Nie pisze tutaj bo przenioslem sie na inne forum tzn Doriana ale skoro jestem wywolany do tablicy to moze wkleje to co tam napisalem bo nic od tego czasu sie nie zmienilo:Tomusmc pisze: p.s. czekam na Chłopaczka i Zaze! Pozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!
Jestem w szoku.
Nigdy nie sadzilem ze Milan moze pokazac taki poziom frajerstwa jaki pokazal wczoraj.
Jak mozna prowadzic 3:0 kontrolowac mecz caly czas (poza 6 minutami w drugiej polowie) i przegrac.Nie zal mi Milanu zal mi jego kibicow w tym siebie.To co wczoraj zrobili to kryminal.Nie bede pisal o bledach sedziego bo to i tak niczego nie zmienia.Nie zmienia ze Milan frajersko przegral.Carlo <cenzura> i daj zyc.Nie wiem co im w szatni powiedziales ale widac nie podzialalo.
Odnosnie komentarza w TVP.Nie chce wiecej sluchac Szpaka jako komentatora.Komentatorzy powinni byc BEZSTRONNI a oni ewidentnie byli za Liverpoolem.Wali mnie ze tam gra Polak.Meczu nie ogladali tylko fani Dudka i Liverpoolu ale tez kibice Milanu.Wyjazd i nie wracaj razem z Koseckim.
Odnosnie Dudka.Kreowanie go przez media na jakiegos wielkiego bohatera to pomylka.Wiecej puscil nie wybronil.Nie licze tutaj karnych bo podejrzewam ze pilkarze Milanu byli w fatalnej kondycji psychicznej jak do nich podchodzili.Wiem to po sobie bo mialem przeczucie ze dobrze nie bedzie.Drugi karny obroniony przed Dudka (Pirlo) powinien byc powtorzony bo bramkarz ma stac na lini a nie wychodzic niewiadomo gdzie.
Jedno Dudkowi oddam.Wyciagnal z dwie trudne sytuacje.Bardziej chodzi mi o ten strzal Shevchenki z wolnego gdy bylo jeszcze 3:0.To byl przelomowy moment meczu jak dla mnie.Dudek broni dobry strzal na 4:0 a potem Liverpool rozpoczyna odrabianie strat.Co do interwencji w 117 minucie meczu to sadze ze raczej Shevchenko tego nie strzelil niz Dudek obronil.
Liverpoolowi gratuluje zwyciestwa.Dla jednych byliscie lepsi bo odrobiliscie straty dla drugich byliscie zdecydowanie slabsi ale puchar macie i to sie liczy.Szkoda ze nie zagracie w przyszlej LM bo moze Milan mialby szanse wziecia rewanzu.
Do kibicow ale nie tych Milanu czy Liverpoolu.Wielu bylo takich ktorzy zaklinali sie ze nie beda ogladac meczu bo bedzie nudny murowanie bramek skonczy sie 0:0 (co nie Milosz?) Wielkie faki dla was leszcze mam nadzieje ze nie ogladaliscie meczu i teraz goraczkowo latacie po kolegach czy ktos go nie nagrywal zebyscie mogli tez obejrzec to wielkie widowisko.
Do pilkarzy Milanu.Jestescie frajerami przegraliscie tylko z wlasnej winy ale i tak was kocham
I do uja nauczcie sie strzelac karniaki bo ile mozna?Interkontynentalny w karnych Superpuchar Wloch w karnych teraz LM w karnych (inna sprawa ze nie mieliscie prawa doprowadzic wczoraj do tych karnych debile ale prawo swoje a wy swoje).
Forza Milan.Carlo wyjazd.
Dziekuje za uwage i pozdrawiam wszystkich w szczegolnosci fanow Milanu (w przyszlym sezonie bedzie lepiej pamietajcie) i Bogiego (w rzeczywistym swiecie mam takie samo pseudo od imienia).Nie daj sie stary ale tez nie wdawaj sie w bezsenoswna polemike z co niektorymi zawistnymi osobnikami.
Obserwuje co piszecie na forum
Milan Per Sempre.
Dziewczyn wiele ukochany klub tylko jeden nawet jesli daje dupy czasami
Milosc jest slepa