FMy - Strona 125

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 28 maja 2005, 21:45

Pawel pisze:
maly_1236 pisze:Kurde ja to mam pecha, gdy zapisywalem gre, wylaczyl mi sie komp. Pozniej chce zagrac, wczytuje save'a i wyskakuje blad. Masakra, a zapowiadal sie tytul mistrza wloch i fajny skladzik w nastepnym sezonie.

Teraz gram Pogonia Szczecin. Poleccie jakis srodkowych obroncow. Dudka, Golanski, Jeziorny i Rzezniczak odpadaja bo nie chca do mnie przejsc, a daje im od zarypa kasy.
też gram Pogonią
na środek obrony kup Szymiczka z Odry Wodzisław-dałem za niego 120 tyś euro i na pierwszy sezon(nawet i na drugi) wystarczy ci Masternak(cały czas rowna forma nie spada poniżej 7)
na prawą obronek kupi Przemysława Kuliga-nie wydasz na niego wiecej niż 80 tyś.
Polecam Marcina Jeziornego z Górnika Polkowice kupiłem go za przysłowiowe grosze.
P.S Macie coś takiego że jak 17-18 rozegra wiekszość meczu w pierwszym składzie to będzie on niezadadowolony , że ciąży na nim duża odpowiedzialność. Dlatego lepiej tych młodych stopniowo wpuszczać. Niech nie grają cały czas :D .

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 maja 2005, 10:24

Zna ktos jakiegos pilkarza nie drogiego byle mial wysoki statsy z dryblingiem ???

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 maja 2005, 10:31

jackieboy pisze:Zna ktos jakiegos pilkarza nie drogiego byle mial wysoki statsy z dryblingiem ???
No to ja Ci moge polecic Hatema Ben Arfe bo koles ma super drybling i mialem go u siebie i puscilem za darmo a teraz zaluje :roll:

Naprawde polecam, a i jescze Nasri jest dobrym drblerem, no i Adu po kilku latach :P U mnie teraz ma Adu drybling 17 :P a i technike super

POZDRO

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 maja 2005, 10:35

Hej RoRo ile dawali ci najwiecej za Adu ???
Ja od Juve dostawawlem jakis 3 zawodników i 30 mln złotych , spokio nie ??

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 maja 2005, 10:36

Nicolae Mitea. Świetny lewy pomocnik, mój najlepszy piłkarz w Ajaxie :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 maja 2005, 10:40

jackieboy pisze:Hej RoRo ile dawali ci najwiecej za Adu ???
Ja od Juve dostawawlem jakis 3 zawodników i 30 mln złotych , spokio nie ??
U mnie Adu jest wart 56 mln euro le nikt sie nie zglasza bo mam go jako dublera i takeigo jokera i nie moze sie w peln pkazac ale jeszcze przyjdzie jego czas :P

A u Was jak macie Adu to ile jest wart ?? W tym sezonie mial 16 bramek i 10 asyst :D jako joker :P

POZDRO

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 29 maja 2005, 10:49

YEAh właśnie zdobyłem mistrzostwo Polski z Wodzisławską Odrą.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 maja 2005, 10:51

Nie no norlanie nas olsniles ta wypowiedzia. Jaka blyskotliwa .. zdobylem mistzostwo YEAH :!:

Tak na powaznie to ja zawsze pisze jakies szczegoly co d otego a nie jakos nabijam sobie posty takimi wlasnie wypowiedziami. Napislbys przynajmniej ile miales punktow i czy miazdzyles rywali. Kto krolem stzrelclow i jaki twoj najlepszy stzrelec a nie pierdoly piszesz :wink:

POZDRO

EDIT

Zwracam honor :P ale to i tak za malo ale na marginesie to fajna taktyka, ja tez preferuje z jednym napadziorem :P

POZDRO

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 29 maja 2005, 11:05

Królem strzelców został Jeleń 18 bramek a odnośnie mojego najlepszego strzelca to jest nim Mariusz Zganiacz 10 goli. Mistrzostwo zdobyłem w ostatniej rundzie.Wyprzedzając o 1 pkt. Wisłe Płock. Moja taktyka nie sprawdziła się z Lechem Poznań przegrałem 3:2 , z Górnikiem Zabrze 2:0. A więc teraz czeka mnie LM, więc zastanawiam się nad stworzeniem kilku taktyk i zastosować je w meczach towarzyskich . RoRo znasz może jakiegoś dobrego napastnika , niedrogiego . Bo ImeH tak jak wcześnie pisałem jest słaby.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 29 maja 2005, 11:08

Ja ci polecam Konrada Nowaka z Motoru Lublin, Pawła Brożka z Wisły Kraków , Andrzeja Rybskiego z Widzewa i Jakuba Grzegorzewskiego z Korony Kielce...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 11:19 przez wazi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 maja 2005, 11:12

Niklos pisze:Królem strzelców został Jeleń 18 bramek a odnośnie mojego najlepszego strzelca to jest nim Mariusz Zganiacz 10 goli. Mistrzostwo zdobyłem w ostatniej rundzie.Wyprzedzając o 1 pkt. Wisłe Płock. Moja taktyka nie sprawdziła się z Lechem Poznań przegrałem 3:2 , z Górnikiem Zabrze 2:0. A więc teraz czeka mnie LM, więc zastanawiam się nad stworzeniem kilku taktyk i zastosować je w meczach towarzyskich . RoRo znasz może jakiegoś dobrego napastnika , niedrogiego . Bo ImeH tak jak wcześnie pisałem jest słaby.
No to zalezy jeszcze ile mas zkasy na koncie i ile mozesz z niej wydac bo nie mozna przsadzac zeby nie zostac tak jak ja z marnymi 117 mln euro na koncie choc teraz sie troszke poprawil em bo sprzedalem Diego, dostalem kase za prawa do transmisji i doszlem do finalu CL ale to jzu inna sprawa :P

Ja Ci poecam na pewno taniuskiego Adu bo w lidze polskiej bedzie po piewszym sezonie z pewnosci gwiazda a tego twojego Imeha wyprzedza o kalse albo i lepiej wiec nie obawaiaj sie za Amerykana wydac te 500 tys uro czyli 2 mln zloty bo naprawde wart zwazywszy nat o ze w anstenych latach sie chlopak rozwija do tego stopnia ze Ci podam ststy :P

Drybling - 17
Technika - 18
Gra z klepy - 18
Wykanczanie akcji - 18
Opanowanie - 20

No i do te4go ma nawet dobre stasty psychiczne ale najbardziej mnie wkurza ze jest troszke wolny

szybkosc 14
przysp - 13

ale to da sie wyciac :P Tak wiec mowie kupuj ADU, mam nadzieje ze jeszcze nie poszedl u ciebie do Europy ...

POZDRO

kmino22
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 29 maja 2005, 12:07

Siemka!! Gram sobie milanem. :D Zna ktoś tanich (tak do 15 mln zł) pomocników? :?: ? Ważne!! MUSZĄ BYĆ Z UE!! PROSZE O POMOC!! Najlepiej tak do 23 lat!! 8)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 29 maja 2005, 12:28

Ja mam maluteńko kasy w River ( Ł100,000) i niemam kogo kupić. Zajmuje 5 miejsce, a moja obrona jest tragiczna. Co mi radzicie ??

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 29 maja 2005, 12:52

HEj RoRo ktora opcja w treningach podnosi najbardziej DRYBLING ???

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 29 maja 2005, 13:10

jackieboy pisze:HEj RoRo ktora opcja w treningach podnosi najbardziej DRYBLING ???
Technika :D ,

--------------------------------------------------------------------------------

Niklos napisał:
Królem strzelców został Jeleń 18 bramek a odnośnie mojego najlepszego strzelca to jest nim Mariusz Zganiacz 10 goli. Mistrzostwo zdobyłem w ostatniej rundzie.Wyprzedzając o 1 pkt. Wisłe Płock. Moja taktyka nie sprawdziła się z Lechem Poznań przegrałem 3:2 , z Górnikiem Zabrze 2:0. A więc teraz czeka mnie LM, więc zastanawiam się nad stworzeniem kilku taktyk i zastosować je w meczach towarzyskich . RoRo znasz może jakiegoś dobrego napastnika , niedrogiego . Bo ImeH tak jak wcześnie pisałem jest słaby.

No to zalezy jeszcze ile mas zkasy na koncie i ile mozesz z niej wydac bo nie mozna przsadzac zeby nie zostac tak jak ja z marnymi 117 mln euro na koncie choc teraz sie troszke poprawil em bo sprzedalem Diego, dostalem kase za prawa do transmisji i doszlem do finalu CL ale to jzu inna sprawa

Ja Ci poecam na pewno taniuskiego Adu bo w lidze polskiej bedzie po piewszym sezonie z pewnosci gwiazda a tego twojego Imeha wyprzedza o kalse albo i lepiej wiec nie obawaiaj sie za Amerykana wydac te 500 tys uro czyli 2 mln zloty bo naprawde wart zwazywszy nat o ze w anstenych latach sie chlopak rozwija do tego stopnia ze Ci podam ststy

Drybling - 17
Technika - 18
Gra z klepy - 18
Wykanczanie akcji - 18
Opanowanie - 20

No i do te4go ma nawet dobre stasty psychiczne ale najbardziej mnie wkurza ze jest troszke wolny

szybkosc 14
przysp - 13

ale to da sie wyciac Tak wiec mowie kupuj ADU, mam nadzieje ze jeszcze nie poszedl u ciebie do Europy ...

POZDRO
Freddy Adu jest już wart 11 mln Euro w mojej grze. A więc raczej go sobie nie kupie. Ja gram Odrą także o takiej kwocie jak ty masz moge tylko pomarzyć mam nadzieje , że zawojuje teraz LM i kaska przybędzie.
POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”