Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 maja 2005, 18:32
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 23 maja 2005, 19:47
MacGyyer_1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 26 maja 2005, 15:42
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 maja 2005, 16:00
chodzi Ci o piosenke z Euro?tylko nie pamietam ktorego... - tytuł Campione, a kto spiewa nie pamietamBUNCH pisze:Tytuł piłkarksiej piosenki ze słowami: "Camibore, cambiore, cambiore e.. e... e...!'
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 27 maja 2005, 8:56
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 28 maja 2005, 11:28
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 28 maja 2005, 11:58
Piosenki z reklam carlsberga:MacGyyer_1990 pisze:Poszukuję mp3 z reklmay Carlsberga.Jesli ktos mi pda tytuł tej piosenki będę wdzięczny
Opisz jakoś tą reklame to Ci pomogę.wazi pisze:Ja poszukuje piosenki z reklamy Peugeota, arabskie rytmy. I wogóle poszukuje piosenek o tych rytmach. Jak znacie jakies fajne moze podpowiecie wykonawce i tytul...Z góry dzieki.![]()
Jasne, że mam; poszukaj w P2PTardelli pisze:Ma ktoś może piosenkę Signs Snoop Doga? Niby taka popularna, a nie idzie jej nigdzie znaleźć.
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 maja 2005, 12:33
Krzysztof T. pisze:Piosenki z reklam carlsberga:MacGyyer_1990 pisze:Poszukuję mp3 z reklmay Carlsberga.Jesli ktos mi pda tytuł tej piosenki będę wdzięczny
Can't Take My Eyes Off You - W reklamie gwizdają na butelkach
Spiller - Groove Jet - Reklama z odrzutowcem
Kool & The Gang - Celebration - Na plaży
Safri Duo - All The People In The World - Ktoś otwiera piwo i natychmiast zjawiają sie ludzie z takim samym piwkiem
Opisz jakoś tą reklame to Ci pomogę.wazi pisze:Ja poszukuje piosenki z reklamy Peugeota, arabskie rytmy. I wogóle poszukuje piosenek o tych rytmach. Jak znacie jakies fajne moze podpowiecie wykonawce i tytul...Z góry dzieki.![]()
Jasne, że mam; poszukaj w P2PTardelli pisze:Ma ktoś może piosenkę Signs Snoop Doga? Niby taka popularna, a nie idzie jej nigdzie znaleźć.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 28 maja 2005, 13:15
Dokładniej: Bhangra Knights vs Husan - The SculptorBogi pisze:Krzysztof T. pisze:Piosenki z reklam carlsberga:MacGyyer_1990 pisze:Poszukuję mp3 z reklmay Carlsberga.Jesli ktos mi pda tytuł tej piosenki będę wdzięczny
Can't Take My Eyes Off You - W reklamie gwizdają na butelkach
Spiller - Groove Jet - Reklama z odrzutowcem
Kool & The Gang - Celebration - Na plaży
Safri Duo - All The People In The World - Ktoś otwiera piwo i natychmiast zjawiają sie ludzie z takim samym piwkiem
Reklama Peugota, to będzieBhangra Knights - "Husan"
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 maja 2005, 13:23
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 maja 2005, 22:44
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 maja 2005, 0:30
Bhangra Nights vs. Husan - Husanwazi pisze:No chodzi o ta reklame, w której koles (turek) ma jakiegos trabanta i wyklepuje, zmienia tego trabanta na Pegueota 206... i jest grana taka muzyczka arabska...
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 maja 2005, 8:09
tutaj masz dużo hymnów klubowych YNWA też jestBonso pisze:Ja mam prosbe. Czy ktos ma i mógłby udostępnić skecze kabaretowe Grzegorza Halamy ??? Bardzo byłbym wdzięczny
EDIT: I jeszcze jak by ktos mógł hymn Liverpoolu, czyli YNWA, bo jakos mi sie szukac nie chce
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio