Przypominają mi Milan. Przegrali wszystko to co mogli...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 maja 2005, 7:49
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2005, 9:10
Jak oglądałeś mecz, to pewnie wiesz, że w pierwszej połowie sędzia ni uznał bramki PizzarroCorinthians pisze:Bayern strzelił gola ze spalonego![]()
![]()
Dobrz tak Schalke.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 29 maja 2005, 11:13
Oglądałem, ale nie calyfieldy pisze:Jak oglądałeś mecz, to pewnie wiesz, że w pierwszej połowie sędzia ni uznał bramki PizzarroCorinthians pisze:Bayern strzelił gola ze spalonego![]()
![]()
Dobrz tak Schalke.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 maja 2005, 11:23
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=31771Corinthians pisze:Oglądałem, ale nie caly
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 31 maja 2005, 23:15
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 01 cze 2005, 17:51
ogladalem ten mecz na jakims niemieckim programie. Pokazali dobry pozniom. Musze przyznac ze stadion robi wrazenie.kama_reda pisze:BAYERN pokonał reprezentacje Niemiec 4:2 na Allianz - ArenaBramki dla Bayernu: Deisler, Huth-sam, Sagnol, Salihamidzic, dla Niemiec: Borowski-kar. Klose

snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 11 cze 2005, 9:53
Myśle, że to bardzo dobry transfer. W przyszłym sezonie obrona Bayernu będzie nie do przejściaInformowaliśmy już, że Valerien Ismael jest piłkarzem Bayernu Monachium, natomiast Torsten Frings opuści Bawarię i będzie ponownie grał dla Werderu Brema.
Swojego zadowolenia z przeprowadzonego transferu nie ukrywa dyrektor sportowy Werderu, Klaus Allofs: "Ustaliliśmy warunki, które wszystkim stroną odpowiadały."
Szacuje się, że Bayern dopłacił jeszcze do wymiany Frings-Ismael 3 miliony euro, jednak oficjalnie wartości transferu nie podano. Nie wiadomo czy kluby zdecydują się na jej ujawnienie.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 11 cze 2005, 14:26
Txp1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simin » 11 cze 2005, 16:06
Simin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 11 cze 2005, 16:50
taaa na swiecie i gdzie jeszcze?:PSimin pisze:Bayern to najlepszy klub na swieciea juz NA BANK w Bundeslidze, co potwierdzaja statystyki (19 mistrzostw i 12 pucharow)
rapid
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 cze 2005, 20:51
Owszem, Bayern to jeden z najbogatszych klubów, ale to dzięki swojej polityce. Nie dostają pieniędzy od żadnych Abramowiczów itp. Według mnie Bayern prowadzi najlepszą politykę transferową. Nigdy nie wydają więcej niż zarobili, co zapewnia im stabilną sytuacje finansową, a co za tym idzie także i sukcesy.rapid pisze:taaa na swiecie i gdzie jeszcze?:PSimin pisze:Bayern to najlepszy klub na swieciea juz NA BANK w Bundeslidze, co potwierdzaja statystyki (19 mistrzostw i 12 pucharow)
Bayern to po prostu klub z duza kasa - i tej kasie m.in zawdzieczaja swoje sukcesy w bundeslidze - gdzies czytalem ze jest to jeden z najbogatszych klubow europejskich (chyba byl w pierwszej 15 czy nawet 10)
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2005, 21:36
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 cze 2005, 21:50
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 cze 2005, 22:24
i wydaje mi się, że właśnie głównie na tym powinna polegać piłka nożna. Bo co za sens ma kupowanie graczy za 60 mln euro, łączne wydawanie na transfery 200 mln euroKaczormistrz pisze:poprostu Bayern nie daje za pilkarza kilkudziesieciu milionow oni wola te pieniadze wola wydac na podroze po krajach wyszukujac mlode talenty, nie probuja zatrzymywac swoich pilkarzy na sile jak sie koncza kontrakty i troche zal jak dobrzy zawodnicy odchodza za darmo ale na ich miejsce wchodza mlodzi utalentowani pilkarze
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 cze 2005, 9:03
wazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio