Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 gru 2012, 12:22
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 28 gru 2012, 12:26
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 gru 2012, 12:32
nie za bardzo chce mi się wierzyć w transfer zimą, przypuszczam że w jego kontekscie mowa bardziej o letnim zakupie, bo teraz trzeba by było wyłożyć jakieś grosze, a tak to można dogadać z nim kontrakt i zaklepać w lecie, wydaje mi się że wypożyczymy jakiegoś obrońcę na pół roku, ale nie będzie to nikt znany lecz takowa zapchajdziura, która odciąży nasze trio i będzie lepszym kopaczem niż SilvestreChociaz w sumie nie chce mi sie wierzyc, ze Twente pozbyloby sie swojej gwiazdy zima, kiedy wciaz maja spore szanse na mistrzostwo Holandii.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 28 gru 2012, 15:05
bl3nd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 gru 2012, 15:10
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 sty 2013, 16:18
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sty 2013, 16:20
Najbardziej bezsensowny transfer roku. Juz lepiej trzeba bylo sciagnac Longo z wypozyczenia, bo przy Aguirre to on wiele sobie na El Prat nie pogra.(L)oczkerson pisze:Inter właśnie sprowadził 35-letniego Tomasso Rocchiego.
Cieszycie się?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 sty 2013, 16:35
po ilości wypowiedzi po moich komentarzach powinieneś wiedzieć jak bardzo, zresztą nie wypominaj, bo wspomnę o Amaurim i będzie Ci łyso, a po co Ci to ?Inter właśnie sprowadził 35-letniego Tomasso Rocchiego.
Cieszycie się?
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 04 sty 2013, 16:40
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 sty 2013, 16:53
W Legii by strzelalrzeznik pisze:W sumie Ljuboja i Saganowski w Legii strzelają, więc czemu nie Rocchi
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 sty 2013, 18:02
Emerald pisze:W Legii by strzelalrzeznik pisze:W sumie Ljuboja i Saganowski w Legii strzelają, więc czemu nie Rocchi

Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 04 sty 2013, 20:48
bl3nd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 04 sty 2013, 22:06
Kupno Rossiego to jak kupienie kota w worku. Przed kontuzjami, dwa lata temu, pewnie by nawet nie spojrzał na ofertę Fiołków. Z punktu widzenia klubu, który zmienił politykę kadrowo-płacową Rossi nie był atrakcyjną opcją. Nawet nie jestem przekonany, czy on jest zdolny do gry w tym momencie. Jeśli się odbuduje we Florencji i powróci do podobnej formy, jaką prezentował przed dwoma laty w Villarreal to Fiora będzie miała niesamowity ogień z przodu.bl3nd pisze:Szkoda, że nie udało się pozyskać Giuseppe Rossiego, który ostatecznie wylądował w Fiorentinie
Nie wiem czy możemy go ściągnąć. Zależy jak została spisana umowa. Jeśli jednak mamy taką możliwość by Longo wrócił, to kompletnie nie rozumiem transferu Rocchiego. Od początku wiadomo było, że to sezon przejściowy. Milito ostatnio dołuje, jednak swoje gra. Widać, że Livaja nie dorasta do El Principe nawet gdy ten jest bez formy. Może właśnie Longo wniósłby powiew świeżości i większą konkurencję w napadzie. Może.bl3nd pisze:Longo jak ma grzać ławę w Espanyolu, to lepiej niech wraca do Interu. A jak nie, to Inter niech go gdzieś indziej wypożyczy, niech się nie marnuje i nie cofa w rozwoju ten chłopak.
Raczej Argentyńczykiem z włoskim paszportem. Moim zdaniem Schelotto różni od Jonathana tylko nazwisko. Zamienienie jednego Latynosa na innego nie poprawi jakości po prawej stronie. Nie ma się co łudzić, długo nie znajdziemy nikogo, kto w pełni zastąpi Maicona. Przez wiele lat mieliśmy kłopoty z lewą obroną, które powiedzmy, że zostały jako tako rozwiązane. Teraz możemy się spodziewać podobnej posuchy na prawej stronie i jeszcze kilku prawych odmian Georgtosów i Gresków.bl3nd pisze:Ezequiel Schelotto - prawy pomocnik/obrońca Atalanty ma wzmocnić Inter, zastępując Jonathana. Ja osobiście jestem na TAK. Koleżka jest młody, ograny w lidze, umiejętności ma, jest Włochem.
Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka, albo Alvarez albo Bessa. Argentyńczyk jak na razie zawodzi i zabiera minuty na boisku, które mógłby wykorzystać Bessa. Ricky jest wg mnie skreślony i odejdzie zaraz po Jonathanie i Sneijderze. Wierząc prasie, chętnych na jego usługi nie brakuje. Problemem będzie pewnie kwota transferu, Raczej wtopionych 11 milionów nie odzyskamy, ale niech dadzą chociaż 6-7 to i tak będzie dużo.bl3nd pisze:Mam nadzieję, że Alvarez zostanie do końca sezonu i udowodni swoją wartość. Chciałbym, żeby Daniele Bessa dostał szansę gry w pierwszym zespole.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bl3nd » 04 sty 2013, 22:17
Chodziło mi o to, żeby Bessa zagrał w kilku meczach wchodząc z ławki na ostatnie 15-25 minut. Chciałbym zobaczyć, czy ten chłopak dałby sobie radę w seniorach.Martin Pellegrino pisze:Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka, albo Alvarez albo Bessa. Argentyńczyk jak na razie zawodzi i zabiera minuty na boisku, które mógłby wykorzystać Bessa.bl3nd pisze:Mam nadzieję, że Alvarez zostanie do końca sezonu i udowodni swoją wartość. Chciałbym, żeby Daniele Bessa dostał szansę gry w pierwszym zespole.
bl3nd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 04 sty 2013, 23:03
Martin Pellegrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio