Dlaczego?MarcinW pisze: Kto jak kto, ale kibic Juventusu nie powinien się wyrażać na temat reguł przyzwoitego zachowania.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 gru 2012, 16:51
Dlaczego?MarcinW pisze: Kto jak kto, ale kibic Juventusu nie powinien się wyrażać na temat reguł przyzwoitego zachowania.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 gru 2012, 17:00
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 22 gru 2012, 17:09
naszym ? najnowszej historii swojego klubu nie znasz ? Beneficjentów z krętaczami pomyliłeśJak tak zamierzacie kategoryzować kibiców to gdzie Wy jesteście z waszym durnym Calciopoli.
Bo zwykłej ludzkiej przyzwoitości to wam brakuje.To tak jakby złodziej moralizował w przedmiocie poszanowania własności ...Dlaczego?
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 gru 2012, 17:12
Skąd taki wniosek? Rozwiń tę myśl proszę bo na razie trochę za mało napisałeś żeby kwalifikować się do "Złotych Ust".MarcinW pisze:Bo zwykłej ludzkiej przyzwoitości to wam brakuje.
Nic nigdy nikomu nie ukradłem. Raz próbowałem zakosić lizaka ze sklepu za dzieciaka ale w ostatniej chwili zesrałem się ze strachu. Nadal nie wiem dlaczego kibic Juventusu "nie powinien się wyrażać na temat reguł przyzwoitego zachowania".MarcinW pisze:To tak jakby złodziej moralizował w przedmiocie poszanowania własności ...
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 gru 2012, 17:53
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 22 gru 2012, 17:58
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 22 gru 2012, 18:37
Po pierwsze to nikt mnie nie zjadł, wiec skoro zabierasz się za materie zastrzeżoną dla wszelkiej maści prowokatorów to wskaż źródło. A po drugie nie można być niewykształconym prawnikiem, bo aby zostać członkiem tej zbiorowości trzeba się legitymować dyplomem wyższej uczelni a aby zdobyć dodatkowe uprawnienia to trzeba przejść jeszcze dłuższą drogę. Czym innym jest poziom kształcenia oraz problem niedouczenia absolwentów. Na prawie odsetek nieuków jest mimo wszystko niewielki, czego wskaźnikiem jest między innymi bardzo niski poziom bezrobocia oraz niewielki odsetek ludzi, którzy skorzystali z "wolności" spierdalando za granice, która dotyka Tobie podobnychSwego czasu fajnie jakis wyksztalcony prawnik Cie zjadl w pewenej kwestii.
Dawno mnie tam nie było a świat jest pełen naśladowcówMarcin z wypraw na juvepoland wrociles?
Odwagi też wam brakuje ?Raz próbowałem zakosić lizaka ze sklepu za dzieciaka ale w ostatniej chwili zesrałem się ze strachu.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 gru 2012, 18:47
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 gru 2012, 18:57
Być może. Tobie z kolei z pewnością brakuje argumentów.MarcinW pisze:Odwagi też wam brakuje ?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2012, 1:20
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 gru 2012, 9:56
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 gru 2012, 16:22
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 gru 2012, 0:11
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 24 gru 2012, 13:01
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 gru 2012, 10:58