Manchester United (zbiorczy) - Strona 51

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 13:00

Myślę, że Fergie nie popełni wielkiego błędu, jakim byłoby sprzedanie O'Shea...

A co do pozbycia się Carrolla - alleluja! Jeszcze tylko Howard do odstrzału :P [chociaż może sobie zostać i być rezerwowym, ale niech MU kupi jakiegoś porządnego bramkarza... :?].

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 13:05

to kogo proponujesz :?:
słyszałem, że niektórzy chcieliby Hildebranda :?:
Tylko, czy on będzie chciał przyjść na Old Trafford :?:
Może przyjdzie młody Schmeichel :?:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 13:22

Młody Schmeichel? Jeśli jest tak samo dobry jak tatuś - czemu nie ;)
Najwspaniaszly bramkarz ManU w historii, może syn będzie kontynuował rodzinną tradycję i stanie się legendą Czerwonych Diabłów...

Ogólnie to ja bym chciała na bramce kogoś na miarę Buffona, Cecha, czy Casillasa, ale wiem, że akurat oni możliwi nie są ;)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 maja 2005, 13:49

futbolowa pisze:Młody Schmeichel? Jeśli jest tak samo dobry jak tatuś - czemu nie ;)
Najwspaniaszly bramkarz ManU w historii, może syn będzie kontynuował rodzinną tradycję i stanie się legendą Czerwonych Diabłów...

Ogólnie to ja bym chciała na bramce kogoś na miarę Buffona, Cecha, czy Casillasa, ale wiem, że akurat oni możliwi nie są ;)
A bylo trzeba wywalac do Francji Bartheza :roll: Mi sie wydaje ze Fabien jest lepszy od kazdego bramkarza w Manu. Macie teraz swojego Howarda - wielki talent :D:D:D :twisted: :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 maja 2005, 13:59

Z perspektywy czasu patrząc - racja, odejście Bartheza było błędem.
Ale wtedy jak patrzało się na jego dzwine błędy i fatalne interwencje, pozostawało tylko wołać o pomstę do nieba.
W Premiership nie ma wielu dobrych bramkarzy, czas to zmienić - niech w ManU pojawią się najlepsi :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 28 maja 2005, 14:25

Dobrze, że pozbywacie się Carolla, on przeciez nie umi bronić, błędów tyle, że ho, ho, ho. Kupcie sobie Gomesa, bardzo dobry bramkarz swoja klasę i talent pokazał broniąć w PSV Eidhoven. No jeszcze może Hildebrand.. Zobaczymy. Podobno Glazer daje 30 mln euro za Owena, uchuchu, drugi Romek, zobaczymy czy działacze Królewskich się zgodzą.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 28 maja 2005, 14:37

futbolowa pisze:Z perspektywy czasu patrząc - racja, odejście Bartheza było błędem.
Ale wtedy jak patrzało się na jego dzwine błędy i fatalne interwencje, pozostawało tylko wołać o pomstę do nieba.
W Premiership nie ma wielu dobrych bramkarzy, czas to zmienić - niech w ManU pojawią się najlepsi :D
Oczywiście, że wywalenie Bartheza było dobrym posunięciem. Byłem za. Ośmieszał się!
A jesli chodzi o nowego bramkarza to chciałbym najbardziej Weidenfellera. On jest świetny! Na drugiej pozycji jest Gomes z PSV. Oglądam ligę holenderską i bardzo podoba mi się gra tego zawodnika, mimo, że wygląda jak klaun :wink: 3 miejsce to Kameni. Widziałem jego 1 mecz i mi się spodobał. Dużo dobrego o nim słyszałem.
Ostatnio słyszałem o Buffonie. Świetny bramkarz ale nie odejdzie z Juve.
Na szczęście odszedł z OT Carroll. I chwała mu za to :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
skibaj
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skibaj » 28 maja 2005, 14:42

Sprzedalismy dwoch bramkarzy i zostal nam tylko jeden wiec napewno jakiegos kupinmy.Miejmy nadzieje ze bedzie to ktos dobry.Obecnie mowi sie ok. o 10 bramkarzach ale mysle ze Frey jest najbardziej parwdopodobny.No ale zobaczymy ja osobiscie bym wolal Hildelbranda no ale Frey nie jest zly :)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 15:14

Ludzie!!!! Sprzedaż Barheza była jednym z najlepszych posunięć w historii ManU :twisted: . Podobnie jak zwolnienie Carolla z kontraktu. Jak ja sobie przypomne mecz z Realem 4-3 dla nas. Chłopaki charowali, a on wszystko pieprz.. . Gdyby Schmeichel nadal bronił tobyśmy z 3 razy LM wygrali jeszcze. Ten Kasper Schmeichel z City, to jest syn Petera????

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 28 maja 2005, 15:15

Tak, to jego syn...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 maja 2005, 16:24

Dla mnie marzy sie srowadzenie do MU bramkarza PSV. Nie pamietam jak sie nazywa, ale wg mnie jest to jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 16:37

beckhs pisze:Dla mnie marzy sie srowadzenie do MU bramkarza PSV. Nie pamietam jak sie nazywa, ale wg mnie jest to jeden z najlepszych bramkarzy na swiecie.

Gomes :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 maja 2005, 16:43

Tak o niego mi chodzilo :) dzieki :) Jest mlody i baaardzo dobry. Jak ogladaliscie LM to na pewno to zauwazyliscie.

radekutd

Kto będzie kolejnym Diabłem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 28 maja 2005, 17:06

Ma Real, ma Barca, to niech i ManU ma. Myśle, że szczególnie teraz po przejęciu klubu przez Malcolma Glazera zapowiadają się spektakularne transfery. Na liście życzeń Sir Alexa znajdują sie np. bramkarz, środkowy pomocnik i napastnik. Moze: Gomes, Essien, Michel Owen. Ponoć Michel Owen otrzymał zielone światełko na transfer od Pereza.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2005, 17:17

jeszcze niedawno chciałeś w ManU Hildebranda, a Gomeza wysyłałeś do Arsenalu, a teraz co :?:
odmieniło ci się :? od razu chcesz Gomeza w swoim ukochanym klubie :?: chyba nie dlatego, że niektórzy forumwicze tak go wychwalają :?:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”