Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 17

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 cze 2005, 12:23

Spalletti zostaje w Udine ma kontrakt do 2006 roku prezes nie chce go zwolnic takze bedzie walczył o LM

A czytliscie co pisza w Marce Perez chce za Adriano dac Interowi Figo, Solari i Samuela :lol: ech tak marca

Agent Chivu powiedział ze jak Roma bedzie chciała zatrzymac jego w swoim skladzie to Chivu pozostanie czyli tez nie odejdzie.

Wielkie zainteresowanie jest na obronce Atalanty Bergamo
Marco Motta 19 lat ma chłopak a Inter,Juve,Milan i Czelsja chce go sprowadzic Inter.Ciekawie jak sie potoczy jego kariera

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 cze 2005, 15:41

[Hunter widzisz cała Marca ale z tego zyja :D to co maja robic :?: hehe

Z tego co wiem to Spaletti jest bez umowy :!: Dopiero może sie zdecydować i podpisać nowa ale czy to zrobi :?:

Marco Motta :shock: słysze tą plote drugi raz. Pierwszym razem gdy ja usłyszałem postanowiłem sprawdzić koleś jak gra w Atalancie i co sie okazało :?: że Mało gra bardzo mało wiec czy to taki talent :?;

Ale jak to prawda ze Milan i rzeczta stawki sie bije o niego to ma cos w sobie gośc pewnie :D

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 cze 2005, 18:54

Troche plotek i transferów

Fiorentina zainteresowała sie piłkarzem Atalanty Bergamo Ricardo Montolivio ofensywny pomocnik srodkowy.To bedzie drugi utalentowny piłkarz ktory przyszedłby do Violi z Atalanty w zimie uczynił to Pazzini. Jeszcze kiedys było mowione ze Milan nim sie interesoje.
Viola ma bardzo utalentowana młodziez mam nadzieje ze przyjdzie tam Prandelli ktory umie pracowac z młodzieza.Czyzby nastepny sezon dla Violi :?: :roll:

Udine pozyskało Jose Luis Vidigal'a (32 lat) z Livorno , Vitor'a Barreto (20 lat) i Antonio D'Agostino (27 lat) szykuja sie na podbuj Europy :wink: zobaczymy ile odejdzie ja na ich miejscu za wszelka cene zatrzymał bym Davida Di Michele kurcze on to strzela piekne bramki.To co zrobił z obrona Milanu w niedziele ech

Inter chce pozyskac Cassano za niego oferuje Mancini Ze Maria i Julio Cruza oraz ma pozyskac Pizzaro i rowniez odac im za Cassano.
Jak wiadomo Antonio chce zarabiac tyle co kapitan ale nie wiem czy Roma moze sobie na to pozwolic

Trener Sampdorii Walter Novellino bardzo by chciał w swoim składzie Recobe i bardzo dobrrze by zrobił Alvaro Mancini nie daje mu szansy gry wiec nie ma co siedziec na ławce choc to ulubieniec Morattiego i zarabia kupe szmalu napewno Sampy by nie było stac zapewnic mu taki transfer jak ma w Interze ale na ławce chyba nie chce siedziec :?

Prezes Palermo Zamparini chce pozyskac Makinwe z Bergamo na przeszkodzie moze mu stanac Inter ktory takze chce tego zawodnika gdyby sie nie udało pozyskac go do zespołu z Sycyli wtedy starac sie beda o napastnika Rennes Alexandra Freia

Jak ja kocham mercato :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2005, 19:37

No Hunter mercato to dla fanow Calcio czesc sezonu i tym co dzieje sie na rynku transferowym interesujemy sie z rownie wielka pasja co wynikami naszych klubow. Po prostu Italia i tu sezon trwa okragly rok bez zadnych przerw :D

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 01 cze 2005, 19:42

no no Inter chyba niepozyska Cassano bo Buffon stwirdził że bedzie dużym wzmocnieniem i że jest już bardzo blisko Turynu

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2005, 19:50

bartek12 pisze:no no Inter chyba niepozyska Cassano bo Buffon stwirdził że bedzie dużym wzmocnieniem i że jest już bardzo blisko Turynu
A Buffon od kiedy jest prezesem badz dzialaczem Juve ? rozumiem , ze moze co nieco wiedziec , ale chyba nie on jest od spraw personalnych. Prawda Bartek ?
ps. mi tam wcale na Cassano nie zalezy bo i tak mamy full wypas atak :D

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 cze 2005, 20:10

serek408 pisze:
bartek12 pisze:no no Inter chyba niepozyska Cassano bo Buffon stwirdził że bedzie dużym wzmocnieniem i że jest już bardzo blisko Turynu
A Buffon od kiedy jest prezesem badz dzialaczem Juve ? rozumiem , ze moze co nieco wiedziec , ale chyba nie on jest od spraw personalnych. Prawda Bartek ?
ps. mi tam wcale na Cassano nie zalezy bo i tak mamy full wypas atak :D
Fakt że atak Interu to najsliniejsza formacja naszego zespołu, ale ja tam sądze ze Cassano by sie przydał... Jest młody i dobry... WIem ze mamy dobry atak, ale boje sie ze w swiat moze chcuiec wyfrunac Adriano. No i czytałem gdzieś ze Martinsa chce sciagnac Totenham...

A Cruza mogą oddać i tak mało gra w Interze... Podobnie i Ze Maria ale co do Davida Pizarro nie wiem czy to ma sens? Od razu go oddawac, nie rozumiem po co Mancio i Moratti byli wogole nim zainteresowani :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2005, 20:13

O Martinsa mozemy byc raczej spokojni bo moze i Londynczycy maja kase , ale nie maja na razie zespolu ktory zaspokoil by sportowe potrzeby Oby. Gorzej z Adriano ...

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 01 cze 2005, 20:22

no a prawda tak że Inter zamiast jeden skład zostawic na 2lata to kupuje co sezon nowe pół skałdu

po co Moratti myśli że zrobi mistrza Itali w 1sezon chyba niema takiej drużyny która była by taką gwiazda no chyba za GOLD ROMEK czyli CZELSI :D :D

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 01 cze 2005, 20:40

Jeżeli Inter chce do czegoś dojśc to musi zmienić polityke. Zamiast zmieniać co sezon drużyne i robić czystke musi stworzyć zgrany kolektyw :roll: A co do Cassano to niech przejdzie do Juve. Capello ma z nim bardzo dobry kontakt, więc licze że przejdzie do Juve. A w rozliczeniu oddać im Mutu, bo nie ma przed sobą takich perspektyw jak Cassano no i jeszce dopłacić i gitara :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 cze 2005, 15:19

Chyba Kahka jedna noga w Chelsea. Troche szkoda co prawda Crespo zawsze Crespo ale ...

Dobry defensor ale jak przyszedł Marek to juz ofensywnie lepszy niz Gruzin i nie dziwnie sie im. Teraz ciekaw co zrobia w klubie czy kupią jeszcze kogoś na lewa strone :?:

Dzisiaj La Gazzata opisała spraw Gili i jest dobrze. Co prawda póki Łysy nie puści pary [a nie chce do barazy] to zawsze nie pewnośc ale bedzie dobrze. Tylko ciekawi mnie jak rozwiażą temat bramkarza jak Abbiati odejdzie. Bo mówi sie o tym juz długo miało byc Vilarreal a bedzie chyba ... Viola :!:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 cze 2005, 20:03

Andrea Pirlo ma podpisac nowy kontrakt do 2010 roku no i bardzo dobrze.

Nie wiem czy Zaza czytałes o tym ze niby Vogel ma byc wypozyczony od razu do Sampy :? dziwne troche cały czas mowi ze to jego marzenie i nie moze sie doczekac treningu z nowymi kolegami a tu okaze sie ze moze nawet ich nie zobaczyc

Niby za Abbiattiego ma przyjsc Peruzzi z LAzio nawet dobre to by było rozwiazanie doswiadczony bramkarz swego czasu bardzo dobry a pozatym chyba by tak nie narzekał ze chce grac w pierwszej 11

Duzo sie mowiło o Oddo za Pancaro ma wrocic do Lazio a Massimo do Mediolanu a tym czasem Oddo mowi ze nie zamierza opuszczac Rzymu :roll:

Cos mi sie wydaje ze jednak Tommason albo Inzaghi odejda Jak Gila przyjdzie to niestety ktorys bedzie musiał sie pozegnac chyba ze obaj zostana.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 cze 2005, 20:50

To super jak Andrea zwiarze sie do 2010 z Milanem.

Hunter wiesz czytalem gdzieś o Vogelu i Sampdori i powie Ci szczerze że nie wierze.

......Milan to nie Juve by potem ich z blotem mieszali wypożyczani na siłe gracze :twisted:

Co do Oddo to widzisz sam Dario zostaje w klubie co równa sie z dwójka gracz na prawej stronie. Ale Cassatti nadal jest do łyknięcia i jak wpadł w oko Ancelotteimu to wykorzystaja Dalla Bona .. Vucinić jeszcze hehe za pięknie by było.

Co do miesjca dla Gili w drużynie to Jon Dahl nr. 1 to że nie odejdzie do El Depor nie znaczy że nie odejdzie gdzie indziej. Mówi sie że teraz PSG I OM pójda w ślady Lyonu i zaczna pytać :D

No własnie jak Abbiati odejdzie to co zrobimy :?: zostaniemy bez bramkarza. Perruzzi :?: mi piłkarska sznuta mówi że jak by [oby nie] Milan sprzedał PSG Vikasha to wzioł by od nich Alonso na bramke ... bo PSG ma dwóch dobrych bramkarzy i opłacanych dobrze a to im nie na reka moze byc .. ale pikarska sznuta raz na 10 razy zawodzi :D i w tym wypadku niech zawiedzie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 cze 2005, 21:38

Hunter dzisiaj Łysy zapewanieł że nie ma planów z Ronaldinho i Ronaldo ani jeden ani drugi. Przypisywani najpier jednego a potem drugiego a łysy wyjasnił że nie ....Oby to była prawda a szczególnie jeśli chodzi o Roinaldo ...

Dzisiaj czytałem że Massimo Oddo nie zamierza SAM ODCHODZIĆ.. ale to znaczy że jak Lotito bedzie chciał go sprzedać to umowe którą niby nie dawno podpisał jak tu na miejscu. To jest narazie transfer z dalszego planu. Choc uwazam że kupia jeszcze duza dwóch trzech gracz. Jak zdecyduja sie na odejście Tomassona czy Brocchiego...

Veelden zakład aktualny :!: Jankulovski jest juz w Milanie. Gilardino to sie okaże :twisted: no i Cassetti i tu zalezy wszystko od Oddo ...

A z twoich gracz Cassano, Diogo. Miguel chyba juz tylko Cassano został taki "do wziecia" kupiania. Ale okno trwa narazie prowadze 1:0 :d hehe

**FORZA MERCATO hehe FORZA MILAN**

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:41

:arrow: Ja szczerze wolałbym Crespo, potrzeba The Blues napatnika, więc Crespo byłby idealny. Za Kaładze może przyjść Del Horno, wiec Gruzin miałby niezła rywalizację. :arrow:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”