AC Milan (zbiorczy) - Strona 40

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 26 maja 2005, 13:01

forzaROSSONERI pisze:takich meczy, ze Milan wygral niezasluzenie nie pamietam, ewentualnie mozemy sie klocic o pierwszy z PSV i to wszystko, a teraz Wy sobie przypomnijcie ile razy Liverpool wygral niezasluzenie

FORZA MILAN
Porażka na pewno boli, ale to juz nie powod by wymyslac jakies niestworzone teorie na temat wyzszosci jednego klubu nad drugim. Klasowy zespol, z taka wspaniala obrona jaka ma Milan nie powienien tracic 3 goli w ciagu szesciu minut. Wedlug mnie zwalanie winy na wszystkich, na brak szczescia itp. a nie zauwazanie wlasnych bledow jest co najmniej smieszne.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 13:28

No chyba jednak to nie jest dziwne...
Skoro Milan ma wspaniałą obronę, i traci 3 bramki w 6 minut, a na dodatek bramka nr 3 i trochę nr 2 były pechowe...no to logiczne, że mówimy tu o braku szczęścia...fakt, że przy bramce Smicera, Liverpool miał praktycznie czysty sektor boiska przed polem karnym...gol 1 to zdecydowany błąd obrony, która zostawiła Gerrarda, który w sumie sam pewnie nie wie jak się tam przypałętał...2 gol to trochi błąd Didy, ale wydaje mi się był zasłonięty...gdzie był Rino albo Pirlo ? A trzeci gol to szczęśliwy, ale w sumie jak dla mnie karnego nie było...Rino troszkę mu przeszkadzał, ale napewno nie tak, żeby karny podyktować...gdyby, gdyby... :roll:

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 26 maja 2005, 13:37

Mona_ pisze:
Porażka na pewno boli, ale to juz nie powod by wymyslac jakies niestworzone teorie na temat wyzszosci jednego klubu nad drugim. Klasowy zespol, z taka wspaniala obrona jaka ma Milan nie powienien tracic 3 goli w ciagu szesciu minut. Wedlug mnie zwalanie winy na wszystkich, na brak szczescia itp. a nie zauwazanie wlasnych bledow jest co najmniej smieszne.
jakie niestworzone teorie? przeciez widzialas ten mecz. to nie jest tak, ze nie zauwazam bledow i znajduje byle pretekst zeby sie usprawiedliwic. nie rozumiem czemu nie umiecie obiektywnie przyznac, ze Milan byl lepszy.wygral Liverpool, fajnie, gratulacje dla nich i dla Jurka. tyle, ze bedac kibicem Milanu wiem, ze grali lepiej i przegrali i to mnie boli a nie sama porazka.

szczrze mowiac wiem jak to sie stalo, ze tak szybko te bramki stracili i teraz chce cos powiedziec tym, ktorzy mysla, ze to przez to, ze sie poczuli zbyt pewnie. pamietajcie, ze wczesniej grali z PSV i przegrali,mieli wiec nauczke. wszyscy wiedza jak waleczny jest Liverpool, przeciez na poczatku drugiej polowy Liverpool tez nie mial jakiejs znacznej przewagi. wszystko sie zaczelo od gola Gerrarda, Liverpool dostal skrzydel, a Milan tak juz ma, ze po stracie bramki sa przez chwile nie wiem czy zszokowani czy zalamani czy co, w kazdym razie Liverpool to wykorzystal i szczelil dwie kolejne. pozdro

....wlasnie mnie doszly sluchy, ze Berlusconi daje 60 mln euro za....Ronalda...mam nadzieje, ze to tylko glupia plota...

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 26 maja 2005, 14:01

Bogi pisze:fakt, że przy bramce Smicera, Liverpool miał praktycznie czysty sektor boiska przed polem karnym...gol 1 to zdecydowany błąd obrony, która zostawiła Gerrarda, który w sumie sam pewnie nie wie jak się tam przypałętał...2 gol to trochi błąd Didy, ale wydaje mi się był zasłonięty...gdzie był Rino albo Pirlo ? A trzeci gol to szczęśliwy, ale w sumie jak dla mnie karnego nie było...Rino troszkę mu przeszkadzał, ale napewno nie tak, żeby karny podyktować...gdyby, gdyby... :roll:
No właśnie tak gdybac możnaby w nieskończoność, Milan rowniez strzelil bramki po bledach obroncow LFC. Gdyby Carra nie wylozyl pilki jak na tacy Crespo, gdyby Maldini nie był niepilnowany... ale tego juz nie zmienimy.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Juventus mistrzem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 26 maja 2005, 15:06

Ładna fotka nie ? Nie doceniałem Dudka aż do wczoraj :P Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 maja 2005, 15:21

Tomusmc pisze: p.s. czekam na Chłopaczka i Zaze! Pozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!
Nie pisze tutaj bo przenioslem sie na inne forum tzn Doriana ale skoro jestem wywolany do tablicy to moze wkleje to co tam napisalem bo nic od tego czasu sie nie zmienilo:

Jestem w szoku.
Nigdy nie sadzilem ze Milan moze pokazac taki poziom frajerstwa jaki pokazal wczoraj.

Jak mozna prowadzic 3:0 kontrolowac mecz caly czas (poza 6 minutami w drugiej polowie) i przegrac.Nie zal mi Milanu zal mi jego kibicow w tym siebie.To co wczoraj zrobili to kryminal.Nie bede pisal o bledach sedziego bo to i tak niczego nie zmienia.Nie zmienia ze Milan frajersko przegral.Carlo <cenzura> i daj zyc.Nie wiem co im w szatni powiedziales ale widac nie podzialalo.

Odnosnie komentarza w TVP.Nie chce wiecej sluchac Szpaka jako komentatora.Komentatorzy powinni byc BEZSTRONNI a oni ewidentnie byli za Liverpoolem.Wali mnie ze tam gra Polak.Meczu nie ogladali tylko fani Dudka i Liverpoolu ale tez kibice Milanu.Wyjazd i nie wracaj razem z Koseckim.

Odnosnie Dudka.Kreowanie go przez media na jakiegos wielkiego bohatera to pomylka.Wiecej puscil nie wybronil.Nie licze tutaj karnych bo podejrzewam ze pilkarze Milanu byli w fatalnej kondycji psychicznej jak do nich podchodzili.Wiem to po sobie bo mialem przeczucie ze dobrze nie bedzie.Drugi karny obroniony przed Dudka (Pirlo) powinien byc powtorzony bo bramkarz ma stac na lini a nie wychodzic niewiadomo gdzie.
Jedno Dudkowi oddam.Wyciagnal z dwie trudne sytuacje.Bardziej chodzi mi o ten strzal Shevchenki z wolnego gdy bylo jeszcze 3:0.To byl przelomowy moment meczu jak dla mnie.Dudek broni dobry strzal na 4:0 a potem Liverpool rozpoczyna odrabianie strat.Co do interwencji w 117 minucie meczu to sadze ze raczej Shevchenko tego nie strzelil niz Dudek obronil.

Liverpoolowi gratuluje zwyciestwa.Dla jednych byliscie lepsi bo odrobiliscie straty dla drugich byliscie zdecydowanie slabsi ale puchar macie i to sie liczy.Szkoda ze nie zagracie w przyszlej LM bo moze Milan mialby szanse wziecia rewanzu.

Do kibicow ale nie tych Milanu czy Liverpoolu.Wielu bylo takich ktorzy zaklinali sie ze nie beda ogladac meczu bo bedzie nudny murowanie bramek skonczy sie 0:0 (co nie Milosz?) Wielkie faki dla was leszcze mam nadzieje ze nie ogladaliscie meczu i teraz goraczkowo latacie po kolegach czy ktos go nie nagrywal zebyscie mogli tez obejrzec to wielkie widowisko.

Do pilkarzy Milanu.Jestescie frajerami przegraliscie tylko z wlasnej winy ale i tak was kocham :D
I do uja nauczcie sie strzelac karniaki bo ile mozna?Interkontynentalny w karnych Superpuchar Wloch w karnych teraz LM w karnych (inna sprawa ze nie mieliscie prawa doprowadzic wczoraj do tych karnych debile ale prawo swoje a wy swoje).

Forza Milan.Carlo wyjazd.

Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich w szczegolnosci fanow Milanu (w przyszlym sezonie bedzie lepiej pamietajcie) i Bogiego (w rzeczywistym swiecie mam takie samo pseudo od imienia).Nie daj sie stary ale tez nie wdawaj sie w bezsenoswna polemike z co niektorymi zawistnymi osobnikami.
Obserwuje co piszecie na forum :)

Milan Per Sempre.

Dziewczyn wiele ukochany klub tylko jeden nawet jesli daje dupy czasami :lol:

Milosc jest slepa :)

Awatar użytkownika
*Max*
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: *Max* » 26 maja 2005, 22:57

AC Milan się wzmacnia

Szwajcarski piłkarz PSV Eindhoven Johann Vogel podpisał trzyletni kontrakt z finalistą Ligi Mistrzów AC Milan - poinformował w czwartek holenderski klub, nie ujawniając jednak warunków umowy.

Vogel stanie się oficjalnie zawodnikiem Milanu po zakończeniu sezonu. W niedzielę zagra po raz ostatni w barwach PSV, w finale Pucharu Holandii.

PSV i AC Milan spotkały się w półfinale Ligi Mistrzów. Holenderski zespół został wyeliminowany w dramatycznych okolicznościach, tracąc decydującą bramkę w ostatniej minucie meczu rewanżowego w Eindhoven.

Ja myśle żę to dobre posuniecie bo jedynym dobrym napastnikiem w Milanie jest CRESPO a nie wiadomo czy go Milan Wykupi

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2005, 23:05

*Max* pisze:Ja myśle żę to dobre posuniecie bo jedynym dobrym napastnikiem w Milanie jest CRESPO a nie wiadomo czy go Milan Wykupi
:?: :shock: :roll: :lol:

Johann Vogel to raczej nie jest napastnik to po pierwsze a po drugie Crespo jedynym dobrym napastnikiem w Milanie :?: :shock: Rozumiem, że Sheva przegrał wczoraj z Dudkiem ale od razu słaby jest przez to :?: :lol:

:roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 23:47

Nie no rozumiem, że to prowokacja :wink:
Hmmm, co do jego przyjścia, to widzę raczej pozytywne aspekty...jest młody, w zasadzie coś umie, gra na defensivo CENTROCAMPISTI, ale tam akurat nie potrzeba nam zawodników :evil: Jest Pirlo, Rino, Massimo...W sumie przyszedł za darmo, więc błędem transferowym to nie jest, ale teraz akurat to nie jest nasza najbardziej potrzebująca posiłków formacja...

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 26 maja 2005, 23:55

zgadzam sie Bogi, bardziej potrzebujemy kogo innego teraz, np. Gily :D , chociaz slyszam, ze Vogel jest lewonozny i ewentualnie moglby wskakiwac czasem za Seedorfa. osobiscie bym tam najchetniej widziala Ruia, no ale Carlo nie bedzie go wystawial, w sumie jak za darmo przechodzi to spoko.

a Chlopaczek ty chyba zartowales z tym wyjazdem Carla? nikogo raczej sie nie zwalnia, bo nie wygral LM, a poza tym to by bylo najgorsze co by mogli teraz zrobic...

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 maja 2005, 0:11

Największym głupstwem Milanu byłoby teraz zrobienie rewolucji wakacyjnej...To mówię ja, Bogi i niech Silivio mnie wysłucha :D :
- Carlo ma zostać i dostać jeszcze dodatkową pensję :)
- Wyrzucić Brocchiego, Billego (no niestety :( ), Pippo (jeżeli mam wybierać kogoś z 4 napastników), Simica, Pancaro)
-Ściągnąć Bonerę, Jankulovskiego, Gilardino ( jeżeli chodzi o pieniądze, to można nie brać Crespo )
- Starać się zatrzymać Abbiatiego, ale chyba będzie to nie możliwe...

I oto mój plan na nie zrewolucjonizowany Milan :

===========Dida(Abbiati)
Bonera (Cafu)===Nesta(Bonera)==Stam(Paolo)===Paolo( Kakha, Marek)
====Rino(Massimo)======Pirlo(Vogel)
==================Marek(Seedorf, Serginho)
========Kaka'(RC)
=====Gila(Pippo lub Crespo)===Szewa(JDT)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 maja 2005, 0:15

*Max* pisze:AC Milan się wzmacnia

Szwajcarski piłkarz PSV Eindhoven Johann Vogel podpisał trzyletni kontrakt z finalistą Ligi Mistrzów AC Milan - poinformował w czwartek holenderski klub, nie ujawniając jednak warunków umowy.

Vogel stanie się oficjalnie zawodnikiem Milanu po zakończeniu sezonu. W niedzielę zagra po raz ostatni w barwach PSV, w finale Pucharu Holandii.

PSV i AC Milan spotkały się w półfinale Ligi Mistrzów. Holenderski zespół został wyeliminowany w dramatycznych okolicznościach, tracąc decydującą bramkę w ostatniej minucie meczu rewanżowego w Eindhoven.

Ja myśle żę to dobre posuniecie bo jedynym dobrym napastnikiem w Milanie jest CRESPO a nie wiadomo czy go Milan Wykupi
hehehe Nowaczek Ty znowu tutaj :lol:
:arrow: http://forum.[*****].pl/viewtopic.php?p=4716#4716

ehh :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 maja 2005, 0:29

forzaROSSONERI pisze:
a Chlopaczek ty chyba zartowales z tym wyjazdem Carla? nikogo raczej sie nie zwalnia, bo nie wygral LM, a poza tym to by bylo najgorsze co by mogli teraz zrobic...

FORZA MILAN
Jasne ze nie zartowalem.Milan to nie jest klub w ktorym trener sie uczy taktyki on juz ma ja umiec.Jesli sie nie reaguje na zmiany Beniteza ktory zageszcza srodek pola co zabiera przestrzen naszym pomocnikom (glownie Kace) i odcina napadziorow od podan.Jesli stoi sie jak slup soli w momencie gdy Liverpool strzela gola za golem to cos jest nie tak.Szanuje tego trenera ale moim zdaniem trzeba go zmienic.Carlo chyba nie jest za dobrym motywatorem i za bardzo przywiazuje sie do nazwisk (przyklad Seedorfa ktory gral jak flak a mimo to wychodzil w pierwszym skladzie).Mogl na druga polowe wpuscic drugiego defensywnego pomocnika i wyrownac sily w srodku pola.Dal ciala.Tyle.
Na szczescie dla Ciebie Berlusconi raczej go nie zmieni (jeszcze nie teraz).Jednak to wszystko juz przestalo mi sie podobac.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 maja 2005, 0:50

chlopaczek ma racje Carlo powinien zareagowac przy stanie 3-1 widac było ze Liverpool nabrał wiary szybko strzelona brama dodała im sił trzeba było wtedy wystawic chocby Dhorasso za crespo a nie JDT ktory zmarnował swietna sytuacje w dorgrywce.Bardzo lubie jego is zanuje jestem wdzieczny za LM scudetto puchar włoch ale jak to sie miało chocby z Deportivo , z PSV nie umie ich zmobilizowac albo to moze piłkarze nie maja checi nie mowie ze wszyscy ale Seedorf wygrał juz 3 razy LM i to jak był bardzo młody bodajze w wieku 19 lat on juz sie skonczył wypalił.
Napewno trzeba nan młodego napastnika ale kogo dokupia to nie mam pojecia
co do Vogela no dobrze zawsze to jakies wzmocnienie i rywalizajca tylko zeby z nim nie było tak jak z Brocchim , Dhorasoo wieczny rezerwowy mimo swietnej gry ostatnio Serghnio nie wystawił go w pierwszej 11 a dopiero w 85 choc nigdy nie wiadomo jakby zagrał ale ofensywa by zyskała
o meczu nic nie pisze bo nie chce mi siekazdy go widział i kazdy kibic Milanu ma swoje zdanie

pozostaje tylko

FORZA MILAN
moze za rok tylko niech Carlo sie zastanowi czasami mowi ze nie powtorzy sie taki mecz jak z Depor i PSV a tu sie powtorzył :(
kibice łaczmy sie w cierpieniu nasz MIlan przegrał wygrany mecz :evil:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 maja 2005, 9:34

Niedługo weźmiemy wam Crespo i odejdzie wam jeden z napstników. No jeśli dacie 10 mln funtów, to dobra, bierzcie go. My za to dołożymy kasy i kupimy Gilardinio :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”