Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 17 paź 2012, 21:25
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 paź 2012, 22:00
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 18 paź 2012, 0:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 paź 2012, 8:33
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 paź 2012, 9:19
Diamen23 pisze:raczej gliwickąale Glik co czyścił, co wyprzedzał rywali, czytał grę, to głowa mała. Widać włoską szkołę DC

bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 paź 2012, 10:37
Popieram w 100%.Bienias pisze:Z innej beczki to nie wiem czy zauwazyliscie co podczas meczu robil Wasyl. Jak dla mnie to on powinien byc na stale kapitenm a nie Blaszczykowska. Juz samo odspiewanie hymnu oraz motywacju tuz po napawala optymizmem. Swoja charyzma nadawal tej druzynie inny wymiar. Byl wszedzie tam gdzie kapitan powinien byc. W kazdym razie na boisku zachowywal sie tak jak przystalo na lidera druzyny. Nie wiem jak w szatni bo tego nie slyszymy ale Wasyl chyba ma szacunek i poparcie. Wierze ze nadejdzie zmiana kapitana....
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 paź 2012, 12:46
Według brytyjskich mediów reprezentanci Anglii tak słabo zaprezentowali się w meczu z Polską na Stadionie Narodowym, ponieważ dzień wcześniej otrzymali tabletki nasenne.
Jak relacjonuje The Sun, angielscy zawodnicy we wtorek po południu spali, a przed zaplanowanym pierwotnie na godzinę 21 meczem z reprezentacją Polski otrzymali tabletki z kofeiną. Kiedy okazało się, że spotkanie zostało przesunięte na środę, piłkarze w obawie, że nie będą w stanie zasnąć, wzięli środki nasenne. To one według dziennikarzy są odpowiedzialne za bezbarwny występ Synów Albionu w Warszawie.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 paź 2012, 12:49
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lampek » 19 paź 2012, 12:35
Zwłaszcza to, co krzyknął zaraz po hymnieBienias pisze:Z innej beczki to nie wiem czy zauwazyliscie co podczas meczu robil Wasyl. Jak dla mnie to on powinien byc na stale kapitenm a nie Blaszczykowska. Juz samo odspiewanie hymnu oraz motywacju tuz po napawala optymizmem.
Lampek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wotkejs » 24 paź 2012, 9:48
Nie z takimi cieniasami przegrywaliśmymaciejdas26 pisze:dla mnie to będzie wielki wstyd jeżeli nie awansujemy z tej grupy.Przecież po za Anglią to w naszej grupie same cieniasy jestem pewien ze awansujemy,w końcu mamy bardzo dobrą drużynę z Dudkiem ,Krzynówkiem czy Szymkowiakiem.
Pozdrawiam druzynę Pawła Janasa niech pokażą w Azejberdzanie kto jest najlepszy.
wotkejs

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 paź 2012, 17:01
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MonkiOrpel » 03 lis 2012, 16:58
MonkiOrpel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 lis 2012, 14:06
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 lis 2012, 14:17
Lisek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl