Po pierwsze nie wyobrażam sobie Buffona w MU. Juventus, znany jest raczej z mądrej polityki transferowej i na pewno nie sprzedałby jednego z wartościowych zawodników w drużynieww pisze:Glazer chce troszke namieszac.
Moim zdaniem pierwszy, ktory powinnien odejsc z zespolu musi byc trener Alex Ferguson. Szanuje go i wiem ile dla Czerwonych Diabłow zrobil, ale nowe pomysly i metody treningu sa w tym momencie najbardziej wskazane. Z klubu odeszedl juz jak wiemy Caroll, pierwszy bramkarz United, a w jego miejsce mial byc sprowadzony bramkarz juventusu G. Buffon. Pomysl sie nie udal i trzeba bedzie szukac dalej. Mam nadzieje ze ktos w koncu zgodzi sie stanac w bramce Diablom, bo Tim Howart nie blyszczy forma i nie widze w nim jakos talentu.
Pojawila sie rowniez wiadomosc o sprowadzeniu na Old Trafford napastnika Barcelony Sammuela Eto'o, na zasadzie zamiany z van Nisterlooy'em. Jest to jak najbardziej dobry pomysl, choc napastnicy w ManU sa nawet dobrzy. Zobaczymy jak rozwinie sie plan Glezera i kogo sprowadzi. Mam nadzieje ze bedzie to Torres.
Zamiane RvN na E2 również uważam za niemożliwą. Jak juz to wyobrażam sobie sprzedanie Ruuda do Barcy za duże pieniądze.
Co do pana Glazera, na pewno na samym początku będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony. Zechciałby zyskać trochę zaufania u fanów, które stracił jeszcze przed przejęciem Manchesteru. Sprawą priorytetową ma być pozyskanie Essiena z OL. Powiem szczerze, że gdyby doszło do tego zyskał by ode mnie parę plusów. (nie rzucam się na kasę)