To jeszcze lepiej. Widocznie za słabo kopnął.MGiggs pisze: z Takiej odległości można spokojnie stracić przytomność dostając w głowe no ale czego się po niektórych spodziewać

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 gru 2012, 16:36
To jeszcze lepiej. Widocznie za słabo kopnął.MGiggs pisze: z Takiej odległości można spokojnie stracić przytomność dostając w głowe no ale czego się po niektórych spodziewać

guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 gru 2012, 16:40
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 gru 2012, 16:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 gru 2012, 16:47
Damianek, nie rozmawiamy tutaj o sytuacji Liverpoolu w tabeli, więc tą emotkę oszczędź sobie na taką własnie okazję.Daaaamian pisze:
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 gru 2012, 16:52
Sram na to jak sobie kto przyjmuje.Arwin pisze:Oszczędźcie sobie panowie, bo i tak nic nie zdziałacie a kibice United wasze wypociny przyjmują tylko z uśmieszkiem
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 gru 2012, 16:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 23 gru 2012, 16:54
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 gru 2012, 16:55
Odnosze wrażenie, że jak Carrick jest w formie to United gra swoje najlepsze mecze, sezony. Mówię tutaj o przestrzeni kilku lat.MGiggs pisze:naprawde Michas chwycił bardzo dobra forme.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 gru 2012, 16:56
Nie wydaje mi się.michal2 pisze:Nie wiem czy nie powinno być reda dla van Persiego. Kopnięcie było przypadkowe. :
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 gru 2012, 16:56
michal2 pisze:Nie wiem czy nie powinno być reda dla van Persiego. Kopnięcie było przypadkowe. Gdy Diaby zaatakował kiedyś Bartona to dostał reda i do tego po faulu na nim z premedytacją. Tutaj było przypadkowe kopnięcie w głowe. Może po każdym faulu na van Persiem będzie atakował rywali
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 gru 2012, 17:00
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 23 gru 2012, 17:02
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 23 gru 2012, 17:04
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 gru 2012, 17:06
No ale proszę cię... ja Robina nie znoszę jak psa, ale nie ma to żadnego znaczenia przy ocenia sytuacji. Zachowanie Williamsa było strasznie chamskie (celowe kopnięcie) i absolutnie mnie nie dziwi, że van Persie do niego doskoczył. Co więcej, jestem pewny, że każdy inny piłkarz zrobiłby to samo.sickstick pisze:Owszem, dla Kanonierów widok sfrustrowanego van Persiego jest bezcenny...
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 gru 2012, 17:09
Ferguson pisze:Robin van Persie in lucky to be alive.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio