A u gości szykuje się kilka powrotów i kurs 2.62 kusi
Tylko że coś bym do tego dorzucił
Możecie coś doradzić
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gruchalbn » 03 gru 2012, 14:36
gruchalbn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 03 gru 2012, 14:52
Ten Kijów chyba faktycznie odpuszczę, jak tak wszyscy odradzają... W końcu ile może Zagrzeb przegrywać w tej Lidze Mistrzów.czeher pisze:predzej 1rzeznik pisze:Kijów x2ja tam widzeprzelamanie ruchurzeznik pisze:Ruch-Jagiellonia 2 i Zagłębie-Wisła 1jaga mimo wsyztsko jest smieszna a ruch nie bedize w nieskoncoznosc dawac ciala. Zaglebie i Wisly... tych zepsolow nie dotykam
ogolnie to na lm widze tylko Olypiakos, moze zgarzeb ale odpuszcze..... celtic obowiazkowo i to chyba na tyle, chyba bvb bowiem tam zawodnicy maja cisnienie aby sie pokazac w lm, poza tym wpucharach nie zawodza i graja ponad mozliwosci
z le
copenhaga, stutgart, moze napoli i dnipro - mecze o nic ale przed wlasna publiucznoscia, a taka AIK juz zsezon skonczyla i gra mecz o nic.
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 gru 2012, 14:58
Dodatkowo w Sevilli nie zagraja kontuzjowani Negredo i Trochowski. No ale ja bym tego nie gral. Valladolid potrafi zagrac naprawde bajeczny mecz, zeby za tydzien nagle kopac sie w czolo przez 90 minut. Zreszta z Sevilla jest podobnie. Gonia kota w derbach Betisowi, a potem przyjedzaja na VC i nie moga wyjsc z polowy. Zaden wynik mnie dzisiaj nie zdziwi w tym meczu.Tylko że coś bym do tego dorzucił Sevilla ma problemy z wykartkowanymi graczami (Fazio, Spahic, Rakitic i Luna) dodatkowo grają w kratkę zresztą tak samo jak Valladolid.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2012, 15:19
to nie chodzi o to.... do pireusu pojada rezerwy plus jacys juniorzy, a dla olympiakosu wygranie w lm nawet z rezerrwami to nobilitacja + fanatyczni fani, za 100 puscilemrzeznik pisze:Olympiakosu nie ruszam, już raz tak było, że Arsenal dawał dupy w lidze, wszyscy stawiali przeciwko niemu, pojechał do Gelsenkirchen i o mało co nie wygrał.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 03 gru 2012, 15:25
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2012, 19:37
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 gru 2012, 20:01
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 03 gru 2012, 20:17
rzeznik pisze:Piast-Polonia X
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2012, 20:31
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 03 gru 2012, 21:28
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 gru 2012, 21:28
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2012, 21:34
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 03 gru 2012, 21:42
Puściłem, ale za drobne, taki kuponik:czeher pisze:wlasnie puscilem Polonie na live i za 5s gol
darkamn ale jednak to OT mnie triche przeraza, jakby grali w rumunii a tak taki mldozian moze poczuc magie stadionu ...
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 gru 2012, 22:01
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 gru 2012, 22:03
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio