Primera Division (zbiorczy) - Strona 29

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Zablokowany

Kto wygra w sezonie 08/09

Real Madryt
16
39%
Barcelona
20
49%
Villareal
0
Brak głosów
Sevilla
1
2%
Valencia
2
5%
Atletico
1
2%
Ktoś inny
1
2%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Primera Division (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 paź 2012, 14:23

Sammyy pisze:Już Ci filmik zablokowali :P
Nie, przeciez dziala :?:

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 31 paź 2012, 14:24

"Ten film wideo zawiera treść od partnera La liga (MediaPro), który zablokował go na mocy praw autorskich.
Przepraszamy za usterki."

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 paź 2012, 14:31

No chyba ich pojebalo. Zaraz znowu wstawie, albo na dailymotion zapuszcze...

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 31 paź 2012, 14:46

Lepiej od razu na dailymotion

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 lis 2012, 20:59

Carlos Slim rozmawia z obecnym właścicielem klubu Ángelem Torresem na temat kupna Getafe - informuje "Libertad Digital"

72-letni Meksykanin posiada majątek wyceniany na około 69 miliardów dolarów. W tym roku magazyn "Forbes" uznał go za najbogatszego człowieka na świecie.
No to by bylo na tyle jezeli chodzi o bogate Atleti :?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 lis 2012, 21:12

Dr.Football1
Spokojnie - Borowczyk na antenie Polsatu twierdził kiedyś(ok 3-4 m-cy) że Slim chce sponsować Saubera i karierę Pereza w F1 gdzie nawet również spotkał z szefem zespołu...Jak wiemy(Ci co się interesują F1) Perez podpisał kontrakt na przyszły sezon z McLarenem i tym samym zastąpi Hamiltona...Jak wiemy talent to jedno ale sądze że też McLaren liczy na jakieś większe $$$, krążą też plotki o zorganizowaniu GP Meksyku itp...Także rozmawiać a kupić to jeszcze daleko :)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lis 2012, 21:22

Dr.Football1 pisze:
Carlos Slim rozmawia z obecnym właścicielem klubu Ángelem Torresem na temat kupna Getafe - informuje "Libertad Digital"

72-letni Meksykanin posiada majątek wyceniany na około 69 miliardów dolarów. W tym roku magazyn "Forbes" uznał go za najbogatszego człowieka na świecie.
No to by bylo na tyle jezeli chodzi o bogate Atleti :?
Po pierwsze z tego co pamiętam, to brzydzisz sie bogactwem w futbolu i nie uznajesz kupowania klubów przez oligarchów. Po drugie to Getafe? Zbudować potęgę przez bogacza? Getafe? Bogaty sponsor? Sukces? Sorry, ale to sie kupy nie trzyma. Jakby koleś chciał powalczyć o najwyższe trofea, to by sobie Milan kupił. A tak to nawet jak, to pewnie chce kasę wyprać :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 lis 2012, 22:20

Po pierwsze z tego co pamiętam, to brzydzisz sie bogactwem w futbolu i nie uznajesz kupowania klubów przez oligarchów.
Ale ilez mozna ? Czlowiek przyzwyczaja sie do jakiegos zawodnika, a tu bach ! Juz siedzi w Anglii. Mam tego dosyc. Niech to biedne Atleti w koncu znajdzie sie tam gdzie ich miejsce - na szczycie.

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 01 lis 2012, 22:21

ddemon pisze:Dr.Football1
Spokojnie - Borowczyk na antenie Polsatu twierdził kiedyś(ok 3-4 m-cy) że Slim chce sponsować Saubera i karierę Pereza w F1 gdzie nawet również spotkał z szefem zespołu...Jak wiemy(Ci co się interesują F1) Perez podpisał kontrakt na przyszły sezon z McLarenem i tym samym zastąpi Hamiltona...Jak wiemy talent to jedno ale sądze że też McLaren liczy na jakieś większe $$$, krążą też plotki o zorganizowaniu GP Meksyku itp...Także rozmawiać a kupić to jeszcze daleko :)

Najprawdopodobniej Slim zostaje w Sauberze i promuje Estebana Gutierreza.Mam nadzieję, że nie bierzesz na poważnie informacji od Borowczyka? :wink:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2277
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 lis 2012, 22:24

Mnie też się Getafe nie trzyma kupy i podzielam zdanie Autobusa.Ciężko mi sobie wyobrazić aby najbogatszy człowiek świata chciał budować potęgę gdzieś na wypizdowie pod Madrytem.Mnie się zawsze te Getafe kojarzy z klubem osiedlowym, ale nigdy nie przypuszczałbym, żeby mogli mocniej pukać na salony [ mocniej od wydarzeń jeszcze ze starego Pucharu UEFA ].

PS. Doctore ja widzę, że czasem masz słabość do przeciętniaków typu Ebert czy Nelson Oliveira :P.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 lis 2012, 22:29

PS. Doctore ja widzę, że czasem masz słabość do przeciętniaków typu Ebert czy Nelson Oliveira
Slabosc ? Ja zyje przecietniakami.

Ebert pewnego poziomu zapewne juz nie przeskoczy, chociaz to swietny zawodnik (asysta w meczu z RSSS to absolutny kosmos, polecam), ale wierze mi, ze za kilka lat bedziesz zalowal nazwanie Oliveiry "przecietniakiem" :twisted:

Ten moj filmik z Ebertem - nie moge go wrzucic na dailymotion - moj zasrany net przerywa polaczenie z kazdym razem :suicide:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 lis 2012, 22:39

Hyypia123 pisze:
ddemon pisze:Dr.Football1

Najprawdopodobniej Slim zostaje w Sauberze i promuje Estebana Gutierreza.Mam nadzieję, że nie bierzesz na poważnie informacji od Borowczyka? :wink:
Czy promuje Gutierreza? Śmiem wątpić bo jednak Sauber postawił na Nico a Meksykanin nadal będzie trzecim kierowcą :P Owszem może jakieś tam dolary się znajdą ale nie aż takie aby dołączyć do 5 czołowych zespołów a i Slim pozostanie w cieniu :) Nie biorę poważnie infomacji od Borowczyka który myli relacje live z powtórką :lol: raczej traktuje je z przymrużeniem oka ale skądś te informacje musi mieć(Sobierajski ?) a ten co jak co jest najbardziej kompetentny i zna się na F1 w Polsacie :)

Żeby nie było offtopu to wątpie, aby Slim zainwestował w Getafe są biedniejsze i bardziej renomowane kluby :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2012, 23:12

Co to się porobiło, że kibice wypatrują jakiś Amerykanów, Ruskich, Arabów czy innych popaprańców co robią sobie z klubu zabawkę na własny użytek. Pamiętam jak kibice Liverpoolu nie mogli się doczekać aż ktoś odkupi klub od Amerykanów bo będzie kasa na transfery. Mało ważne czy to Arab Rusek czy inny miliarder ważne żeby kasa była. Nikomu źle nie życzę ale żeby nie skończyło się jak z Malagą dla wielu.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 01 lis 2012, 23:36

bo będzie kasa na transfery.

Jesteś pewien, że tylko z tego powodu?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 lis 2012, 19:51

Muszę to napisać, muszę się tym z kimś podzielić. W tym sezonie zauwazyłem pewną rzecz. Leo zawsze był uważany za przeciwieństwo CR7. Spokojny, mniej celebrycki, taki fenomen na boisku, a poza nim wzór cnót. Pewna rzecz utkwiła mi w pamięci po jednym ze spotkań La Liga. Messi opierdolił El Guaje, ze ten źle podał/strzelił gdy ten zaczął pojawiać się w tym sezonie po kontuzji. I zjebał go jak juniora. I zacząłem obserwować Messiego jak reaguje po przeróżnych sytuacjach. Dziś np pomiędzy 60-70min była sytuacja, gdzie nie doszedł do piłki i szarpnął/klepną obrońcę Celty. Po prostu był sfrustrowany. Kolejna sprawa. Zaczynam zauważać w grze Leo większą ilość egoizmu niż zwykle. Bierze gałę i pakuje sam, choć czasami mógłby to rozegrać. Wychodzi powoli diabełek z cnotliwego Leo.

PS
Nie jest to z mojej strony jakaś zaczepka. Po prostu chciałem podzielić się z Wami moją obserwacją. Może jestem krytyczny, bo dla mnie i tak ulubionym piłkarzem Barcy będzie David Villa, więc może po prostu podświadomie mszczę się za krnąbrne zachowanie względem El Guaje? :P

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”