moj typ: 3WP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 31 maja 2005, 21:30
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 31 maja 2005, 21:44
El Intero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 31 maja 2005, 21:56
Hmmm ja bym obstawil co to za koles na twoim Avatarze i czemu pluje na Herb klub w którym graqczak pisze:hmmm dwukrotne napisanie posta pod postem; panowie obstawiamy![]()
moj typ: 3WP
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 31 maja 2005, 22:04
poza toba w rodzinie wszyscy zdrowiJuras_InterFan pisze:Hmmm ja bym obstawil co to za koles na twoim Avatarze i czemu pluje na Herb klub w którym graqczak pisze:hmmm dwukrotne napisanie posta pod postem; panowie obstawiamy![]()
moj typ: 3WPCzyzby nie szanowal wlasnego pracowawcy
Czuje ze dlugo tam miejsca nie zagrzeje - jak zobaczą to zdjecie to wywalą go na zbity pysk
Zero szacunku tak mieć .....
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 31 maja 2005, 22:07
Hmmm ale o co chodziqczak pisze:poza toba w rodzinie wszyscy zdrowiJuras_InterFan pisze:Hmmm ja bym obstawil co to za koles na twoim Avatarze i czemu pluje na Herb klub w którym graqczak pisze:hmmm dwukrotne napisanie posta pod postem; panowie obstawiamy![]()
moj typ: 3WPCzyzby nie szanowal wlasnego pracowawcy
Czuje ze dlugo tam miejsca nie zagrzeje - jak zobaczą to zdjecie to wywalą go na zbity pysk
Zero szacunku tak mieć .....bo takiego kretyna to jeszcze nie widzialem; no chyba ze poza interem futbol dla ciebie nie istnieje
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Intero » 31 maja 2005, 22:10
El Intero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 31 maja 2005, 22:11
nie obrazilem twojej rodziny tylko zapytalem czy reszta tez jest taka glupkowata lekko to okreslajac, na podstawie twojego poprzedniego postuJuras_InterFan pisze:Hmmm ale o co chodziqczak pisze:poza toba w rodzinie wszyscy zdrowiJuras_InterFan pisze:
Hmmm ja bym obstawil co to za koles na twoim Avatarze i czemu pluje na Herb klub w którym graCzyzby nie szanowal wlasnego pracowawcy
Zero szacunku tak mieć .....bo takiego kretyna to jeszcze nie widzialem; no chyba ze poza interem futbol dla ciebie nie istnieje
I czemu od razu obrazasz moją rodzine - ja sie grzecznie zapytalem a tu taka mnie odpowiedz spotkala
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 maja 2005, 22:11
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 31 maja 2005, 22:12
2WP. Mać.qczak pisze:nie obrazilem twojej rodziny tylko zapytalem czy reszta tez jest taka glupkowata lekko to okreslajac, na podstawie twojego poprzedniego postuJuras_InterFan pisze:Hmmm to jak bym zapytal czy twoj ojciec jest pedałem a twoja matka pijaczką to tez by bylo wporzo ??? Widze ze stosujesz metody Andrzeja L.qczak pisze:
poza toba w rodzinie wszyscy zdrowibo takiego kretyna to jeszcze nie widzialem; no chyba ze poza interem futbol dla ciebie nie istnieje
Ja nie twierdze - ja pytam .... Hehehehe
Hmmm ale o co chodziI czemu od razu obrazasz moją rodzine - ja sie grzecznie zapytalem a tu taka mnie odpowiedz spotkala
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2005, 22:14
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 31 maja 2005, 22:16
Kto kogo obrazil ???? Chyba prosto widac - rządam karypiwus pisze:Mać. Koniec OT. Bo bedzie bolało.
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 31 maja 2005, 22:18
naucz sie pisac posty to raz; moj ojciec nie jest pedalem, a moja mam nie jest pijaczka i nie uznaje tego za ich obraze lecz zapytanie to dwa; koles w moim avartarze to Patrick Kluivert calujacyherb Barcelony po strzeleniu gola, obecnie nie posiadajacu klubu, grajacy w sezonie 04/05 w Newcastle wiec nawet jesliby plul na owy herb(ale chyba tylko ty to widzisz) to dzialacze nic by mu nie zrobili to trzyJuras_InterFan pisze:qczak pisze:nie obrazilem twojej rodziny tylko zapytalem czy reszta tez jest taka glupkowata lekko to okreslajac, na podstawie twojego poprzedniego postuJuras_InterFan pisze:
Hmmm to jak bym zapytal czy twoj ojciec jest pedałem a twoja matka pijaczką to tez by bylo wporzo ??? Widze ze stosujesz metody Andrzeja L.
Ja nie twierdze - ja pytam .... Hehehehe
Hmmm ale o co chodziI czemu od razu obrazasz moją rodzine - ja sie grzecznie zapytalem a tu taka mnie odpowiedz spotkala
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 31 maja 2005, 22:19
Hmmm kurde ale jak Ci w Newcastle sie dowiedzą ze on lubi pluć w herby to pewnie tez go wywalą jak zrobili ci w Barcyqczak pisze:naucz sie pisac posty to raz; moj ojciec nie jest pedalem, a moja mam nie jest pijaczka i nie uznaje tego za ich obraze lecz zapytanie to dwa; koles w moim avartarze to Patrick Kluivert calujacyherb Barcelony po strzeleniu gola, obecnie nie posiadajacu klubu, grajacy w sezonie 04/05 w Newcastle wiec nawet jesliby plul na owy herb(ale chyba tylko ty to widzisz) to dzialacze nic by mu nie zrobili to trzyJuras_InterFan pisze:qczak pisze:
nie obrazilem twojej rodziny tylko zapytalem czy reszta tez jest taka glupkowata lekko to okreslajac, na podstawie twojego poprzedniego postu
a to w skrocie moj komentarz do calego twojego popisu w ostatnich postach:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 31 maja 2005, 22:22
szerokiej drogi; wpadaj na KRJ o kazdej porze kazdego dniaJuras_InterFan pisze:A jak nie to niech ten .... nie powiem jak poda na jakiej ulicy mieszka ze Szczytna do Gizycka mam 80 km - wsiąde w autko i zobaczymy jak by na zywo mowil do mojej rodzinypiwus pisze:Mać. Koniec OT. Bo bedzie bolało.![]()
Hahahha
jak juz pisalem Kluivert nie gra juz w Newcastle; polecam Bilobil- bardzo dobry lek na pamiecHmmm kurde ale jak Ci w Newcastle sie dowiedzą ze on lubi pluć w herby to pewnie tez go wywalą jak zrobili ci w Barcy
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 31 maja 2005, 22:24
Rozumiem ze te KRJ to jakies wasz miejscowe przedszkole ????qczak pisze:szerokiej drogi; wpadaj na KRJ o kazdej porze kazdego dniaJuras_InterFan pisze:A jak nie to niech ten .... nie powiem jak poda na jakiej ulicy mieszka ze Szczytna do Gizycka mam 80 km - wsiąde w autko i zobaczymy jak by na zywo mowil do mojej rodzinypiwus pisze:Mać. Koniec OT. Bo bedzie bolało.![]()
Hahahha
Juras_InterFan
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio