Legendy Forum - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 maja 2005, 17:39

Znafca pisze:Robie was wszystkich na szaro a nawet nie wiece kim ja jestem...
a ja mysle, ze sam sie gubisz w swoich słowach :lol: mam dla Ciebie, świetną propozycje
Zniknij z forum, a jak już dorośniesz, to napisz coś, i sie zobaczy :wink:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:39

Nie chdozi mi o moj iloraz inteligencji chlopcze.Witam was wszystich po dosyc dlugiej nieobecnosci.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:42

Znafca pisze:Nie chdozi mi o moj iloraz inteligencji chlopcze.Witam was wszystich po dosyc dlugiej nieobecnosci.
Nie musisz sie chwalic , ze juz tu byles , a teraz zmieniasz nick. Widac w poprzednim wyrobiles sobie zle imie i teraz zaczynasz od nowa. Zycze sukcesow ... :twisted:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:44

Dobra wiec tu Dorian,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.

ps.moje posty mialyy nie mialy na celu obrazac innych userow tylko ukazac prace modow,przepraszam userow za posty a pana axela hammonda za przeproszeniem *** bo jest dla mnie osoba ktora pranie pokazac cos czego nie jest w stanie sobie nawet wymyslec.
glupio wam modzi?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2005, 17:50 przez Znafca, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:49

Znafca pisze:Dobra wiec tu Dorian,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.

ps.moje posty mialyy nie mialy na celu obrazac innych userow tylko ukazac prace modow,przepraszam userow za posty a pana axela hammonda za przeproszeniem pierdole bo jest dla mnie osoba ktora pranie pokazac cos czego nie jest w stanie sobie nawet wymyslec.
Zupelnie Cie nie rozumiem. Za takie cos powinienes dostac chyba bana pozatym widze , ze zmieniles styl pisania na bardziej kontrewersyjny. Czyzby powrot Axela tak Cie odmienil ?

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:54

A co ma axel do mojej postawy?Pisalem tak zeby nikt sie nie spakpal ze to jestem ja,pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:56

Znafca pisze:A co ma axel do mojej postawy?Pisalem tak zeby nikt sie nie spakpal ze to jestem ja,pozdrawiam.
To czemu sie przyznales , ze jestes Dorian ? mogles przeciez dalej sie ukrywac :twisted:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 17:59

Znafca pisze:Dobra wiec tu Dorian
dorek:lol:
Znafca pisze:,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.
to ci się nie udało, jedynie debila z siebie zrobiłeś :roll:
Znafca pisze:Sprawa 2 to moj ban ktory mial byc przez 2 dni.pozdrawiam-Dorian.
Jak widać jego przedłużenie było strzałem w dziesiątke
Znafca pisze:pana axela hammonda

widać ,że znasz swoje miejsce w szeregu :lol:
Znafca pisze: glupio wam modzi?
oj pewnie jest im głupio :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 31 maja 2005, 18:02

No więc dorian, juz jest legendą :wink:
Piotrek256, najprawdopodobniej też jest legendą. Pierwszy user, bezczelnie zmieniający posty innych i jeszcze zapewniajacy, że on nic nie zrobił. Radze Ci zajrzeć do tematu Ostrzeżenia, bo chyba właśnie dostajesz ich ok.4 :wink:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 18:26

piotrek256 pisze:
Znafca pisze:,zarejestrowalem sie tu od nowa zeby pokazac jakich macie wspanialych modow,klamia i ogolnie wprowadzaja ludzi w bledy.

ublizac mozesz co najwyzej swojej rodzinie lub znajomym,nie znam cie i nie zasluguje na taka obraze z twojej skromnej strony,nie rozmawialem z toba userze Piotrek wiec prosze o zaprzestanie odp mi.Legenda moze bylem kiedys jak mialem zdolnosc pisania i modzi byli inni,wyrozumialsi.Pozdrawiam.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 maja 2005, 18:29

Znafca pisze:
piotrek256 pisze:

ublizac mozesz co najwyzej swojej rodzinie lub znajomym,nie znam cie i nie zasluguje na taka obraze z twojej skromnej strony,nie rozmawialem z toba userze Piotrek wiec prosze o zaprzestanie odp mi.Legenda moze bylem kiedys jak mialem zdolnosc pisania i modzi byli inni,wyrozumialsi.Pozdrawiam.
Znafca-nie przejmuj się. Piotrek to taki user, każda wypowiedź która mu się nie podoba, zawsze ja zmienia, zamienia właściwąt treść na totalne bzdury.Mam nadzieję, że nioedługo moderatorzy pomyślą o banie dla tego użytkownika.

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 18:31

Mozesz stary jzu pisac do mnie po imieniu :) piotrusiem panem sie napewno nie przejmuje gdyz swiat jest niesteety przepelniony takimi ludzmi i bez nich bylby szary i ponury:)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 18:33

Mikusinski pisze:Znafca-nie przejmuj się. Piotrek to taki user, każda wypowiedź która mu się nie podoba, zawsze ja zmienia, zamienia właściwąt treść na totalne bzdury.Mam nadzieję, że nioedługo moderatorzy pomyślą o banie dla tego użytkownika.
nie nabijaj i nie osmieszaj sie!
wcale bym sie nie zdziwil gdybys napisal tak jak zacytowal piotrek. nader czesto piszesz bezsens i pokazujesz niezbyt wysoki rozwoj intelektualny.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 maja 2005, 18:40

zawdi pisze:
Mikusinski pisze:Znafca-nie przejmuj się. Piotrek to taki user, każda wypowiedź która mu się nie podoba, zawsze ja zmienia, zamienia właściwąt treść na totalne bzdury.Mam nadzieję, że nioedługo moderatorzy pomyślą o banie dla tego użytkownika.
nie nabijaj i nie osmieszaj sie!
wcale bym sie nie zdziwil gdybys napisal tak jak zacytowal piotrek. nader czesto piszesz bezsens i pokazujesz niezbyt wysoki rozwoj intelektualny.
Nabija Nowaczek a nie ja!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: Wiesz, sam popatrz na swój poziom, bo naprawdę, możesz miec mniejszy niż ja.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 18:45

Mikusinski pisze:Nabija Nowaczek a nie ja!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: Wiesz, sam popatrz na swój poziom, bo naprawdę, możesz miec mniejszy niż ja.
nowaczek nabija a nie ja, :cry: :cry: , nie mow tak, ja wcale nie nabijam :cry: :cry: . lol.
na szczescie moj poziom nie jest nizszy. dzieki za troske

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”