Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 17 gru 2012, 23:18

Co do potencjalnych wzmocnień, nie ma sensu kupować kogoś żeby tylko zapchać dziurę w środku, sztuką jest kupić kogoś kto rzeczywiście będzie realnym wzmocnieniem, zwiększy konkurencję w środku pola i da nam więcej niż pomocnicy, którymi obecnie dysponujemy. Widzicie w okienku zimowym gracza, który jest do wyjęcia i spełnia te kryteria?
To podstawa sprowadzić kogoś kto coś da, zapchajdziur nam nie trzeba(jedna robi furore w Evertonie :wink: ). W zimie nikogo się nie spodziewam. Ale mam nadzieję, że mamy przygotowane opcje. Muszą one być, bo Giggs już się nie nadaje. Rudy jeszcze może by sezon pograł, ale to trochę przedłużanie tego co nieuchronne. Oczywiście jeśli nikogo innego nie znajdziemy, niech zostanie jeszcze sezon. Ale mam nadzieję, że opcje przygotowane mamy.

Ostatnio czytałem o Defourze. Fergie go chciał przed kontuzją, potem odpuścił. Ale mówiło się, że to idealny następca Scholesa. Cieżko mi powiedzieć, bo słabo śledzę ligi typu Portugalska czy Holenderska. I nie wiem jaki to dokładnie typ gracza i czy odpowiedniej klasy.

Wróć do „Anglia”