Dlaczego nie, chociaż wczoraj to był trochę taki paraolimpijski (z całym szacunkiem) tenis. Wawrinka już na dzień dobry przełamał Novaka. Będzie ciekawie.lisek_chz pisze:Chcesz powtórki z meczu Monfils - Simon?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 sty 2013, 14:09
Dlaczego nie, chociaż wczoraj to był trochę taki paraolimpijski (z całym szacunkiem) tenis. Wawrinka już na dzień dobry przełamał Novaka. Będzie ciekawie.lisek_chz pisze:Chcesz powtórki z meczu Monfils - Simon?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sty 2013, 15:42
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 sty 2013, 15:48
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 20 sty 2013, 15:49
Nie oglądam dużo tenisa, ale mecz Del Potro-Federer w Londynie też dawał radęlisek_chz pisze:Koniec! Ostatnia akcja podsumowaniem całego meczu. Najlepsze spotkanie, jakie oglądałem w ostatnich powiedzmy 2 latach.
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 sty 2013, 15:51
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 20 sty 2013, 15:55
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 20 sty 2013, 16:54
Myślę, że warto przeglądać piratebay lub generalnie Wawrinka - Djoković download w googlach i pofiltrować według ostatnich 24 godzin.Aker pisze:Wie ktoś skąd mógłbym pobrać sobie cały mecz?
lisek_chz pisze:Najlepsze spotkanie, jakie oglądałem w ostatnich powiedzmy 2 latach.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 20 sty 2013, 18:31
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sty 2013, 10:55
To jest to, o czym już kiedyś pisałem. Wydaje mi się, że trzeba właśnie doceniać, że Aga wyciska niemal maksimum ze swoich umiejętności i przede wszystkim fizycznych możliwości. Co ważne, gra bardzo pewnie na tym turnieju i nie wprowadza większych nerwówek. Brawo za to dla niej. Wolę takich zawodników (zawodniczki), którzy mimo jakichś pewnych swoich niedoskonałości potrafią resztę elementów opanować do niemal perfekcji, aby w ten sposób nadrobić jak tylko się da, od innych, którzy talent mają ogromny, a przegrywają niesamowicie głupio. U Agi głupie porażki zdarzają się coraz rzadziej, co widać i na obecnym AO. Jasne, że z Na Li będzie dużo trudniej i to będzie prawdziwy sprawdzian, ale mimo, że zwykle jestem dość sceptyczny, to do Agnieszki mam coraz większą słabość i wierzę, że półfinał jest jak najbardziej w jej zasięgu. Maryśka to już mogę być rzeczywiście za wysokie progi.Morrow pisze:No szkoda Ani, ładnie dziś wyglądała w tej sukieneczceW Polsce szał wokół Radwańskiej, pewnie się czepiam, Polka idzie w tym sezonie jak burza ale mimo wszystko jakoś jej gra mnie nie przekonuje mimo, że odprawia kolejne przeciwniczki niczym profesorka. Chociaż w sumie wynika to z tego, że jakoś nigdy nie byłem wielkim fanem tenisa w jej wykonaniu. Akurat za konesera kobiecego tenisa w żadnym wypadku się nie uważam i co prawda, imponuje mi w Australii spokój na korcie Agnieszki, serwis i to jak świetnie się porusza po korcie ale obawiam się, że silniejsza i lepiej dysponowana przeciwniczka ją wyśle do domu. Jeśli nie Na Li teraz to Sharapova w półfinale choć samo dojście tam już będzie wielkim sukcesem Polki.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 21 sty 2013, 16:22
Hm? Ten mecz był świetny, a piłka meczowa Djokovicia jest jedną z najlepszych w historii Australian Open. Tak uznali fachowcy przynajmniej.szefu91 pisze:lisek_chz pisze:Najlepsze spotkanie, jakie oglądałem w ostatnich powiedzmy 2 latach.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 22 sty 2013, 0:41
Przyznaję rację, fenomenalne widowisko. Możliwe, że faktycznie subiektywnie oceniasz je jako najlepsze wśród ostatnich dwóch lat. Ja nie mogę tego powiedzieć, choć naprawdę mecz był w skali 8-9/10. Były jednak lepsze.lisek_chz pisze:Ten mecz był świetny, a piłka meczowa Djokovicia jest jedną z najlepszych w historii Australian Open.
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sty 2013, 1:09
Wyglądało to tak jakby Federer grał bez przeciwnika. Gładziutki mecz, czego w sumie można się było spodziewać.szefu91 pisze:Przyznaję rację, fenomenalne widowisko. Możliwe, że faktycznie subiektywnie oceniasz je jako najlepsze wśród ostatnich dwóch lat. Ja nie mogę tego powiedzieć, choć naprawdę mecz był w skali 8-9/10. Były jednak lepsze.lisek_chz pisze:Ten mecz był świetny, a piłka meczowa Djokovicia jest jedną z najlepszych w historii Australian Open.
Federer idzie jak burza. Wydawało się, że Raonic gra na tym turnieju powyżej swojego poziomu, a Szwajcar odprawił go w trzech setach, popełniając zaledwie 12 niewymuszonych błędów przy 34 winnerach i jednym podwójnym błędzie serwisowym. Robi wrażenie.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sty 2013, 6:36
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 sty 2013, 6:46
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sty 2013, 8:29
Dobrze prawisz J1mmy, na małych turniejach można sobie sporo punktów do rankingu nabić. A seria zawsze się kończy na wielkim szlemie.j1mmy pisze:ranking nie kłamie a każda seria kiedyś się kończy
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio