Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 lis 2012, 19:56
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 lis 2012, 20:02
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 lis 2012, 20:18
Ja gram tylko i wyłącznie na tobecie - coś nie wyszły nam nasze tasiemceBarcaQzYN pisze:Gdzie możesz ddemon grać kupony z 15 zdarzeń?
Na betssonie max 10jakby można było więcej to bym grał i 15
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 04 lis 2012, 20:30
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lis 2012, 20:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 04 lis 2012, 21:17
rzeznik pisze:Trump w snookera + Roma strzeli przynajmniej 2 gole
kurs 2,16
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lis 2012, 22:45
Więc graj same overy lub bts, w meczach Romy nie ma z tym ostatnio problemówrzeznik pisze:Roma mi w tym sezonie nie pieprzy kuponów. Problem w tym, że też nie wygrywa...
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 04 lis 2012, 22:49
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lis 2012, 23:01
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 04 lis 2012, 23:36
Rozumiem że porażka Schalke była dziwna tak? Po statystyka wydawało mi się po meczu że musiała się tam dziać straszne cudaAker pisze:Na LM wstępnie dobrze wyglada Schalke i Real, miałem niby LM nie grać przez jakis czas ale te typy bardzo dobrze wyglądają
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 lis 2012, 9:15
Wiese graczem meczu, bo Schalke zmarnowało z milion dogodnych sytuacji. Wiese zagrał chyba swój pierwszy dobry mecz w barwach Wieśniaków a i tak mu dwie bramy wcisneli.Rozumiem że porażka Schalke była dziwna tak? Po statystyka wydawało mi się po meczu że musiała się tam dziać straszne cuda
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 lis 2012, 14:42
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 05 lis 2012, 14:49
Jedyna nadzieja, że Pogoń wykorzysta przewagę własnego boiska i pomoże im doping kibiców.szczecin.gazeta.pl pisze:Szczecinianie są przed meczem osłabieni.
Za nadmiar żółtych kartek nie zagrają stoper Maciej Dąbrowski i defensywny pomocnik Maksymilian Rogalski. Uraz wyleczył już Bartosz Ława, ale jego występ jest nadal wykluczony. - To kwestia tygodnia albo dwóch, żeby Bartek dostał od lekarza pozwolenie na grę - przewiduje klubowy fizjoterapeuta Dariusz Dalke.
Kontuzję nadal leczy kameruński napastnik Donald Djousse. Dolegliwości odczuwali też Peter Hricko (ale w poniedziałek Słowak powinien być już gotowy do gry) oraz as zespołu brazylijczyk Edi.
O ile Dąbrowskiego może zastąpić Emil Noll, o tyle trudno wskazać piłkarza, który zagra w miejsce Rogalskiego. Mateusz Szałek w tym sezonie grał bardzo mało i są obawy, że nie wytrzymałby meczowej presji. Jako defensywny pomocnik może też zagrać Wojciech Golla. Swoją szansę od pierwszych minut może wreszcie otrzymać bardzo chwalony przez kolegów z zespołu i obserwatorów spotkań III-ligowych rezerw Estończyk Sergej Mosnikov.
Trener Artur Skowronek może zdecydować się na grę z nominalnym napastnikiem [ostatnio Pogoń częściej grała w ustawieniu 1-4-6-0 - red.]. W tej roli najprawdopodobniej zobaczylibyśmy Mouhamadou Traore. Dusan Pernis, który przed tygodniem zadebiutował w lidze w bramce Pogoni, dobrze wypadł w meczu w Kielcach (m.in. obronił rzut karny) i Radosław Janukiewicz drugi tydzień z rzędu powinien usiąść na ławce rezerwowych.
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 lis 2012, 15:17
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 05 lis 2012, 15:49
carekk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio