mam to samo wrażenie, co jakiś czas przełączam przez to na angielski komentarz.Ebi pisze:Borek z meczu na mecz coraz bardziej się rozkręca - teraz naprawdę mam wrażenie, że naprawdę komentuje reprezentację Polski albo polski klub w LM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 sty 2013, 19:00
mam to samo wrażenie, co jakiś czas przełączam przez to na angielski komentarz.Ebi pisze:Borek z meczu na mecz coraz bardziej się rozkręca - teraz naprawdę mam wrażenie, że naprawdę komentuje reprezentację Polski albo polski klub w LM.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 sty 2013, 19:02
Najbardziej mnie rozwaliło jak się wydarł HUMMELS!!!!!! Przy wyniku 0:2. Nigdy go nie słyszałem, żeby komentując inne ekipy z BL tak przeżywał spotkanie.Diamen23 pisze:mam to samo wrażenie, co jakiś czas przełączam przez to na angielski komentarz.Ebi pisze:Borek z meczu na mecz coraz bardziej się rozkręca - teraz naprawdę mam wrażenie, że naprawdę komentuje reprezentację Polski albo polski klub w LM.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 19 sty 2013, 19:25
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sty 2013, 19:27
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 sty 2013, 19:28
No przecież macie już dość farbowanych lisówDr.Football1 pisze:Strasznie podoba mi sie jak Lewandowski wspaniale odnajduje sie w grze kombinacyjnej BVB z takim Gotze czy Reusem. Szkoda, ze w reprze nie ma za bardzo z kim pograc.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 sty 2013, 19:30
Macie? Chyba Ty też maszEbi pisze:No przecież macie już dość farbowanych lisówDr.Football1 pisze:Strasznie podoba mi sie jak Lewandowski wspaniale odnajduje sie w grze kombinacyjnej BVB z takim Gotze czy Reusem. Szkoda, ze w reprze nie ma za bardzo z kim pograc.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 19 sty 2013, 20:19
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 sty 2013, 20:48
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 sty 2013, 20:56
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 sty 2013, 21:10
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 sty 2013, 13:59
Jedenastka 18. kolejki Bundesligi wg Kickera: Oliver Baumann (Freiburg) - Dani Carvajal (Bayer), Alexander Madlung (Wolfsburg), Mats Hummels (Dortmund), Sebastian Boenisch (Bayer) - Jefferson Farfán (Schalke), İlkay Gündoğan (Dortmund), Lewis Holtby (Schalke), André Schürrle (Bayer) - Mario Mandžukić (Bayern), Sascha Mölders (Augsburg).
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 21 sty 2013, 14:11
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 sty 2013, 16:12
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 21 sty 2013, 16:28
Akarin
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio