Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 17 lis 2012, 20:42
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 17 lis 2012, 20:54
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 lis 2012, 22:28
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 lis 2012, 23:36
Litości człowieku. Ja zostałem skompromitowany? To chyba w twoim wyimagowanym świecie. Pisałeś, że było miliony ofiar inkwizycji w Meksyku, kiedy tego tam było 38(sic!)słownie TRZYDZIEŚCI OSIEM osób, jak podaje choćby wikipedia na podstawie źródeł, do których łatwo można dotrzeć jak się potrafi z wiki do nich dotrzeć. Jeszcze raz wkleje screena co by każdy zobaczył nie zaglądający do tamtego tematu jak bredziszo k..... w rozmowie o inkwizycji zostales skompromitowany i masz jescze czelnosc oglaszac ze cos udowodniles
przypomne twoje slowa- powinienes sie po takiej kompromitacji lepiej o tym nie wypowiadac bo zatacza to o komizm.
jestes najmanem forum, dostajesz wpierd... i oglaszasz swoja wygrana o tej inkwizycji to naprawde bym sie zadlawil.
i naprawde miej juz litosc z ta inkwizycja bo to juz jest jakas choroba.ile raz za przeproszeniem mozna pierdolic takie glupoty....
link do tematu:Pisałem jakbyś nie zauważył o Tomie.o welbsie pisalem ze jest zajebisty poza skutecznoscia i czasami mnie przeraza. jesli ty wywnioskowales cos innego to gratuluje
http://www.pilka.pl/forum/anglia/manche ... =CleverleyJesli mowa o wychowankach to albo sa genialni jak Scholes albo akceptuja swoja pozyje jak Dzony.Oshea moglby spokojnie grac w takiej Villi czy Boltonie co kolejke ale on woli grac mniej ale byc cholernie waznym elementem ukladanki jaka jest lawka rezerowywch z dobrymi zmiennikami.Tom to kaliber gracza na MU?Czy chlopak pokazuje wiekszy talent niz Eagles czy Richardson?Mysle ze Tom poprosi o transfer do Wigan,
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 lis 2012, 11:25
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lis 2012, 13:46
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 18 lis 2012, 14:40
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 lis 2012, 18:13
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 lis 2012, 20:47
BREAKING NEWS: Sir Alex Ferguson reveals Kagawa 'still four weeks away' from Manchester United return http://adf.ly/F27UM
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 lis 2012, 21:43
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lis 2012, 20:04
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 lis 2012, 22:55
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lis 2012, 23:09
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 lis 2012, 15:22

Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 23 lis 2012, 15:28
Należałoby zaznaczyć, że w historii Manchesteru United. To trochę myląceKamil232 pisze:
Największy menadżer w historii, doczekał się tego co mu należne
sigane pepe
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio