filmiku, okrojony i do bani, a niedawno otrzymaem PES4 na DVD 2GB!![]()
![]()
![]()
Na CD nie zmieści się 2GB, czyli 2000MB i ta twoja 'dobra' wersja będzie tylko na DVD!
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 maja 2005, 12:29
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 maja 2005, 14:48
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 maja 2005, 15:00
dzieki staryBUNCH pisze:proevolutiononline.com - nie musze mówic gdzie szukac patcha?
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 maja 2005, 15:22
wiem zawdi, problem jest taki ze nikt nie ma tego obrazu na 3 CDzawdi pisze:nie musisz miec DVD by grac jak z dvd. mozesz albo zalatwic sobie obraz dvd na 3 cd, albo sciagnac z netu obraz dvd. wtedy tylko ladujesz to na wirtualny naped i masz dvd, tyle ze z dysku, co jest lepsze, bo szybsze i naped jest nieuzywany.
bunch klepiesz bzdury.
i niech ktos poda jakis link do patha z aktualnymi skladami i takie tam, albo powie jak wyedytowane sklady wprowadzic do gry, a nie tylko do lig
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 maja 2005, 15:44
No problemos Senioritaszawdi pisze:dzieki staryBUNCH pisze:proevolutiononline.com - nie musze mówic gdzie szukac patcha?
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 27 maja 2005, 13:47
Niklos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio