Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 960

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sty 2013, 23:34

Czy ja wiem, kontakt byl, ale ja osobiscie w takich sytuacjach faulu bym nie gwizdnal. Agliardi sam jest sobie winien.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 sty 2013, 23:35

Wyczołgał się raczej :lol: kiedyś tak graliśmy w 'chińską' piłkę nożną na małej sali :lol: żadnego faulu nie było imo.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sty 2013, 23:41

MaUser_FCI pisze:Pytam, bo dopiero włączyłem. Brama Palacio przecudna.
Guarina i Diamantiego tez nieprzecietne. A pytasz kto nam zaserwował dodatkowe 30 minut gry? Niejaki Jonathan, któremu nie dałbym do pilnowania swojego psa. W sumie nie wiem czy on sie przewrocil czy zle wymierzył lot pilki przy drugim golu? Naprawde wielki talent w udawaniu zawodowego piłkarza. Trzeba jednak oddac sprawiedliwosc, ze Inter przy 2-0, a potem 2-1 dał sie przycisnac zuplenie jak juniorzy. Dobrze, ze mecz z Roma dopiero w niedziele, odpoczynek takiemu Cassano to dobrze zrobi, a i Stramaccioni bedzie mial czas zeby wymyslił plan wyrzucenia Jonathana z pedzacego autokaru gdzies po drodze.

Mozliwe, że Cambiasso mu troche pomogł, ale raz ze akcja dziala sie poza "5", dwa jesli Cambiasso mu pomogl to w bardzo minimalny sposob. Agliardi chyba poszedł na pewniaka, ze se klapnie a sedzia mu to odgwizdze jako faul na nim.

KARNIAk_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KARNIAk_ » 15 sty 2013, 23:49

Babel pisze:Niejaki Jonathan, któremu nie dałbym do pilnowania swojego psa. W sumie nie wiem czy on sie przewrocil czy zle wymierzył lot pilki przy drugim golu? Naprawde wielki talent w udawaniu zawodowego piłkarza.
Nie dosc ze wyglada prawie identycznie jak Marcin Najman to jeszcze gra tak jak ten drugi walczy...

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 16 sty 2013, 8:20

Co jak co ale wejście Zanettiego w pole karne w 115 minucie i strzał w słupek :brawo:

a faulu nie było, bo to chyba było poza piątką , a tam jak wiadomo bramkarz już nie jest 'nietykalny'

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sty 2013, 0:38

GdS - Quintero calls Inter: "Better than United!"

From the pages of La Gazzetta dello Sport, the young Colombian striker Juan Fernando Quintero sends a clear message of love to the Inter team: "For me they're better even than United, we will go to champ! Stramaccioni, watch me while I win the South American Under 20".
Bierzcie go, po prostu bierzcie. Nie mozna zawodnikowi o tak olbrzymim potencjale pozwolic na opuszczenie Serie A.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 sty 2013, 10:20

No to jak to panowie z tym naszym Interem bedzie ?

Gdybysmy znali odpowiedzi (szczegolnie te pozytywne) to bysmy tutaj nie siedzieli. No ale wlasnie rola obserwatora w ostatnim czasie jest dla kibica Interu conajmniej wkurwiajaca. Odkad na rynku rzadza Anglicy, Real z Barca to smietanka, a szejkowie wspomagaja PSG to niestety spadlismy w hierarchii. Po najbardziej utalentowanych zawodnikow ustawiaja sie wyzej wymienieni a my grzebiemy gdzie sie da i sprowadzamy rozne twory.

Trzeba jednak oddac don Stramacioniemu że z taka kadra jak posiada i tak osiaga niezle wyniki. Niestety takie porazki jak ostatnia z Udine klada na serce Interu wielka plame. No ale wazne zeby awansowac do LM.
A dogonienie Juve ? hmm jak zawsze wiare mialem wielka tak mam i teraz. Wszystko jest mozliwe. Jesli wyrwiemy bolace zeby typu Jonathan to naprawde wiele sie moze zdarzyc. Obysmy w zimie dokonali jeszcze transferu conajmniej formatu Guarina.

Kolejna sprawa to jest nasz kochaniutki El Capitano. Skoro Zanetti z taka forma dalej trzyma sie w Interze to naprawde nienajlepiej swiadczy to o reszcie zawodnikow. Wiadomo ze kapitan, ze legenda, ze ma specjalne wzgledy. Ale trzeba powiedziec sobie wprost ze jesli chcemy walczyc o najwyzsze cele to nasz stary mistrz (kapitalna akcja z Bologna) powinien ustepowac powoli miejsca mlodszym. Tak sie jednak nie dzieje.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 19 sty 2013, 11:24

Moglibyście coś napisać o Coutinho? Wart jest 8 baniek?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2458

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 sty 2013, 12:10

Biały pisze:Moglibyście coś napisać o Coutinho? Wart jest 8 baniek?
więcej,dlatego 8 mln odrzucono.

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 19 sty 2013, 16:00

Nie wiem jak się ma Coutinho w tym sezonie, ale ciężko mi uwierzyć, że mógłby zostać sprzedany za 8 milionów. W Espanyolu grał świetnie i byłem pewien, że kiedy wróci z wypożyczenia to dużo do Interu wniesie. Sezon temu spokojnie można było powiedzieć, że będzie z niego światowej klasy ofensywny pomocnik, którego głównym atutem jest drybling. Myślę, że pasowałby do stylu gry Liverpoolu, ale te 8mln jest raczej ciężkie do uwierzenia, bo wątpię żeby przez pół roku(nawet stracone) jego cena stała się aż tak promocyjna.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sty 2013, 16:05

Biały pisze:Moglibyście coś napisać o Coutinho? Wart jest 8 baniek?
On jest wart o wiele wiecej... albo i nie. Posiada wielkie umiejetnosci czysto pilkarskie i ogromny potencjal, ale jak na razie w Mediolanie poza kilkoma "wyskokami", nie pokazal nawet 1/3 tego co potrafi. Wspaniale spisal sie na wypozyczeniu w Espanyolu, wrocil do Interu i znowu jest cisza. Boje sie, ze jezeli nic sie nie zmieni, to juz za kilka lat trafi do tematu o zerach i bohaterach, ktory niedawno zalozylem...

Moze zmiana otoczenia wyszlaby mu na dobre, choc osobiscie nie uwazam, zeby kierunek angielski byl dla niego odpowiednia opcja.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 20 sty 2013, 20:42

O, Livaja zamiast Rocchiego. Ciekawe czy ma miękko w gatkach po ostatnim kiksie, czy się zawziął we sobie.
Poza tym ja tego meczu nie widzę. No nie ma kto strzelać zbytnio. Plus w obronie w każdej chwili Chivu może nie zdążyć lub się machnąć - zresztą tyczy się to też Rano i Juana. Przemawia za nami jedynie to, że z Romą lepiej się Interowi grało zazwyczaj na Olimpico.

Ranocchia w przedzale 4-5 bramek straconych przez Inter w lidze, w meczach których grał zayobał już 3 bramki :)

Poprawka :
grał z Lazio i zjobał
grał z Genoa i zjobał
gra z Romą i zjobał

pod rząd jeśli chodzi o ligę. Ma chłopak passę :D

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 sty 2013, 21:36

Ranocchia w przedzale 4-5 bramek straconych przez Inter w lidze, w meczach których grał zayobał już 3 bramki
a ktoś tu pisał że Włoch to świetny obrońca i że tak się dobrze rozwija. Trochę gra, trochę za niego daliście a ja u niego pewności w grze jak nie widziałem tak nie widzę.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 sty 2013, 21:40

Nie rozumiem tej nagonki na Ranocchię. Co on jest winny, że sędzia gwizdnął znów karnego z kapelusza?

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 20 sty 2013, 21:42

Czemu z kapelusza? Wślizg w piłkę nie był, a Bradleyowi przeszkodził.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”