Gdzie będzie grał Jerzy Dudek? - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 15 maja 2005, 18:38

Niech zostanie, ale jesli ma odejsc to chcialbym go zobaczyc w Villarealu, albo w Realu Sociedad.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 17 maja 2005, 15:07

Mysle ze powinien zostac w Anglii Sunderland byłby chyba odpowiednim klubem, a moze zgłosi sie po Jurka jakis włoski zespoł, dobrze byłoby gdyby mogł sie sprawdzic w jescze jednej lidze.

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 01 cze 2005, 12:14

Ja mam nadzieję że Jurek pozostanie w Liverpoolu bo pokazał w ostatnim finale LM że na to zasługuje. Jeśli musiałby odejść to mam nadzieję że nie do Feyenordu bo byłoby to cofnięcie się w jego karierze. Myślę że liga hiszpańska lub włoska byłyby dla niego jeszcze lepsze niż angielska.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 12:26

Myślę, że Jurek przejdzie (o ile przejdzie) do innego zespołu Premiership.
Oczywiście nie do Evertonu (z wiadomych względów)
Ale przecież ManU potrzebuje bramkarza (to byłoby dobre rozwiązanie - Jurek juz by nie miał wpadek, bo przecież zawsze wpadki przytrafiały mu się w meczach z ManU :) )
Arsenal też potrzebuje dobrego bramkarza (nie wiadomo co z Lehmanem - podobno ma odejść)
Uważam, że przejćsie do któregoś z tych klubów jest całkiem realne :wink:
Co wy o tym myślicie :?:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 cze 2005, 12:32

fieldy pisze:Myślę, że Jurek przejdzie (o ile przejdzie) do innego zespołu Premiership.
Ale przecież ManU potrzebuje bramkarza (to byłoby dobre rozwiązanie - Jurek juz by nie miał wpadek, bo przecież zawsze wpadki przytrafiały mu się w meczach z ManU :) )
Arsenal też potrzebuje dobrego bramkarza (nie wiadomo co z Lehmanem - podobno ma odejść)

Dla mnie są dwie możliwości:
1. Jurek zostaje w L'poolu i jest pierwszym bramkarze. Dudek - Reina / Cech - Cudicini
2. Dudek odchodzi do Arsenalu bądź ManU, oby do Arsenalu, bo już latek ma, kiepsko broni przeciw ManU :wink:

Natomiast nie chce mi się wierzyć, że w tym sezonie pójdzie do Feyenoordu za Dirka Kuyta. Przecież on nie pasuje do gry L'poolu!!!!

POZDRO!!!!!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 01 cze 2005, 12:37

fieldy pisze:Myślę, że Jurek przejdzie (o ile przejdzie) do innego zespołu Premiership.

Dla mnie są dwie możliwości:
1. Jurek zostaje w L'poolu i jest pierwszym bramkarze. Dudek - Reina / Cech - Cudicini
2. Dudek odchodzi do Arsenalu bądź ManU, oby do Arsenalu, bo już latek ma, kiepsko broni przeciw ManU :wink:

Natomiast nie chce mi się wierzyć, że w tym sezonie pójdzie do Feyenoordu za Dirka Kuyta. Przecież on nie pasuje do gry L'poolu!!!!

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 01 cze 2005, 12:41

Niw wydaje mi się żeby Dudek został kupiony przez jakiś klub wysokiej rangi z Premiership ponieważ ma już tam lekko zszarpaną reputację po paru wpadkach oraz teraz wszystkie liczące się zespoły starają się kupywać młodych graczy przed którymi jest duża perspektywa na przyszłość...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 13:42

Dudek nie trafi na Old Trafford zapewniam Cię. ManU potrzebuje sprawdzonego, ale nie już tak bardzo doswiadczonego bramkarza.

Moim zdaniem, Dudek albo trafi do Feyenoordu w zamian za Kuijta, albo zagra w jakimś klubie z Premiership np. Aston Villi lub Boltonu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 15:45

Do Feyenoordu też raczej nie trafi - nie stać ich na niego
Nie oszukujmy się Dudek zasmakował życia na bardzo wysokim poziomie a w Holandi dostałby kilka razy mniej kasy jak na wyspach.
Dlatego wątpię, żeby wrócił do Holandii :wink:

Awatar użytkownika
jazzeek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jazzeek » 01 cze 2005, 16:02

mi sie wydaje, ze najlepiej by bylo jak by trafil do hiszpanskiej ligi (moze Villareal:)), Jurek pasowalby do takiego stylu gry, poza tym poprzednik Dudka w Liverpoolu, Westerveld poszedl wlasnie do Hiszpanii ( Santander bodajze) gdzie sie bardzo dobrze spisuje. Druga sprawa ze w Anglii Jurek jest juz chyba skonczony, ma tam strasznie nie przychylna prase, a w innym kraju gralby na luzie i kazdy by go pamietal z finalu LM... :)

Awatar użytkownika
MegaMuscle.PL
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MegaMuscle.PL » 02 cze 2005, 18:59

Dudek odejdzie a wkoncu Kirkland (szmaciarz) stanie w bramce i pograzy Liverpool.

Mam nadziej że Jurek bedzie grał w jakims porządnym klubie :)

Dopiero co się zarejestrowałeś, a już łamiesz regulamin. Nie obrażaj więcej ani piłkarzy ani nikogo innego//Tomusmc

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 02 cze 2005, 19:07

MegaMuscle.PL pisze:Dudek odejdzie a wkoncu Kirkland (szmaciarz) stanie w bramce i pograzy Liverpool.
nawet jak dudek odejdzie to napewno nie bedzie bronil kirkland tylko reina, ktory przechodzi po sezonie do liverpoolu, nie slyszales o tym???

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 21:40

MegaMuscle.PL pisze:Dudek odejdzie a wkoncu Kirkland (szmaciarz) stanie w bramce i pograzy Liverpool.

Mam nadziej że Jurek bedzie grał w jakims porządnym klubie :)
Poza tym Kirkland podobno ma przejśc do WBA i teraz będzie uprzykrzał życie Kuszczakowi :cry:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 03 cze 2005, 10:48

Jezcze niedawno słyszałem że Reina jest tak blisko Liverpoolu że wystarczy tylko podpis i będzie piłkarzem The Reds. Nie wiem dlaczego ale teraz jakby sprawa przycichła. Może to dobry znak dla Jurka... :lol:

Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 03 cze 2005, 11:13

Jurek zostanie w Liverpoolu! Za finał go niewywalą! Dadzą mu jeszcze jedną szanse! :P chyba że sam odejdzie! ale tam mu jest wyraźnie dobrze! ;) Jurek jest The Best! :D:D:D :lol: 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”