Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 28 maja 2005, 14:41

Baqu pisze:Ja własnie też pamietam te czasy kiedy gral jako DR, i nawet przeciez w reprezentacji tak gra/grał i był nie do przejscia, a to dlaczgo teraz gra jako DC sam Zawdi już napisał.

tylko My wiemy, ze to ulubiona i najlepsza pozycja Puyola, ale pewnie Ryjek sam na to nie wpadnie, tak samo jak nie wpadl na to , zeby chodziac raz zmienic taktyke, a nie jechal cały sezon dokladnie tym samym ustawieniem, zadnego zaskoczenia, zadnej inwencji taktycznej, mistrzostwo wlasnie moim zdaniem zawdzieczami pilkarzom, ktorych mamy na prawdę świetnych a nie trenerowi, ktory może Benitezowi zegarek jego zony polerować.
widze, ze we wielu kwestiach jestemy zgodni. tez uwazam, ze dzisiejsza barca to zasluga pilkarzy a nie rijkaarda. tak naprawde to kim on byl zanim przyszedl do barcy?.....
rijkaard na bank nie wpadnie na to ze puyol jest jednym z najlepszych srodkowych obroncow, ale na prawej bylby najlepszy.
mimo to powiem ci, ze rijkaard mnie zaskoczyl. na ostatnie kilka meczy sezonu (5-6) zagral z ronaldinho na srodku i giulym jako 2gim napastnikiem. skrzydla to tylko boczni obroncy byli, a deco z xavim byli zawsze w rejonie akcji (prawo, lewo, prosto, lol). nawet niezle mu to wyszlo. nie zmienia to faktu, ze nhie jest trenerem na miare barcy.
mysle ze podobne mamy tez zdanie w sprawie laporta - rosell. ja stoje za rosellem. zrobil wiecej dla klubu. laporta siada na laurach, poza tym przez wielu uwazany za figuranta, co jest po czesci prawda.
co do reklam to jestem odmiennego zdania

Wróć do „Hiszpania”