Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 40

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 31 maja 2005, 13:05

nio dobrze ze barca chce sciagnac henrego ale oni potrzebuja wzmocnic obrone a henry ma jush swoje lata zakup krotkoterminowy :( :(

Ficyk
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ficyk » 31 maja 2005, 13:24

nie wiem skad u wiekszosci przeswiadczenie o starosci zawodnikow w wieku Henry'ego

koles ma 27 lat, jest jednym z najlepszych napastnikow na swiecie i poprostu ku***a mnie bierze jak slysze ze jest stary i niedlugo juz pogra.

dla pilkarza wiek 27-28 lat jest najlepszym w karierze, mniej wiecej w tym wieku osiaga szczyt formy.

Henryk spokojnie pogra jeszcze 4-5 sezonow na bardzo wysokim poziomie, a za te 4 lata znow bedzie rewolucja w skladzie barcy jak ma to miejsce co jakis czas

No to niech cię bierze nawet wszawica, ale nie musisz o tym pisać na forum, 1WP//Tomusmc

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 maja 2005, 14:13

Henry jest pilkarzem o swiatowej klasie juz od paru sezonow moze dlatego tak duzo osob mysli ze taki stray jest?
Osobiscie jestem za i wierze a nawet jestem pewien ze Henry ma przed soba jeszcze conajmniej 5 lat gry na wysokim poziomie

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 31 maja 2005, 22:15

RoRo pisze: Za te 25 % wcael fortuny nie wyda :D

POZDRO
No za te 25% zaplacila 2 mln...zostało jeszcz epogadac z Romanem i być moze nic nie zapłaca bo Romek dalej będzie mial 75% jego praw a Sevilla 25%...fajnie by było jak by mieli go na wlasnosć calego choć połówka (50%) to już dobry interes :) 8) po dobrym sezonie cena wzrośnie :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 cze 2005, 9:11

RoRo pisze:
Figo11 pisze:2mln to jest 25% tego co zaplacila Sevilla za Luisa Fabiano, jeszcze muszą sie rozliczyć z Romanem który ma jego 75% praw czyli całość opierać się będzie na okolo 8 mln :?
No ale jak na moje to wydaje mi sie ze Romek wychachmeci cos i sprowadzi Fabiano na wyspy po jakims sezonie (koniecznie udanym) w Primera Division. 75 % karty to jednak bardzo duzo :wink:

Za te 25 % wcael fortuny nie wyda :D

POZDRO
Po co Chelsea Fabiano????mamy Drogbe, Gudjohnsena i jeszcze być może dojdzie do nas po sezonie Benni McCarthy. Mourinho go nawet nie chce w The Blues, a Romek nie będzie kupował na siłę zawodników których nie zaakceptuje Jose.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 cze 2005, 12:10

Laporta i spółka mogliby wreszcie zająć się wzmocnieniami w obronie!! Mogą przecież prowadzić negocjacje na kilku frontach, a tu słychać tylko o sprowadzeniu ofensywnych graczy :? Pewnie, że chciałbym w Barcelonie Henry'ego czy Torresa, ale nie chciałbym za to oglądać straty 4 goli z Chelsea czy z Realem w tych najważniejszych meczach. Lewa strona i środek obrony wymaga wzmocnień!! Wystarczy, że znowu coś sie stanie np. Marquezowi i Edmilsonowi i co?? Zostanie Oleguer, który popełnia za dużo błędów jak na zespół tej klasy co FCB. Gio i Silvinho do najpewniejszych w swoich interwencjach też nie należą. W dodatku Liverpool na poważnie zaczyna starania o pozyskanie Milito, a to w końcu chyba najlepszy kandydat na wzmocnienie defensywy Blaugrany. :( :(

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 12:18

Bienias pisze:
fieldy pisze:Barca chciała już w tym sezonie wszystko wygrać - niestety napotkała Chelsea na swej drodze - i niesłusznie oddpadłą :shock:
:
Chciec moze chciala ale glownym celem bylo odzyskanie mistrza i to sie udalo. Teraz nadchodzi czas na Lm i razen z henrykiem mamy duze szanse
a to na pewno :!: razem z henrym mielibyście ogromne szanse :D
Jest tylko jeszcze mały problem - Thierry się na razie nie wybiera do Hiszpanii i niech tak zostanie. To, że Rijkaard, chce Henry'ego to nie znaczy, że on przejdzie do Barcy (gorzej jakby Johan Cruyff go chciał)
pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2005, 13:39

Jak na razie TH oraz Arsenal nic nie dementuja wiec mozna sie spodziewac ze jakies tam rozmowy sie odbywaja. Juz za miesiac powinnismy wiedziez czy francuz przejdzie do Dumy Katalini

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 13:46

Ja przeczuwam, że Henry trafi na Camp Nou. Sprawa Ruuda raczej ucichła, a nie wydaję mi się by doszła do skutku. Henry jest świetnym technikiem i w Hiszpanii na pewno by się zybko zaaklimatyzował. Zdecydowanie przydaby się Barcy. Ciekawe co pomyśleliby o nim kibice Arsenalu... :wink: :D

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 cze 2005, 13:59

Myślę, że kibice Arsenalu nie mieliby zbytnich powodów do złości - w końcu Barca to nie bezpośredni rywal jak Chelsea czy ManU. Zresztą Henry to zawodnik z klasą - był wierny klubowi wiele lat i wydaje mi się że nie przeszedłby do odwiecznych rywali Kanonierów. Chodzi tylko o to, że może nadszedł ostatni moment, w którym Arsenal może otrzymać za Thierry porządne pieniądze, a sam Francuz przejść do klubu, z którym powalczy o zwycięstwo w LM. Gdyby Arsenal zaryzykował i nie zdecydował się sprzedać teraz swojego najlepszego gracza a w przyszłym sezonie znowu nie zdobył znaczącego trofeum - Henry mógłby odejść za darmo...

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 cze 2005, 18:33

Dokładnie, Thiery może po następnym sezo9nie przejść do jakiego sobie tylko zamarzy klubu, a teraz Arsenal może na nim zarobić "niezłą" kasę. Wtedy mogliby ściągnąć jakiegos młodszego napastnika. Gdzieś czytałem o trujstronnej wymianie między Barcą, Arsenalem a Athletico. Do Barcy Henry, do Arsenalu Torres, a do Athletico Saviola i Roman. Fajnie by było gdyby cos takiego doszło do skutku, ale ja osobiście uważam, że i tak priorytetem powinien być dla Blaugrany światowej klasy lewy obrońca i stoper. Jeśli się nie mylę, Milito to środkowy obrońca (jeśli tak to mnie poprawcie :D ), a transfer Del Horno jest już prawie nie możliwy :( . Nie mam w takim razie pomysłu na lewą obronę, choć jeśli Milito to lewy defensor to na środek proponawałbym Kompanego. :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2005, 22:10

Ludzie w FCB ma na kazdej pozycji w obronie po 2 ludzi wiec watpie zeby kogos za duze pieniadze kupowali( Del Horno mile widziany :wink: )
Srodek obrony jest nie do ruszenia i koniec tematu.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 cze 2005, 13:24

No i Santos przegrywa pierwszy z ćwierćfinałów CL 3:2 z Atletico Paranense, Robinho nie stzrelil nic zaś łączony z Madrytem Ricardinho zdobyl gola, pilkarze Santosu mają zalicze 2 goli więc u siebie zwycięzą 1:0 i są w półfinale...Jeśli zaś odpadną bedzie to wielki krok łączący Robinho z Madrytem.

Z Realu odejdzie Figo na 100% no i Guti zaczyna mówić o odejściu, wychowanek nie ma miejsca wpierwszym skladzie, włodarze Blancos udzielili tak samo jemu jak i Figo wolną ręke znajdzie klub to akzda propzycja zostanie rozopatrzona, choć prawdopodobnie chca za niego aż 20 mln...co jest troche galaktyczną sumą, ja bym go włączył w jakąś wymiane. :wink:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 02 cze 2005, 13:47

robinho by sie chyba troche zmarnowal w realu, lepiej niech idzie do barcy, bo nie maja zbyt wielu napastnikow,

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 cze 2005, 14:01

Czemu miał by się zmarnować? miał by pierwszy plac...lewe skrzydelko jego :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”