O futbolu na luzie... - Strona 805

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2012, 10:25

Duch pisze: No właśnie z tych wszystkich dostępnych opcji, to Redknapp wygląda najkonkretniej, ale jeśli Roman szuka tylko jakiegoś pionka do lata, a potem wchodzi Pep, to Harry nigdy nie na taki układ nie zgodzi.
Tylko od kilku dni mówi się, że Harry ma objąć pozycję selekcjonera reprezentacji Ukrainy. Tzn Ukraińska federacja poinformowała, że to główny kandydat i w sumie wszystko zależy już o Redknappa.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 21 lis 2012, 10:47

:haha:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2012, 11:04

A kolegę co tak bawi? Rozumiem, że znalazłeś już ten artykuł na poparcie swoich słów odnośnie konfliktu Suarez-Evra?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno do końca sezonu CFC ma poprowadzić Avram Grant.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2012, 11:06

kto powazny pójdzie do Chelsea pracować, z takim właścicielem ?

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 21 lis 2012, 11:12

Wenger,bo będzie chciał wreszcie zobaczyć jak to jest wydać 40 mln € na jednego zawodnika i dać mu tygodniówkę na poziomie 120k €/tydz ;)

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 21 lis 2012, 12:02

bartbuks pisze:A kolegę co tak bawi? Rozumiem, że znalazłeś już ten artykuł na poparcie swoich słów odnośnie konfliktu Suarez-Evra?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno do końca sezonu CFC ma poprowadzić Avram Grant.
Ajajaj boli cie , ale mam coś lepszego. Podobno legenda The blues wypowiada się na temat tego co się dzieje w klubie - >

Trzymam kciuki za Beniteza :haha:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2012, 12:06

SexyBitch pisze:Ajajaj boli cie , ale mam coś lepszego.
Nie, nie boli mnie. Po prostu przybyłeś, narobiłeś smrodu i nakłamałeś, że podasz źródło, a potem spierdoliłeś jak tchórzliwa dziewczynka. Po prostu dla mnie nie jesteś partnerem do rozmowy, więc będę wypominał Ci to za każdym razem. A mogłeś powiedzieć, że pierdzieliłeś od rzeczy...

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 21 lis 2012, 12:09

Chelsea ma świetną kadrę, myślę że Benitez sporo mógłby z tego wycisnąć.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 21 lis 2012, 12:15

bartbuks pisze:
SexyBitch pisze:Ajajaj boli cie , ale mam coś lepszego.
Nie, nie boli mnie. Po prostu przybyłeś, narobiłeś smrodu i nakłamałeś, że podasz źródło, a potem spierdoliłeś jak tchórzliwa dziewczynka. Po prostu dla mnie nie jesteś partnerem do rozmowy, więc będę wypominał Ci to za każdym razem. A mogłeś powiedzieć, że pierdzieliłeś od rzeczy...
Po pierwsze kolego , poprostu źródło z ktorego pozyskałem tą informacje pozniej okazało sie dosc trefne. Po drugie wypominaj mi cały czas, mnie to krótko mówiąc mało interesuje , tak jak twoja osoba . Po trzecie szkoda mi klawiatury na ciebie.
John Travolta pisze:Chelsea ma świetną kadrę, myślę że Benitez sporo mógłby z tego wycisnąć.
W Interze też miał świetną kadre ;)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 21 lis 2012, 12:48

SexyBitch pisze:
John Travolta pisze:Chelsea ma świetną kadrę, myślę że Benitez sporo mógłby z tego wycisnąć.
W Interze też miał świetną kadre ;)
To jak dla mnie nieco dyskusyjne, nie wiem czy kibice Interu się ze mną zgodzą, ale kadra mimo sukcesów z Mourinho była nieco podstarzała i wymagała przemodelowania, jednak Benitez nie dostał na to odpowiednich środków.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8682
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2012, 12:57

Benitez to słaby trener bez sukcesów. Wrogowi go nie życzę.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 lis 2012, 13:23

Redknapp bylby bardzo interesujaca opcja dla Chelsea.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 lis 2012, 13:28

Oczywiście że się zgodzę z tobą John Travolta Benek przyszedł i sam sobie kłopotów narobił, poprzez zakazanie mówienia o Mourinho i chowania jego zdjęć, 2 kwestia to to że nie dostał żadnego transferu który chciał, bo Moratti wierzył że ma drużyne mistrzów. Tutaj był błąd bo drużyna miała średnią ponad 31 lat, co za tym idzie przyszły kontuzje i gracze tacy jak Coutinho, Obi czy niejaki Obiorah mieli odgrywać pierwsze skrzypce w drużynie, niestety długo takimi graczami nie dało się grać. Kolejną kwestia jest to że jego Inter grał bez pomysłu nawet gdy wszyscy byli zdrowi, pamietam jak dziś gre Interu do 16 przeciwnika i tyle... bo dalej nie wiedzieli co zrobić, zero rozmontowania obrony, czy jakiejkolwiek ambicji. Reasumując Benka za wszystko winić nie można bo transferów nie dostał, miał ciężkie zadanie zastąpić świętego w Mediolanie Mourinho, ale on sam też sobie spierdzielił robote, był niedostepny dla piłkarzy i z marszu zakazał kultu Portugalczyka. Może gdyby dostał ze 2-3 transfery, to by to jakoś wyglądało, ale teraz to można już gdybać jego czas w Mediolanie już minął i teraz jest czas Stramaccioniego. Wszystkie znaki na niebie wskazują że Benek obejmie Chelsea i dobrze, bo tam ma szeroki skład, młodych świetnych technicznie zawodników i kasy od groma, wydaje mi się że to właściwy wybór na chwilę obecną i on może dużo Chelsea dać.
W przeciągu kilku godzin RAFAEL BENITEZ podpisze kontrakt obowiązujący nie tylko na bieżący sezon ale i również kolejny, oficjalna informacja nie zostanie jednak ogłoszona dzisiaj a jutro. Jutrzejszego dnia na oficjalnej stronie Chelsea pojawi się informacja o tym iż funkcję nowego (nie tymczasowego ale STAŁEGO) trenera Chelsea Londyn obją Hiszpan Rafael Benitez. Trener ten ma pomóc nie tylko odzyskać dawną formę El Nino ale i również odpowiednio poukładać grę w defensywie klubu ze Stamford Bridge. Pomóc w tym ma mu w tym Daniel Agger którego to wybrał jako priorytet do ściągnięcia na Stamford Bridge, a także portugalski obrońca Pepe którzy to mają decydować o sile defensywy

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 21 lis 2012, 13:35

cloner pisze:Benitez to słaby trener bez sukcesów
:arrow: mistrzostwo Hiszpanii 2002 i 2004 oraz Puchar UEFA 2004 z Valencią
:arrow: Puchar Anglii 2006, Superpuchar Europy 2005 Puchar Mistrzów 2005 oraz Tarcza Dobroczynności 2006 z Liverpoolem
:arrow: Superpuchar Włoch 2010 i Klubowe Mistrzostwo Świata z Interem

Totalny brak sukcesów :lol:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2012, 13:46

Superpuchar Włoch 2010 i Klubowe Mistrzostwo Świata z Interem
to akurat nie jego zasługa

ODPOWIEDZ