To jest przypadkowe kopnięcie?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 gru 2012, 18:13

Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 gru 2012, 18:19
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 gru 2012, 18:21
Cytuj,skopiuj adres obrazka i wklej bezpośrednio w pasek strony http.maciek_88 pisze:Nie wczytuje mi.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:21
To dość dobre podsumowanie.Duch pisze:No ale proszę cię... ja Robina nie znoszę jak psa, ale nie ma to żadnego znaczenia przy ocenia sytuacji. Zachowanie Williamsa było strasznie chamskie (celowe kopnięcie) i absolutnie mnie nie dziwi, że van Persie do niego doskoczył. Co więcej, jestem pewny, że każdy inny piłkarz zrobiłby to samo.
Daaaamian pisze:Ferguson napisał(a):Robin van Persie in lucky to be alive.

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 gru 2012, 18:23
Mi poszło elegancko a teraz nawet gif Arwina się wczytuje,więc nie wiem o co kaman z tym obrazkiem.E: Ja cytowalem i wkleilem i było 403
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 gru 2012, 18:35
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 23 gru 2012, 18:41
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 gru 2012, 18:46
Do Tottenhamu też?Smashing Pumpkins pisze:Mógł odejść do każdego innego zespołu ,ale nie do United.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:48
Nie miałby, bo on umie strzelać bramki.Kamil232 pisze:Gdyby został to zamiast teraz być na czele tabeli to miałby za sobą kompromitacje z jakimiś ciołkami co nawet nie pamiętam ich nazwy i w której lidze grają.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 23 gru 2012, 18:49
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:49
Smashing Pumpkins pisze:Dla mnie TOttenham ,jak dla wielu innych kibiców Arsenalu nie jest tak naprawdę największym rywalem.Jego przejściem tam też nie byłoby mile widziane ,ale wolałbym go tam a nie w United.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 gru 2012, 18:51
To chyba tylko dla fanów Arsenalu w Polsce wychowanych na rywalizacji z United. Chociaż dla tych młodszych, United to już pewnie żaden największy rywal.Dla mnie TOttenham ,jak dla wielu innych kibiców Arsenalu nie jest tak naprawdę największym rywalem.Jego przejściem tam też nie byłoby mile widziane ,ale wolałbym go tam a nie w United.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 gru 2012, 18:56
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:58
Pewnie tak, z kilkoma takimi opiniami się spotkałem, ale osobiście nie potrafię rozgryźć mózgu kogoś, kto się nazywa kibicem Arsenalu i ma takie podejście do Tottenhamu. No ale, różni ludzie są najwyraźniejKamil232 pisze:To chyba tylko dla fanów Arsenalu w Polsce wychowanych na rywalizacji z United
Jakby nie siedział rok i nie pajacował, jakim to jest kibicem numer jeden, że kocha ten klub, że zdobycie trofeów w innym klubie nie będzie takie wazne, jak w Arsenalu, jak to chce z nami siedzieć i wygrywać trofea to pewnie inaczej by to wyglądało, a tak pajacuje i potem przechodzi do United. Wiele razy to mówiłem, ale to jest jedną z głównych przyczyn nienawiści do niego. Dwulicowość.ryba_82 pisze:Gdzie by nie poszedł do Anglii to i tak byście mu wypominali
może i niektórzy by się znaleźli, ale niektórzy też nie uważają Tottenhamu za naszego rywalaryba_82 pisze:którzy mieliby mu za złe transfer nawet do Realu,Barcy czy Milanu.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 gru 2012, 18:59
Gall
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio