a ja mysle, ze sam sie gubisz w swoich słowachZnafca pisze:Robie was wszystkich na szaro a nawet nie wiece kim ja jestem...
Zniknij z forum, a jak już dorośniesz, to napisz coś, i sie zobaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 maja 2005, 17:39
a ja mysle, ze sam sie gubisz w swoich słowachZnafca pisze:Robie was wszystkich na szaro a nawet nie wiece kim ja jestem...
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:39
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:42
Nie musisz sie chwalic , ze juz tu byles , a teraz zmieniasz nick. Widac w poprzednim wyrobiles sobie zle imie i teraz zaczynasz od nowa. Zycze sukcesow ...Znafca pisze:Nie chdozi mi o moj iloraz inteligencji chlopcze.Witam was wszystich po dosyc dlugiej nieobecnosci.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:44
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:49
Zupelnie Cie nie rozumiem. Za takie cos powinienes dostac chyba bana pozatym widze , ze zmieniles styl pisania na bardziej kontrewersyjny. Czyzby powrot Axela tak Cie odmienil ?Znafca pisze:Dobra wiec tu Dorian,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.
ps.moje posty mialyy nie mialy na celu obrazac innych userow tylko ukazac prace modow,przepraszam userow za posty a pana axela hammonda za przeproszeniem pierdole bo jest dla mnie osoba ktora pranie pokazac cos czego nie jest w stanie sobie nawet wymyslec.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:54
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:56
To czemu sie przyznales , ze jestes Dorian ? mogles przeciez dalej sie ukrywacZnafca pisze:A co ma axel do mojej postawy?Pisalem tak zeby nikt sie nie spakpal ze to jestem ja,pozdrawiam.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 17:59
dorek:lol:Znafca pisze:Dobra wiec tu Dorian
to ci się nie udało, jedynie debila z siebie zrobiłeśZnafca pisze:,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.
Jak widać jego przedłużenie było strzałem w dziesiątkeZnafca pisze:Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.
Znafca pisze:pana axela hammonda
oj pewnie jest im głupioZnafca pisze: glupio wam modzi?
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 maja 2005, 18:02
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 18:26
ublizac mozesz co najwyzej swojej rodzinie lub znajomym,nie znam cie i nie zasluguje na taka obraze z twojej skromnej strony,nie rozmawialem z toba userze Piotrek wiec prosze o zaprzestanie odp mi.Legenda moze bylem kiedys jak mialem zdolnosc pisania i modzi byli inni,wyrozumialsi.Pozdrawiam.piotrek256 pisze:dorek:lol:Znafca pisze:Dobra wiec tu Dorianto ci się nie udało, jedynie debila z siebie zrobiłeśZnafca pisze:,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.
Jak widać jego przedłużenie było strzałem w dziesiątkeZnafca pisze:Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.Znafca pisze:pana axela hammonda
widać ,że znasz swoje miejsce w szeregu
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 maja 2005, 18:29
Znafca-nie przejmuj się. Piotrek to taki user, każda wypowiedź która mu się nie podoba, zawsze ja zmienia, zamienia właściwąt treść na totalne bzdury.Mam nadzieję, że nioedługo moderatorzy pomyślą o banie dla tego użytkownika.Znafca pisze:ublizac mozesz co najwyzej swojej rodzinie lub znajomym,nie znam cie i nie zasluguje na taka obraze z twojej skromnej strony,nie rozmawialem z toba userze Piotrek wiec prosze o zaprzestanie odp mi.Legenda moze bylem kiedys jak mialem zdolnosc pisania i modzi byli inni,wyrozumialsi.Pozdrawiam.piotrek256 pisze:dorek:lol:Znafca pisze:Dobra wiec tu Dorianto ci się nie udało, jedynie debila z siebie zrobiłeśZnafca pisze:,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.
Jak widać jego przedłużenie było strzałem w dziesiątkeZnafca pisze:Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.Znafca pisze:pana axela hammonda
widać ,że znasz swoje miejsce w szeregu
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 18:31
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 18:33
nie nabijaj i nie osmieszaj sie!Mikusinski pisze:Znafca-nie przejmuj się. Piotrek to taki user, każda wypowiedź która mu się nie podoba, zawsze ja zmienia, zamienia właściwąt treść na totalne bzdury.Mam nadzieję, że nioedługo moderatorzy pomyślą o banie dla tego użytkownika.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 maja 2005, 18:40
Nabija Nowaczek a nie ja!!!!zawdi pisze:nie nabijaj i nie osmieszaj sie!Mikusinski pisze:Znafca-nie przejmuj się. Piotrek to taki user, każda wypowiedź która mu się nie podoba, zawsze ja zmienia, zamienia właściwąt treść na totalne bzdury.Mam nadzieję, że nioedługo moderatorzy pomyślą o banie dla tego użytkownika.
wcale bym sie nie zdziwil gdybys napisal tak jak zacytowal piotrek. nader czesto piszesz bezsens i pokazujesz niezbyt wysoki rozwoj intelektualny.
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 18:45
nowaczek nabija a nie ja,Mikusinski pisze:Nabija Nowaczek a nie ja!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Wiesz, sam popatrz na swój poziom, bo naprawdę, możesz miec mniejszy niż ja.
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio