Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sty 2013, 23:34
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 sty 2013, 23:35
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 sty 2013, 23:41
Guarina i Diamantiego tez nieprzecietne. A pytasz kto nam zaserwował dodatkowe 30 minut gry? Niejaki Jonathan, któremu nie dałbym do pilnowania swojego psa. W sumie nie wiem czy on sie przewrocil czy zle wymierzył lot pilki przy drugim golu? Naprawde wielki talent w udawaniu zawodowego piłkarza. Trzeba jednak oddac sprawiedliwosc, ze Inter przy 2-0, a potem 2-1 dał sie przycisnac zuplenie jak juniorzy. Dobrze, ze mecz z Roma dopiero w niedziele, odpoczynek takiemu Cassano to dobrze zrobi, a i Stramaccioni bedzie mial czas zeby wymyslił plan wyrzucenia Jonathana z pedzacego autokaru gdzies po drodze.MaUser_FCI pisze:Pytam, bo dopiero włączyłem. Brama Palacio przecudna.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KARNIAk_ » 15 sty 2013, 23:49
Nie dosc ze wyglada prawie identycznie jak Marcin Najman to jeszcze gra tak jak ten drugi walczy...Babel pisze:Niejaki Jonathan, któremu nie dałbym do pilnowania swojego psa. W sumie nie wiem czy on sie przewrocil czy zle wymierzył lot pilki przy drugim golu? Naprawde wielki talent w udawaniu zawodowego piłkarza.
KARNIAk_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 16 sty 2013, 8:20
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sty 2013, 0:38
Bierzcie go, po prostu bierzcie. Nie mozna zawodnikowi o tak olbrzymim potencjale pozwolic na opuszczenie Serie A.GdS - Quintero calls Inter: "Better than United!"
From the pages of La Gazzetta dello Sport, the young Colombian striker Juan Fernando Quintero sends a clear message of love to the Inter team: "For me they're better even than United, we will go to champ! Stramaccioni, watch me while I win the South American Under 20".
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 sty 2013, 10:20
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 19 sty 2013, 11:24
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 sty 2013, 12:10
więcej,dlatego 8 mln odrzucono.Biały pisze:Moglibyście coś napisać o Coutinho? Wart jest 8 baniek?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 19 sty 2013, 16:00
Minor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sty 2013, 16:05
On jest wart o wiele wiecej... albo i nie. Posiada wielkie umiejetnosci czysto pilkarskie i ogromny potencjal, ale jak na razie w Mediolanie poza kilkoma "wyskokami", nie pokazal nawet 1/3 tego co potrafi. Wspaniale spisal sie na wypozyczeniu w Espanyolu, wrocil do Interu i znowu jest cisza. Boje sie, ze jezeli nic sie nie zmieni, to juz za kilka lat trafi do tematu o zerach i bohaterach, ktory niedawno zalozylem...Biały pisze:Moglibyście coś napisać o Coutinho? Wart jest 8 baniek?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 20 sty 2013, 20:42
MaUser_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 sty 2013, 21:36
a ktoś tu pisał że Włoch to świetny obrońca i że tak się dobrze rozwija. Trochę gra, trochę za niego daliście a ja u niego pewności w grze jak nie widziałem tak nie widzę.Ranocchia w przedzale 4-5 bramek straconych przez Inter w lidze, w meczach których grał zayobał już 3 bramki
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 sty 2013, 21:40
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 20 sty 2013, 21:42
rzeznik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio