Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 17 lis 2012, 14:07
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 17 lis 2012, 14:09
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 17 lis 2012, 14:10
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 lis 2012, 14:12
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 17 lis 2012, 14:12
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 lis 2012, 14:13
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 lis 2012, 14:14
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 lis 2012, 14:14
Wydaje mi się, że Wojtek też popełnił błąd. Za mocno skracał ten kąt, za blisko stał krótkiego słupka i przez to strzał w środek sprawił mu tak wiele problemów.Morrow pisze:Obrywa się Szczęsnemu ale dupy dał Per, przecież Spurs tam mogli skończyć to na milion sposobów. Szczęsny miał pecha, że tylko ledwo to musnął i Ade mógł dobić. Póki co Arsenalu nie ma na boisku a obrona z każdą minutą wygląda gorzej. Zobaczymy czy powtórzy się scenariusz z meczów wyjazdowych Spurs z United i City. Świetne pierwsze 45 minut a w drugiej połowie inna, przestraszona i broniąca wyniku drużyna.
Fuck ale kretyńskie wejście Adebayora, za co on tak tego Arsenalu tak nie lubi?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 lis 2012, 14:14
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 lis 2012, 14:22
Ja bym go tam nie winił, obrona Arsenalu kompletnie się pogubiła i tam było chyba 3 graczy Spurs. Muszę jeszcze obejrzeć powtórki ale tu była wina po stronie obrony IMO.Cris7 pisze:Wydaje mi się, że Wojtek też popełnił błąd. Za mocno skracał ten kąt, za blisko stał krótkiego słupka i przez to strzał w środek sprawił mu tak wiele problemów.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 lis 2012, 14:29
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 17 lis 2012, 14:30
YoOoOgI89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 lis 2012, 14:30
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 lis 2012, 14:31
Ale oczywiście, że główna wina jest po stronie obrony, tego nie kwestionuję. Nie chcę zrobić z Wojtka głównego winowajcy, tylko wydaje mi się, że mógł się ustawić lepiejMorrow pisze:Ja bym go tam nie winił, obrona Arsenalu kompletnie się pogubiła i tam było chyba 3 graczy Spurs. Muszę jeszcze obejrzeć powtórki ale tu była wina po stronie obrony IMO.Cris7 pisze:Wydaje mi się, że Wojtek też popełnił błąd. Za mocno skracał ten kąt, za blisko stał krótkiego słupka i przez to strzał w środek sprawił mu tak wiele problemów.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 17 lis 2012, 14:32
Lisek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio