Carlo Mazzone ( legenda włoskiej trenerki)
Zdenek Zeman
Nie mówie, że to najlepssi, ale napewno bardzo, bardzo dobrzy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 maja 2005, 15:45
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 maja 2005, 18:46
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 27 maja 2005, 19:52
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 maja 2005, 21:34
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 28 maja 2005, 0:56
Txp1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 28 maja 2005, 6:36
a przypomnij mi , kiedy Juventus grał efektowną piłkę ? ...i ofensywną???Txp1986 pisze:Najlepszym trenerem jest Capello, chociaż z Juve zrobił drużynę, która nie gra tak efektownie jak kiedyś i ofensywnie, ale za to efektywnie.
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 maja 2005, 14:25
Od kiedy przyszedł Capello Juve przestało grać efektownie. Widziałeś wcześniejsze mecze Juventusu?lucass pisze:a przypomnij mi , kiedy Juventus grał efektowną piłkę ? ...i ofensywną???Txp1986 pisze:Najlepszym trenerem jest Capello, chociaż z Juve zrobił drużynę, która nie gra tak efektownie jak kiedyś i ofensywnie, ale za to efektywnie.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 28 maja 2005, 14:29
No tak. Fabio wprowadził nudną i defensywną piłkę w Juventusie, na zasadzie "strzelamy jedną bramkę i się bronimy", Lippi prowadził ofensywną taktykę, zobacz sobie Juventus z innych lat.Tomusmc pisze:Od kiedy przyszedł Capello Juve przestało grać efektownie. Widziałeś wcześniejsze mecze Juventusu?lucass pisze:a przypomnij mi , kiedy Juventus grał efektowną piłkę ? ...i ofensywną???Txp1986 pisze:Najlepszym trenerem jest Capello, chociaż z Juve zrobił drużynę, która nie gra tak efektownie jak kiedyś i ofensywnie, ale za to efektywnie.
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 maja 2005, 15:23
Taa, Juve strzelilo 63 bramki, czyli drugie miejsce w serie A, wiec co pieprzycie, ze wygrywa tylko 1-0?Mikusinski pisze:No tak. Fabio wprowadził nudną i defensywną piłkę w Juventusie, na zasadzie "strzelamy jedną bramkę i się bronimy", Lippi prowadził ofensywną taktykę, zobacz sobie Juventus z innych lat.Tomusmc pisze:Od kiedy przyszedł Capello Juve przestało grać efektownie. Widziałeś wcześniejsze mecze Juventusu?lucass pisze:
a przypomnij mi , kiedy Juventus grał efektowną piłkę ? ...i ofensywną???
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 maja 2005, 21:20
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 28 maja 2005, 21:38
Tardelli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Embi » 31 maja 2005, 12:50
Embi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 maja 2005, 12:58
Zaza
Kobyl07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: trezegol17 » 26 cze 2005, 12:31
trezegol17