Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lis 2012, 21:43
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lis 2012, 21:46
dopiero były zarzuty, że w lidze wygrywają, a w europie sie nie umieją pokazaćEbi pisze:BVB zaczyna mi troszkę przypominać kluby pokroju Villareal 2007 czy Schalke 2011. W LM wymiatają aż miło, a gwiazdy z Realu czy City cudem unikają porażek. Ajax jest jedzony bez zapojki. A w lidze krajowej? Nijak. Już dwie porażki w tym sezonie, kilka remisów, teraz mordęga z Fortuną. Nie wiem czy już "nasycili się" mistrzami w krajowej lidze i skupiają się na Europie czy Bundesliga taka mocna. A może BVB takie chimeryczne?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 lis 2012, 21:48
O ile dobrze pamiętam rok temu Dortmund też bardzo słabo grał na początku sezonu.Ebi pisze:BVB zaczyna mi troszkę przypominać kluby pokroju Villareal 2007 czy Schalke 2011. W LM wymiatają aż miło, a gwiazdy z Realu czy City cudem unikają porażek. Ajax jest jedzony bez zapojki. A w lidze krajowej? Nijak. Już dwie porażki w tym sezonie, kilka remisów, teraz mordęga z Fortuną. Nie wiem czy już "nasycili się" mistrzami w krajowej lidze i skupiają się na Europie czy Bundesliga taka mocna. A może BVB takie chimeryczne?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 27 lis 2012, 21:52
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 lis 2012, 21:53
Tak, ale rok temu słaba forma przełożyła się także na LM, a teraz Europa a liga krajowa to przepaść. Dzisiaj polegli (bo tak trzeba nazwać ten remis), bo się przeliczyli - chcieli wygrać najmniejszym nakładem sił i uznali, że spotkanie wygra się samo. Nie ma tak dobrze.sickstick pisze:O ile dobrze pamiętam rok temu Dortmund też bardzo słabo grał na początku sezonu.Ebi pisze:BVB zaczyna mi troszkę przypominać kluby pokroju Villareal 2007 czy Schalke 2011. W LM wymiatają aż miło, a gwiazdy z Realu czy City cudem unikają porażek. Ajax jest jedzony bez zapojki. A w lidze krajowej? Nijak. Już dwie porażki w tym sezonie, kilka remisów, teraz mordęga z Fortuną. Nie wiem czy już "nasycili się" mistrzami w krajowej lidze i skupiają się na Europie czy Bundesliga taka mocna. A może BVB takie chimeryczne?
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 27 lis 2012, 21:54
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 lis 2012, 22:00
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 lis 2012, 22:02
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 lis 2012, 22:02
Jakby się tak stało to moim zdaniem skrzywdzono by bramkarza Madrytu.Faraon jest drugi sezon w Mediolanie i dopiero od połowy tego roku odgrywa taką role w Milanie jaką odgrywa.W poprzednich rozgrywkach nie prezentował się aż tak dobrze a w zasadzie sporo meczów miał przeciętnych - wiadomo, nikt o to nie miał do niego pretensji, ale na pewno prezentował się gorzej niż w/w dwójka.sickstick pisze:wygra El Sharaway, bo jest kluczowym graczem zespołu ze światowego topu.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lis 2012, 22:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 lis 2012, 22:06
Babel jak zwykle dowcipnyBabel pisze:Bo tak trener (pelniacy obowiazki trenera) wpisał w protokoł?
jeśli Harry robi przegląd wśród zawodników to Julio jako jedyny nie ma sie czego obawiać bo grał bardzo dobrze, zwłaszcza ostatnie mecze ... i fakt ponoć kontuzjafieldy pisze:prawdopodobnie kontuzja Cesara, bo w 1 połowie grał ... no chyba, ze Harry robi przegląd zawodników po przyjściu
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lis 2012, 22:08
Też się zdziwiłem, a oglądam mecz od początku. Człowiek wychodzi zrobić sobie kawę, przychodzi, a tu Green w bramce naglecoco pisze:wie ktoś czemu w QPR broni Green a nie Julio ?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 lis 2012, 22:12
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 lis 2012, 22:30
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 lis 2012, 22:34
czeher
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio