FMy - Strona 130

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 cze 2005, 7:14

Ja jeszcze za czasow CMa 01-02 lubilem sobie pogrc reprezentacjami, ale pod zadnym pozorem nie gralem reprezentacja w trakcie kariery klubowel bo bardzo mnie to rozpraszalo i dezorganizowalo :P

Najlepiej sobie repra jest zagrac od razu bez brania zadnego klubu. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Jak juz to teraz wzaialbym Hiszpanie albo Brazylie bo mam zawodnikow z tych krajow najwiecej :P

POZDRO

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

lojalność + CM4 (wspomnienia)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 01 cze 2005, 9:51

Bonso pisze:Moja statystyka lojalności wynosi....7 :?

Chyba dlatego, że przyjaźnie się z trenerem Atletico, czyli moim odwiecznym wrogiem :wink:

W połowie pierwszego sezonu natomiast, dostałem komunikat

Rosja wzywa....propozycja została odrzucona :twisted:
Ja natomiast dostaję bardzo często propozycje objęcia posady selekcjonera w Reprezentacji Czech. Nie powiem, lubię prowadzić tą kadrę.
Jeśli natomiast chodzi o notki menedżera to ostatnio jak prowadziłem Widzew, to udało mi się osiągnąć pełen profesjonalizm (same 20 :twisted: ). Ale co z tego jeśli to tylko notki, natomiast w statusie trenerskim mam obscure :(
Będę chyba musiał popracować nad wynikami.

Ostatnio załączyłęm sobie managera CM4 (jestem sentymentalny) i odpaliłem mój najlepszy save. Sezon 2016/1017. Wtedy to miałem drużynę. Najlepszy napastnik Loncaric - w wieku 33 lat podstawowy w składzie, w 34 meczach 107 goli :) Jedyny raz w życiu udało mi się ustawić tak optymalny trening, że notki rosły im w świetnym tempie.
To był skład :)

Pozdro dla wszystkich. Jeśli ktoś chce zobaczyć screeny z tego save'a to niech odpowie na mój post. :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Re: lojalność + CM4 (wspomnienia)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2005, 10:45

lukus pisze:

Chyba dlatego, że przyjaźnie się z trenerem Atletico, czyli moim odwiecznym wrogiem :wink:

Ja natomiast dostaję bardzo często propozycje objęcia posady selekcjonera w Reprezentacji Czech. Nie powiem, lubię prowadzić tą kadrę.
Jeśli natomiast chodzi o notki menedżera to ostatnio jak prowadziłem Widzew, to udało mi się osiągnąć pełen profesjonalizm (same 20 :twisted: ). Ale co z tego jeśli to tylko notki, natomiast w statusie trenerskim mam obscure :(

Ostatnio załączyłęm sobie managera CM4 (jestem sentymentalny) i odpaliłem mój najlepszy save. Sezon 2016/1017. Wtedy to miałem drużynę. Najlepszy napastnik Loncaric - w wieku 33 lat podstawowy w składzie, w 34 meczach 107 goli :) Jedyny raz w życiu udało mi się ustawić tak optymalny trening, że notki rosły im w świetnym tempie.

Pozdro dla wszystkich. Jeśli ktoś chce zobaczyć screeny z tego save'a to niech odpowie na mój post. :)
Na serio 107 goli :?: :!: :!: :!: nigdy nie doszlem do takiego roku jak Ty i jestem pelen podziwu.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 01 cze 2005, 10:47

U mnie w Juventusie, w 52 meczach 105, czy coś koło tego bramek miał....Moke :wink: w sezonie 2003/2004 i w CM4 :wink:

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 01 cze 2005, 11:07

Bonso pisze:U mnie w Juventusie, w 52 meczach 105, czy coś koło tego bramek miał....Moke :wink: w sezonie 2003/2004 i w CM4 :wink:
No Moke nieźle wymiatał, u mnie był rezerwowym ale i tak strzelał mnóstwo goli i wygryzł ze składu Ronaldo. Wspaniały gracz.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 cze 2005, 16:12

Tardelli pisze:
Bonso pisze:U mnie w Juventusie, w 52 meczach 105, czy coś koło tego bramek miał....Moke :wink: w sezonie 2003/2004 i w CM4 :wink:
No Moke nieźle wymiatał, u mnie był rezerwowym ale i tak strzelał mnóstwo goli i wygryzł ze składu Ronaldo. Wspaniały gracz.
No to nie wiem jak wy to robicie bo u mnie Adroano wymiata jak szalony a w sezonie mu sie udaje tylko 60 moze 65 bramek ustrzelic, ale chyba widocznie jestescie lepszymi managerami ode mnie :P

POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 cze 2005, 17:04

a po ilu mniej więcej sezonach mozna do repry jakiejś sie zgłosić??

a i mam pytanie.. po 2 sezonie moge z wolnego wziąść Tottiego, Nihata i Cassano. planuje sprowadzić dwóch napastników.. kogo z tej trójki polecacie?? wiem że totti troche stary jest ale za to ma dość dobre statsy

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 cze 2005, 17:38

Pasztet pisze:a po ilu mniej więcej sezonach mozna do repry jakiejś sie zgłosić??

a i mam pytanie.. po 2 sezonie moge z wolnego wziąść Tottiego, Nihata i Cassano. planuje sprowadzić dwóch napastników.. kogo z tej trójki polecacie?? wiem że totti troche stary jest ale za to ma dość dobre statsy

Do Czech, to można nawet po połowie pierwszego sezonu :wink: . Zdecydowanie Nihata i Cassano. Totti nie jest typowym snajperem.

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 cze 2005, 17:43

Pasztet pisze:a po ilu mniej więcej sezonach mozna do repry jakiejś sie zgłosić??

Ja na twoim miejscu sciagnalbym wszystkich trzech a zagral takim trio w ataku. Wygladalobu to tak ze jako snajperow ustawilbym Cannaso i Nihata a Tottiego minimalnie za nimi abo rozgrywal pilki i dogrywal im je prostopadle a ze napadziorzy sa bardzo szybcy to moglbys nawet sporo bramek tymze trio zaladowac.

Cassano i Nihata to w ciemno mozna brac ale to Tottiego bym sie zastawnowil bo nie jest to momim zdaniem jakis wymiatacz, ale jednak mysle ze te trio bedzie sialo postrach w Europie :D

POZDRO

Awatar użytkownika
jazzeek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jazzeek » 01 cze 2005, 18:04

ja mam tak ze pogram kilka sezonow i odkladam Fm, ostatnio gralem Barca i w drugim sezonie zdobylem potrojna korone i nie ma juz zbytnio mobilizacji, a teraz odpoczywam i mysle kim by tu zagrac...:)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 cze 2005, 19:04

RoRo pisze:

Ja na twoim miejscu sciagnalbym wszystkich trzech a zagral takim trio w ataku. Wygladalobu to tak ze jako snajperow ustawilbym Cannaso i Nihata a Tottiego minimalnie za nimi abo rozgrywal pilki i dogrywal im je prostopadle a ze napadziorzy sa bardzo szybcy to moglbys nawet sporo bramek tymze trio zaladowac.

Cassano i Nihata to w ciemno mozna brac ale to Tottiego bym sie zastawnowil bo nie jest to momim zdaniem jakis wymiatacz, ale jednak mysle ze te trio bedzie sialo postrach w Europie :D

POZDRO
aha czyli grac mniej więcej tak:

---------cassano--------nihat-------
-------------------totti---------------
-pom/l------------------------pom/p
---------------pom/def--------------

??

to wtedy bym potrzebował dobrego defensywnego czy bommela tam dać??

a i jeszcze zastanawiałem się czy nie wziąć sorensena za darmo a potem givena za 10 mln E sprzedac?? oplacalo by się?? czy nie oslabiac bramki? bo sorensen nie jest wiele gorszy od givena prawie równy, a kaske mozna spora zbic na tym :D

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 01 cze 2005, 19:17

Pasztet pisze:aha czyli grac mniej więcej tak:
---------cassano--------nihat-------
-------------------totti---------------
-pom/l------------------------pom/p
---------------pom/def--------------
??
to wtedy bym potrzebował dobrego defensywnego czy bommela tam dać??
a i jeszcze zastanawiałem się czy nie wziąć sorensena za darmo a potem givena za 10 mln E sprzedac?? oplacalo by się?? czy nie oslabiac bramki? bo sorensen nie jest wiele gorszy od givena prawie równy, a kaske mozna spora zbic na tym :D
Nie kupuj Sorensena, jest słaby, mój kumpel ma go już dość w Aston Villi, gdyż wpuszcza głupie bramki. Kupił za niego Brazylijczka Chico, z jakiegoś małego klubu brazylijskiego. Zapłacił coś koło 20tyś. funtów, więc bardzo mało :wink:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 01 cze 2005, 19:48

Mam pytanie...Gram w FM'a 05 i tam w treningu jest motyw ze zmienianiem pozycji zawodników. Po jakim czasie trenowanie bedzie widac efekty??

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 02 cze 2005, 7:53

Ja zakwalifikowałem się Odrą Wodzisław do Champions League zwyciężając PSV 4:1 u siebie i 1:0 na wyjeździe. W grupie mam Celtic,Valencie,Lyon z tym ostatnim zremisowałem 0:0.

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Re: lojalność + CM4 (wspomnienia)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 02 cze 2005, 9:19

serek408 pisze:
lukus pisze:

Na serio 107 goli :?: :!: :!: :!: nigdy nie doszlem do takiego roku jak Ty i jestem pelen podziwu.
Wrzucę niedługo screena to zobaczysz. W Widzewie przez tyle sezonów zdobył jeśli dobrze pamiętam około 600 goli :)
Tylko raz mi się tak udało go wytrenować, ale już chyba złapałem patent na treningi bo w FM-ie 2005 coraz wyższe notki mają moi zawodnicy. Może mi się uda znowu pobić jakiś rekord?? ;)
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”