Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 813

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 gru 2012, 18:13

Obrazek

To jest przypadkowe kopnięcie?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 23 gru 2012, 18:19

Nie wczytuje mi.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 gru 2012, 18:21

maciek_88 pisze:Nie wczytuje mi.
Cytuj,skopiuj adres obrazka i wklej bezpośrednio w pasek strony http.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2321
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:21

Duch pisze:No ale proszę cię... ja Robina nie znoszę jak psa, ale nie ma to żadnego znaczenia przy ocenia sytuacji. Zachowanie Williamsa było strasznie chamskie (celowe kopnięcie) i absolutnie mnie nie dziwi, że van Persie do niego doskoczył. Co więcej, jestem pewny, że każdy inny piłkarz zrobiłby to samo.
To dość dobre podsumowanie.
Daaaamian pisze:Ferguson napisał(a):Robin van Persie in lucky to be alive.
:roftl3:

Gif się rzeczywiście nie wczytuję, więc wklejam inny link:
Obrazek

E: Ja cytowalem i wkleilem i było 403 :P

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 gru 2012, 18:23

E: Ja cytowalem i wkleilem i było 403 :P
Mi poszło elegancko a teraz nawet gif Arwina się wczytuje,więc nie wiem o co kaman z tym obrazkiem.

EDIT:

Mi to wygląda iż obrońca chciał wybić piłkę jak najdalej od własnej bramki i nie podejrzewam iż celem była głowa RvP.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 gru 2012, 18:35

Rozumiem, że niektórzy są znudzeni swoim średniakami i walką o miejsca 5-8, ale to chyba nie upoważnia do wypisywania głupot w tym temacie?

I o co w ogóle się spinają fani Arsenalu do RVP? Odszedł dla kasy? Dobre sobie City mu dawali więcej co nawet przyznał Wenger a wybrał nas. Odszedł żeby w końcu realnie walczyć o trofea, a nie tylko w wywiadach prasowych. Gdyby został to zamiast teraz być na czele tabeli to miałby za sobą kompromitacje z jakimiś ciołkami co nawet nie pamiętam ich nazwy i w której lidze grają.
Odszedł z tych samych powodów co Henry, Nasri, Fabregas i jeszcze paru innych. Wincie raczej swojego In Arse we trust, że nie potrafi stworzyć zespołu, który będzie walczył o trofea i zawodnicy z ambicjami uciekają. Koniec końców po zakończeniu kariery prócz paru baniek na koncie chcą mieć również medale na które będą mogli sobie popatrzeć i którymi się pochwalić.
A nie na pytanie wnuka, dziadku grałeś w piłkę i co wygrałeś, musieć odpowiadać 4 miejsce tj. małe mistrzostwo anglii :lol:

Co do meczu, to zagraliśmy dobre spotkania i to coś niesamowitego, że nie zdobyliśmy trzech punktów. Paradoksalnie tak jak wiele meczów w tym sezonie wygrywaliśmy indywidualnościami pomimo średniej gry, tak dziś zawiodły indywidualności, a gra zespołu wyglądała dobrze.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 23 gru 2012, 18:41

No super, odchodzenie do największego rywala jest powodem do dumy dla piłkarza,nawet jeśli w swoim obecnym klubie nie miał na ten moment większych szans na zdobywanie trofeów.Tak się po prostu nie robi ,szczególnie że tyle lat czekaliśmy aż wreszcie zagra taki sezon ,bez ciągłych kontuzji.

Mógł odejść do każdego innego zespołu ,ale nie do United.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 gru 2012, 18:46

Smashing Pumpkins pisze:Mógł odejść do każdego innego zespołu ,ale nie do United.
Do Tottenhamu też?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:48

Kamil232 pisze:Gdyby został to zamiast teraz być na czele tabeli to miałby za sobą kompromitacje z jakimiś ciołkami co nawet nie pamiętam ich nazwy i w której lidze grają.
Nie miałby, bo on umie strzelać bramki.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 23 gru 2012, 18:49

Dla mnie TOttenham ,jak dla wielu innych kibiców Arsenalu nie jest tak naprawdę największym rywalem.Jego przejściem tam też nie byłoby mile widziane ,ale wolałbym go tam a nie w United.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:49

Smashing Pumpkins pisze:Dla mnie TOttenham ,jak dla wielu innych kibiców Arsenalu nie jest tak naprawdę największym rywalem.Jego przejściem tam też nie byłoby mile widziane ,ale wolałbym go tam a nie w United.
:lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 gru 2012, 18:51

Dla mnie TOttenham ,jak dla wielu innych kibiców Arsenalu nie jest tak naprawdę największym rywalem.Jego przejściem tam też nie byłoby mile widziane ,ale wolałbym go tam a nie w United.
To chyba tylko dla fanów Arsenalu w Polsce wychowanych na rywalizacji z United. Chociaż dla tych młodszych, United to już pewnie żaden największy rywal.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 gru 2012, 18:56

Gdzie by nie poszedł do Anglii to i tak byście mu wypominali choć byliby i tacy,którzy mieliby mu za złe transfer nawet do Realu,Barcy czy Milanu.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 gru 2012, 18:58

Kamil232 pisze:To chyba tylko dla fanów Arsenalu w Polsce wychowanych na rywalizacji z United
Pewnie tak, z kilkoma takimi opiniami się spotkałem, ale osobiście nie potrafię rozgryźć mózgu kogoś, kto się nazywa kibicem Arsenalu i ma takie podejście do Tottenhamu. No ale, różni ludzie są najwyraźniej :P
ryba_82 pisze:Gdzie by nie poszedł do Anglii to i tak byście mu wypominali
Jakby nie siedział rok i nie pajacował, jakim to jest kibicem numer jeden, że kocha ten klub, że zdobycie trofeów w innym klubie nie będzie takie wazne, jak w Arsenalu, jak to chce z nami siedzieć i wygrywać trofea to pewnie inaczej by to wyglądało, a tak pajacuje i potem przechodzi do United. Wiele razy to mówiłem, ale to jest jedną z głównych przyczyn nienawiści do niego. Dwulicowość.
ryba_82 pisze:którzy mieliby mu za złe transfer nawet do Realu,Barcy czy Milanu.
może i niektórzy by się znaleźli, ale niektórzy też nie uważają Tottenhamu za naszego rywala :P

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 23 gru 2012, 18:59

Nie martwcie sie kibice United, juz w nastepnej kolejce czeka was dobry mecz na odbudowe, a glupi faul Tiote w ostatnim meczu, powoduje ze spokojnie zasiadzie przy swiatecznym stole z rodzina i nie wybiegnie na Old Trafford :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”