Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 03 sty 2013, 15:08
muszeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 03 sty 2013, 15:09
no, np BeckhamWyobrażacie sobie, że jakikolwiek piłkarz United szarpie się na treningu z Fergusonem?
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 03 sty 2013, 15:10
Weźcie Balo to długo nie trzeba by było chyba czekaćWyobrażacie sobie, że jakikolwiek piłkarz United szarpie się na treningu z Fergusonem?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 sty 2013, 15:25
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 03 sty 2013, 15:37
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2013, 15:47
I w ciągu 2 lat sięz nimi nie skontaktowali?Akarin, PZPN mówi, ze od 2 lat go obserwują, tego waszego kapitana
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2013, 16:06
oficjalne konto PZPN na twitterzeAkarin pisze:A info skąd, że go obserwują?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 sty 2013, 16:11
wyslalem do mich twitta z zapytaniem o niego i dałem Twoj link. po chwili odpisanofieldy pisze:oficjalne konto PZPN na twitterzeAkarin pisze:A info skąd, że go obserwują?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 sty 2013, 16:23
No jeśli w ten sposób będzie chciał budować swoją pozycję i szacunek, to gratuluje. Z Tevezem może się udało, ale Balotelli to przecież gościu z innej planety i tak naprawdę jest o nim głośno przez jego debilne zachowania, bo swoją grą od miesięcy na kolana nie rzuca. W normalnym klubie piłkarz, który podniósł rękę na trenera powinien wylecieć na zbity pysk (no może poza Keownem, który chciał trzaskać Grahamowiryba_82 pisze:[k****] jak znam życie to Mancini da mu kolejną szansę
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 sty 2013, 16:26
Czas chyba założyć konto na twitterze, żeby być na czasie. Możesz im zadać pytanie, dlaczego w takim razie się z nim nie kontaktowali nawet?wyslalem do mich twitta z zapytaniem o niego i dałem Twoj link. po chwili odpisano
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2013, 16:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 sty 2013, 16:27
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 16:33
Dobrze gadasz. Znany jest z tego, że robi awantury i wszyscy się z niego nabijają. Zwykły pusty gracz. Mam nadzieję, że skończy jak AdrianoArwin pisze:I bardzo dobrze, że w końcu przecholował. Nigdy go nie lubiłem, i nie wiem co ludzie widzą w tym piłkarzu, jest marniutki, a popularność zawdzięcza głupocie i dobrej grze na Euro. Przecież Mario w tym sezonie w 13 spotkaniach dla City w PL strzelił gola, sezon temu 13, dwa sezony temu 10, więc niczym szczególnym się nie wyróżnia. Zawsze twierdziłem, że napastnika rozlicza się z bramek, a trudno żeby zachwycać się Balotellim, skoro on tych bramek strzela mało.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 03 sty 2013, 17:39
Gary Neville zaznaczył na Twitterze, że takie sytuacje się zdarzają, a nawet przyznał, że i podczas swojej kariery zawodniczej brał udział w podobnych incydentach.
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 sty 2013, 19:30
“@DougieLindsay1: @GNev2 did you ever witness manager v player fight??!” It does happen!!
red85
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio