Piwo - Strona 6

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 cze 2005, 14:55

Embi pisze:Luknełem ten topik i pomyślałem, że coś napisze na ten temat tym bardziej że stary zemnie piwosz! Z alkoholi pije wyłącznie piwo czasem nie patrzę na % ilość tylko na jakość a żeby nie przesadzić staram się delektować. Staram się pić piwo wówczas kiedy mam do tego ochotę kupuje zawczasu chłodzi się w lodówce po to jakby w przypadku reklamy czy też meczyku nie musiał gonić do pierwszego lepszego pubu. Wiadomo jak obejrzy się reklamę złocistego zimniutkiego piwka to od razu piana się toczy z pyska. Ahhh jak lato się zbliża i te upały to sikacze to najlepszy sposób na ochłode…
Oczywiście piwo należy pić tylko wtedy gdy się ma na to ochotę. Czasami jak wybywam na miasto z kumplami to czasem zdarzy się (na szczęście niezbyt często :lol: ) że nic nie piję bo zwyczajnie nie mam na to ochoty.

Embi pisze:Moje marki to: Bosman, Żubr, Tyskie które dostałem dziś na dzień dziecka choć już nim nie jestem ale wiadomo mamy dzieckiem każdy jest więc trza się cieszyć że i na starość taki prezent jest najlepszy), Lech i uważam za dobre piwo też Warkę Strong trochę słodkawa ale wchodzi.
8)
Dokładnie - nie ma to jak dostać piwo na dzień dziecka. To jest prezent na każdą okazję :wink: .

Lubię Warkę Stron choć jest troszkę słodkawa. Najlepiej smakuje mi poza Warką Heineken, Pilsner czy Żywiec ale nie pogardzę także Tatrą.

Pozdrawiam wszystkich piwoszy :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 16:40

a ja lubie karzde piwo które ma powyżej 5 % obj.
właśnie takie sobie sporzywam - wasze zdrowie :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 16:48

Ja tam przepadam za Heinekenem i Carlsbergiem. Nie pogardzę również Warką. No i ostatnio piłem takie dobre ze Słowacji. Mniam... :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 cze 2005, 17:06

Karpackie dziewięcioprocentowe- duma anonimowych piwowarów, którzy pracują w warunkach urągających zasadom BHP, aby to piwo kosztowało poniżej 3 zł i było na kieszeń każdego moda.

Harnasia nie piję, bo potrzebna była dyszka i trochę, aby na sylwestra wywaliła mi petarda w dłonii. Koszty duże, a efekty mizerne. Z Warki wyrosłem, Żywiec mi działa na nerwy, nie wiem czemu. Leszek ujdzie.

Piwko ostatnio, tylko dla przyjemności, aby się kulturalniej szło. Bo tanio tym uświnić się nie da rady :?.

Pisakk, Tatra :shock:? Ja bym to nazwał menelskimi zapędami :lol: :lol:. Symbol osiedlowych lumpów (oczywiście zaraz po zmywaczu do paznokci, ale tego na widoku nie piją) :twisted:.

Awatar użytkownika
jazzeek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jazzeek » 01 cze 2005, 17:19

Ja tez dostalem piwko na Dzien Dziecka:) Bosman Czerwony, piwko ktore najczesciej spozywam...:) zdazy sie Harnas, Zywiec, Carlsberg... Ale Bosmanik najczesciej- to chyba z przyzwyczajniea :)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 cze 2005, 17:43

NIe lubie piwa

Jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj! Jeszcze raz takie coś i będą WP//Pawel

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 cze 2005, 19:06

Jako, że dziś był Dzień Dziecka, sprzedawcy (niektórzy :evil: ) nie zabronili mi czcić tego wydarzenia :lol:.Kupiłem sobie, jak zwykle Dębowe Mocne. . .które uważam za jedno z lepszych piw na polskim rynku, jak dla mnie najlepsze.Do tego chętnie kupuje Piasta, Książa, Carslberga i Harnasia.Natomiast Warce już podziękowałem, bo to piwo jest dobre na początek, a mi w sumie nigdy nie smakowało...jednak Sylwestra udało się na niej pociągnąć :twisted: .W sumie wypije każde, które ktoś mi da i nie wybrzydzam, ale przed Old Kegami i Vipami się bronie 8)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 cze 2005, 20:24

TO piwo Piast mozna jeszcze gdzies kupić bo u nas na pomorzu juz dawno nie ma a pamietam fajne piwko było oj fajne... Jeszcze kiedyś było EB :D

A ja najczesciej pijam hmm ostatnio chyba Żubry, a tak to jeszcze Lechy no i tanie z biedronki tak zwane V.I.P bo taanie i mocne a co za tym idzie szybko sie humor wlacza :D

A tak najbardziej to loobie hmmm :roll: chyba jednak tak w kolejnosci to:
:arrow: Heineken
:arrow: Lech
:arrow: Pilsner
:arrow: Carlsberg (chodz troche słabe :?)
:arrow: no i TYSKIE :D

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 cze 2005, 20:26

BUNCH pisze:NIe lubie piwa

Jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj! Jeszcze raz takie coś i będą WP//Pawel
Oż ty.....!
Włąsnie mam cos do powiedzenia otóż to co powiedziałem, ze NIE LUBIĘ! A ci 'moderatorzy' znowu swoje!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 20:30

BUNCH pisze:
BUNCH pisze:NIe lubie piwa

Oż ty.....!
Włąsnie mam cos do powiedzenia otóż to co powiedziałem, ze NIE LUBIĘ! A ci 'moderatorzy' znowu swoje!
Chłopie nie zaczynaj znowu jakiejś kłótni bo już mnie zaczynasz denerwować! TO chyba normalne, że tutaj wypowiadają się piwosze, a nie ci co piją kubusie! Więc jeszcze raz coś przekroczysz to i ode mnie dostaniesz WP! Jasne?

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 cze 2005, 20:52

Tomusmc pisze:Jasne?
Tak, jasne i pozatym nie piję Kubusia, lubie zimną Coca-Cola, a tak na powaznie to piwsko chleje od czasu do czasu, ale ostatnio na imprach to ONLY VODKA, ale sie chyba na piwkso przerzóce, bo po VODCE ciężko jest mi sie pozbierac na zajutrz.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 01 cze 2005, 21:20

właśnie teraz sobie siedzę i piję najlepsze według mnie piwo Lech Mocne,
bardzo lubie też Żywca, Tyskie ,Okocim.Piwa które mi nie smakują to Dębowe i Tatra.Pozdrawiam wszystkich piwoszy niech nigdy piwa nie zabraknie.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 cze 2005, 21:47

uwielbiam zielonego Lecha :D w ostatni weekend opijalismy u kumpla na domku zakonczenie matur ( nie mylic ze "zdaniem matur", na to bedzie oddzielna impreza, jak zdamy hehe ) Poszło cos około 12 skrzynek Leszka lodówka nie nadążała chłodzic piwka. Ostatnio piłem tez to nowe dog in the fog ... syff, myslalem ze cos lepszego, jednak nic nie przebije Leszka.

PS. jak ktos nie lubi piwa to po ch*j to pisze ?!!? to tak jakby ktos na tym piłkarskim forum napisał ze nie lubi piłki noznej ... no ale zawsze sobie taki posta nabije :/

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 cze 2005, 22:23

ostatnio caly czas pilem tyskie ale chyba mi sie przepilo bo juz nie wchozi tak samo i sie przezucilem na krola(krolewskie)

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 01 cze 2005, 22:36

tylko Gdańskie :D :D :!: :!: no i jeszcze żuberek 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”